Deniz Gezmiş?
-
pkk nin ideolojisine sokam, ne bok olduklarından haberleri olmayan 3 4 ibnenin kurduğu tüm avrupa ve amerikanın desteklediği Türkiyeyi bölmeyi amaçlayan terörist eylemleri bulunan orosbu çocuklarıdır.
bunlarla Deniz Gezmiş'i aynı kefeye koyarsanız hata edersiniz. -
Atamizin izinden giden bir genctir..Ülkenin menfaatleri icin yani devrim icin savasmis ve emperyalist mahkeme kurulu tarafindan sallandirilmistir.!
-
ibrahimeren
polemiğe girmek istemiyorum artık. bu konuda söyleyeceklerimi söyledim.
ancak şuraya müdahale etmezsem içim rahat etmez.
sen şu an bklu sdkli seviyeni belli edercesine şeyinin üstünde rahat rahat konuşabiliyorsan kimin sayesinde dersin ?
ÖLEN ADAMLAR DEDİĞİN CANCAĞAZIM ŞEHİTLERİMİZ .
Muhammed Suresi, Ayet 7
+barbarlık içinde yok oluş ibrahimeren... evet katılıyorum buna.
anladın sen onu.
-
ibrahimeren
polemiğe girmek istemiyorum artık. bu konuda söyleyeceklerimi söyledim.
ancak şuraya müdahale etmezsem içim rahat etmez.
sen şu an bklu sdkli seviyeni belli edercesine şeyinin üstünde rahat rahat konuşabiliyorsan kimin sayesinde dersin ?
ÖLEN ADAMLAR DEDİĞİN CANCAĞAZIM ŞEHİTLERİMİZ .
Muhammed Suresi, Ayet 7
+barbarlık içinde yok oluş ibrahimeren... evet katılıyorum buna.
anladın sen onu.
----
Ya barbarlık içinde yok oluş ya sosyalizm!!!
Bak şimdi ilk başta saygıyı hak etmen için saygıya laik olmak gerekir hakkında sağdan soldan duyduğun laflarla kimse hakkında yorum yapma ağzımı bozdurma!!! zorla
Deniz Gezmişe hepiniz laf dersiniz deyin tabi 6.filoyu denize döktü emperyalizme karşı mücadele etti ve canı ile ödedi tabi canım bu adam vatan hainidir!!!
PKK konusunda da pkk solcu değil kürtçüdür aynı türkçiler varsa onlarda kürtçü ve çoğu şeriatçıdır!!!! -
sevimsiz hocam kafana takma.ben arkadaşımızı bir kaç kez uyardım özel mesaj yolu ile muridlerle olan diyalogunu saygı çerçevesinde ayarlaması için.ancak bizi pek dikkate almadığından bi süre banlı arkadaş
-
Knunun kilitlenmesini talep ediyorum daha fazla boka sarmadan.
Toplam Hit: 17845 Toplam Mesaj: 107