Deniz Gezmiş?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    pkk nin ideolojisine sokam, ne bok olduklarından haberleri olmayan 3 4 ibnenin kurduğu tüm avrupa ve amerikanın desteklediği Türkiyeyi bölmeyi amaçlayan terörist eylemleri bulunan orosbu çocuklarıdır.

bunlarla Deniz Gezmiş'i aynı kefeye koyarsanız hata edersiniz.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Atamizin izinden giden bir genctir..Ülkenin menfaatleri icin yani devrim icin savasmis ve emperyalist mahkeme kurulu tarafindan sallandirilmistir.!

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek
    ibrahimeren

polemiğe girmek istemiyorum artık. bu konuda söyleyeceklerimi söyledim.

ancak şuraya müdahale etmezsem içim rahat etmez.
    sen şu an bklu sdkli seviyeni belli edercesine şeyinin üstünde rahat rahat konuşabiliyorsan kimin sayesinde dersin ?

ÖLEN ADAMLAR DEDİĞİN CANCAĞAZIM ŞEHİTLERİMİZ .
    Muhammed Suresi, Ayet 7

+barbarlık içinde yok oluş ibrahimeren... evet katılıyorum buna.
    anladın sen onu.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    ibrahimeren

polemiğe girmek istemiyorum artık. bu konuda söyleyeceklerimi söyledim.

ancak şuraya müdahale etmezsem içim rahat etmez.
    sen şu an bklu sdkli seviyeni belli edercesine şeyinin üstünde rahat rahat konuşabiliyorsan kimin sayesinde dersin ?

ÖLEN ADAMLAR DEDİĞİN CANCAĞAZIM ŞEHİTLERİMİZ .
    Muhammed Suresi, Ayet 7

+barbarlık içinde yok oluş ibrahimeren... evet katılıyorum buna.
    anladın sen onu.
    ----
    Ya barbarlık içinde yok oluş ya sosyalizm!!!

Bak şimdi ilk başta saygıyı hak etmen için saygıya laik olmak gerekir hakkında sağdan soldan duyduğun laflarla kimse hakkında yorum yapma ağzımı bozdurma!!! zorla

Deniz Gezmişe hepiniz laf dersiniz deyin tabi 6.filoyu denize döktü emperyalizme karşı mücadele etti ve canı ile ödedi tabi canım bu adam vatan hainidir!!!

PKK konusunda da pkk solcu değil kürtçüdür aynı türkçiler varsa onlarda kürtçü ve çoğu şeriatçıdır!!!!

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    sevimsiz hocam kafana takma.ben arkadaşımızı bir kaç kez uyardım özel mesaj yolu ile muridlerle olan diyalogunu saygı çerçevesinde ayarlaması için.ancak bizi pek dikkate almadığından bi süre banlı arkadaş

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Knunun kilitlenmesini talep ediyorum daha fazla boka sarmadan.
Toplam Hit: 17845 Toplam Mesaj: 107