Deniz Gezmiş?
-
anayasal düzeni bozmaya çalışmak güzeldir. tam bağımsızlık adı altında rejim değişikliğini savunmak da güzeldir :)
-
beyeler.. yaw konu açmış olmak için konu açmayın yaw.. çıkacak şimdi ülkücüler bişi diyecek sonra koministler katılacak sonra ne bilim şucular bucular.. ne gerek var... deniz gezmiş ya kahramandır ya da götündeki pamuk götüne giriyodur... tööbe tööbe... sırf konu açmak için konu açmayalım.. eğitici öğretici paylaşımcı bilgi ağırlıklı üyeleri belli sınıflandırmalara ayırımlara sevketmeyecek üstüruplu konular açın... ne işimiz var şimdi deniz den gezmişten gezmemişten... alla alla...
-
bence arkadaş haklı ne gerek var şimdi deniz ha gezmiş ha gezmemiş.. en sonunda ..ku yemiş:D
-
iki üye arasındaki benzerilğe bakıyorum pek bi fark göremiyorum. ikincisi forumda deniz gezmiş konusu neden seni bukadar tedirgin etti? kuyruk acın falanmı var? burası herşeyi paylaşabileceğimiz bir platform burası Tahribat! konu hakkında rahatsızsan yazmazsın bigün o pamuk senin götünede girecek unutma!
-
Sevmem Deniz GEZMİŞ'i... neden diye sorarsanız "just i don't like" sebebi yok..tek bildiğim idam edildiği..
-
Herkesin kendine göre birşey saçmalamış.Neden seviyorsunuz neden sevmiyorsunuz.Belgeleriyle konuşun.Bu adam ülkeye bu lafı etmiş kötüdür.Öbürüde çıksın desinki yok abi bunu yaptı iyidir desin.Böyle kuru kuru yorumla iş olmaz.Döküman koyun ortaya.Çoğumuzun yaşı genç bu adamda asılalı uzun yıllar olmuş.Yakından tanıdığımız birisi değil tabiki.
-
Mossad'la bağlantıları olan Filistin'ede sözde Cihad'a giden kişi :)
-
Deniş gezmiş son derece yurt sever bir insandır ve bu yurtseverliğinin sonunu canıyla ödemiştir.
Deniz gezmiş e vatan haini diyenler olabilir tabikide 6.filoyu denize dökmek vatan hainliğiyse keşke bende olabilsem....
Biz burda ne kadar anlatsak da anlatamayız
nihat beharamın dar ağcında üç fian diye bir kitabı var alıp okuyun anlarsınız kim olduğunu... -
isteyenlere o kitabı e book olarak verebilirim
-
şimdikinden daha yobaz kişilerin olduğu bir anda Türkiyeyi şu andaki izmir ve eskişehir gibi yapmak için uğraşmış olan kişidir.Tabi bazılarına dürttürüldü bişeyler oldu.
Ben din-milliyetçilik ayağına siyaset istemiyorum.Ben gözxleri bile kapalı kara çarşaflı 5 metre bıyıklı din ayağına her boku yiyen şerefsizler istemiyorum.
Esas olması gereken din adına sömürü değil başını bağla ama türban çıkarıp farklı tarikat yontemiyle dğeil.Namaz kıl ibadetini yap ama gösteriş için değil.
Kısacası yobazlardan kurtluştu ama olmadı ancak bu kadar oldu akp gelir gelmez yine ebemiz mikildi bi deniz gezmiş daha lazım ama çok güçlü..
Toplam Hit: 16611 Toplam Mesaj: 107