Deniz Gezmiş?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    anayasal düzeni bozmaya çalışmak güzeldir. tam bağımsızlık adı altında rejim değişikliğini savunmak da güzeldir :)

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orangejuice81
    orangejuice81's avatar
    Erkek
    beyeler.. yaw konu açmış olmak için konu açmayın yaw.. çıkacak şimdi ülkücüler bişi diyecek sonra koministler katılacak sonra ne bilim şucular bucular.. ne gerek var... deniz gezmiş ya kahramandır ya da götündeki pamuk götüne giriyodur... tööbe tööbe... sırf konu açmak için konu açmayalım.. eğitici öğretici paylaşımcı bilgi ağırlıklı üyeleri belli sınıflandırmalara ayırımlara sevketmeyecek üstüruplu konular açın... ne işimiz var şimdi deniz den gezmişten gezmemişten... alla alla...

İlkokul Çağlarımdan 24 Yaşıma Kadar Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orangejuice20
    orangejuice20's avatar
    Erkek
    bence arkadaş haklı ne gerek var şimdi deniz ha gezmiş ha gezmemiş.. en sonunda ..ku yemiş:D

İlkokul Çağlarımdan 25 yaşıma kadar, varlığım TÜRK varlığına armağan olsun...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    iki üye arasındaki benzerilğe bakıyorum pek bi fark göremiyorum. ikincisi forumda deniz gezmiş konusu neden seni bukadar tedirgin etti? kuyruk acın falanmı var? burası herşeyi paylaşabileceğimiz bir platform burası Tahribat! konu hakkında rahatsızsan yazmazsın bigün o pamuk senin götünede girecek unutma!

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    Sevmem Deniz GEZMİŞ'i... neden diye sorarsanız "just i don't like" sebebi yok..tek bildiğim idam edildiği..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Herkesin kendine göre birşey saçmalamış.Neden seviyorsunuz neden sevmiyorsunuz.Belgeleriyle konuşun.Bu adam ülkeye bu lafı etmiş kötüdür.Öbürüde çıksın desinki yok abi bunu yaptı iyidir desin.Böyle kuru kuru yorumla iş olmaz.Döküman koyun ortaya.Çoğumuzun yaşı genç bu adamda asılalı uzun yıllar olmuş.Yakından tanıdığımız birisi değil tabiki.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Mossad'la bağlantıları olan Filistin'ede sözde Cihad'a giden kişi :)

dont think twice its all right
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Deniş gezmiş son derece yurt sever bir insandır ve bu yurtseverliğinin sonunu canıyla ödemiştir.

Deniz gezmiş e vatan haini diyenler olabilir tabikide 6.filoyu denize dökmek vatan hainliğiyse keşke bende olabilsem....

Biz burda ne kadar anlatsak da anlatamayız

nihat beharamın dar ağcında üç fian diye bir kitabı var alıp okuyun anlarsınız kim olduğunu...

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    isteyenlere o kitabı e book olarak verebilirim

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    şimdikinden daha yobaz kişilerin olduğu bir anda Türkiyeyi şu andaki izmir ve eskişehir gibi yapmak için uğraşmış olan kişidir.Tabi bazılarına dürttürüldü bişeyler oldu.

Ben din-milliyetçilik ayağına siyaset istemiyorum.Ben gözxleri bile kapalı kara çarşaflı 5 metre bıyıklı din ayağına her boku yiyen şerefsizler istemiyorum.

Esas olması gereken din adına sömürü değil başını bağla ama türban çıkarıp farklı tarikat yontemiyle dğeil.Namaz kıl ibadetini yap ama gösteriş için değil.

Kısacası yobazlardan kurtluştu ama olmadı ancak bu kadar oldu akp gelir gelmez yine ebemiz mikildi bi deniz gezmiş daha lazım ama çok güçlü..
Toplam Hit: 16611 Toplam Mesaj: 107