Deniz Gezmiş?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    türkiyenn o karanlık döneminde bi ışıktı ama o zamanın SÜPER YÖNETİMİ gencecik evlatlarımızı idama sürükledi düşünün adam emperyalizmi yıkmaya çalışıodu ve o emperyalizmi yıkamadan bizim devlet onu yıktı :(

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    "yaşasın tam bağımsız türkiye! yaşasın marksizm-leninizm. yaşasın türk ve kürt halklarının kardeşliği! yaşasın işçiler, köylüler! kahrolsun emperyalizm!"
    darağacına giderken bunu söylemiştir deniz gezmiş.aynen kaynaklar da da vardır.
    marksist ve leninist bi adamın müslüman olması beklenebilir mi ?
    hadi bunu geçtim müslümanlığı umrumda deil.
    Atatürk'ün Rusya'nın baskılarına rağmen engellediği, asla Türkiye'de olmaz dediği bu rejimi savunan adam nasıl Atatürkçü olur ?Nasıl bu ülkenin yararına iş yapabilir ?

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    işte al bide burdan yak kokainman

siyasi görüşle dini karıştırma!!!

Git araştır bakıyım.Müslüman mı değilmi heralde senin zoruna giden türk ve kürt halkının kardeşliği kısmı oldu...

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    ya bilader birincisi sen herşeye atlama.ayrıca al bide burdan yak die bi cümleyle hiç atlama.doru dürüst cevap ver.
    ikincisi her zaman yaptığın gibi cevabını verebiliceğin şeylerin cevabına yönelme direk.bak orda başka bişey daha demişim.neyse bunu geçelim müslümanlığı umrumda deil demişim.
    neden diğerine cevap veremiyosun da direkt müslümanlık la ilgili olana atlıyosun ?
    ben ikincisine cevap bekliyorum bilader.bilmiyosa cevap verme.her konuda bi postunun olması gibi bi zorunluluğun yok.
    ayrıca neyi araştırıp araştırmıcağımı senden akıl alarak öğrencek deilim.ve artı olarak sokturtma kürdüne şimdi konuyla ne alakası var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    bana laf diyen adamabak dinime küfreden müslüman olsa olayı ben şimdi başbuğunuz haakında yorum yapıyommu yapmoyorum neden ? Çünkü bilmediğim konularda bilmişlik taslamam huyum değil..

Sen faşizmi savunan birisin sen anlayamassınki deniz gezmişi zaten baksana sınırları türkler çizer falan filan deniz gezmiş hakkında heemen hemen tüm kitapları okudum ve dediklerinizle zerre kadar alakası yok sormak istedğin soruyu sor bakim !!!

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Atatürk ün rusya ile iş birliği yapmamasının nedeni olmaz değişi değil amerikanın ileriyi görüp binbir tane oyun oynamasıdır.Amerika zamanında bizimde sosyalist rejime geçeceğimizden korktu bu yüzden önceden itibaren rusya ile aramızı bozdu ülke içinde bu tür insanları katlettirdi (görüyoruz deniz gezmiş)

Ancak şu anda rusya ile birleştiğimizda çin rusyanın kankası olduğundan + çin ve rusya iranı desteklediği için + iran ve Türk gücü için + Türk devletleri = yıkılmaz bütünlük..

Milyarlarca asker gücü (Türklerin eğittiği) teknoloji (çin ve rusya) birde %70 lik boru hesaba katarsak değil abd bütün dünyanın bize bulaşmaya bırakın bulaşmayı karşı çıkmaya gözü yemezdi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    Atatürk"ün Rusya"nın baskılarına rağmen engellediği, asla Türkiye"de olmaz dediği bu rejimi savunan adam nasıl Atatürkçü olur ?Nasıl bu ülkenin yararına iş yapabilir ?
    ----------------------------------

demişsin abi
    yanlış biliosun atatürk asla bu rejimle ilgili böyle söz söylememiştir

al kanıt burda

Atatürk"ün Rusya"nın baskılarına rağmen engellediği, asla Türkiye"de olmaz dediği bu rejimi savunan adam nasıl Atatürkçü olur ?Nasıl bu ülkenin yararına iş yapabilir ?

buda int adresi http://www.8sutun.com/node/13285

deniz gezmiş bana bi bakıma atatürk neden ? atatürk emperyalistleri sawaşla yenmiştir
    deniz ise düşünceleri ve icraatlarıyla ezmiştir ve denizin her konuşmasında dediği laf ' Ben hepinizden daha Atatürk'çüyüm buna kimsenin itirazı olamaz' lafı bana yetio ve artar !

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    (edit) al kanıt burda

Kimisi 'komünizm her görüldüğü yerde ezilmelidir' sözüne takar kafayı (ki bunu söylememiş olduğunu bir zamanlar Çetin Altan taa İsveç'te 'grafoloji' uzmanlarına başvurarak kanıtlamıştı, kırk yıl önce)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    sanane benim faşistliğimden.faşist falan değilim.sizin huyunuz budur.cevap vericek bişey bulamadınızmı faşist die damgayı basarsınız.ayrıca sana neden batıyo sınırları türkler çizer lafı sayın ibrahimeren ???
    ayrıca benim başbuğum Atatürktür.düşündüğün gibi Alpaslan Türkeş deil.bilip bilmeden biyerinden bişiler uydurma.
    ben sana orda soru soruyorum.sen hemen umrumda deil dediğim gereksiz sorunun cevabına atlıyosun.ve kürt mürt sokarak araya konun seyrini değişiyosun.benim ağzımdan kürt lafı bile çıkmamışken.
    sorduğum sorular yukarıdarda cevabını biliyorsan cevap verirsin.
    +
    ayrıca zumsuk senin yazına gelirsek.Atatürk Rusya"yla her türlü işbirliği yapmıştır.örneğim ilk dış borcu ruslardan almıştır 18 milyon dolar.sadece rejimini almamıştır.ve bu rejimini almaması da amerikanın oyunları flan deildir.kendi söylediği söz vardır rus elçisine.bu rejim bizim halkımıza bize UYMAZ !!!
    ayrıca nutuktaki "komunizm bu ülke için en tehlikeli yılandır.görüldüğü yerde başı ezilmelidir" lafınıda bilmem hatırlatmama gerek varmı ???

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    silenceC3 şu çılgın türkler kitabını okumanı öneririm.orada herşey kaynağıyla açık açık yazılmakta.Atatürk bu rejimi Türkiyeye uygulatmamıştır kardeşim.deniz gezmiş Atatürkten dahamı akıllıda rejimi değişecek ?
    ayrıca öle uzun uzadıya tartışıcak bişey yokki kardeşim.olay gayet basit.rusya rejimini bizede uygulatmaya çalışmışmıdır ? EVET
    Atatürk uygulamışmıdır ? HAYIR

Toplam Hit: 17847 Toplam Mesaj: 107