folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?

Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    telefondan girdiğim icin yazı kötü olabilir.. kısaca şöyle özetleyim; aracimi birlikte iş yapabilmek icin aracımi satacaktım. müşteri buldugunu söyledi arabayi verdim sonra sattık para bende dedi. ortak araba alacaktık onunla. araba icin gönderdim parayı dedi 1 ay geçti ortada bir şey yok. güveniyorum buna. neyse sonra bir öğrendim ki arabayi borcuna karşılık birisine vermis. o da başkasina satmis. araç hala benim üstüme. arabayi almak icin gittim adam 3 bin ver arabayi vereyim diyor. savcılıga dilekçe verdim güveni suistimal olduğu icin takipsizlik karari verdi. arabayi nasil geri alabilirim.. bağlatsamda olur o zaman otoparktan alabilirim. bir fikri ya da tanıdık trafik polisi olan var mı? çok mağdur durumdayim.. o güvendigim yavsak kayıp.. Bursada oturuyorum..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Çalıntı desen?

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ben olsam çalındı derdim.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    inkar edecek ve kanıtlayamam çalıntı olduğunu. suç uydurmaktan ben suclu olurum .s
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bağlat..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

aynen çalıntı ihbarı yap hocam çevirmeye vs denk gelirlerse gelir araba sana. güveni suistimal şeklinde birini dolandırırsak suçu yokmuymuş o zaman? enteresan :D

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

arabama el koydu vermiyor de git kararkola söyle bence seve seve alırlar merak etme 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

bağlat..

bende onu diyorum nasil bağlaticam? polis savcılıda git diyor savcılık takipsizlik verdi.. bu arada arabada ön plaka yok, camlar filmli, abart egzos var, farlar ve sisler el yapımı.. yani polis bunlardan birisinden bağlayabilir ama trafik polisi bulamadim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

arabama el koydu vermiyor de git kararkola söyle bence seve seve alırlar merak etme 

karakol savcılıga git diyor..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Bir adet çekici çağırıyorsun, 

Arabayı alıp park yasağı olan bir yere özellikle hiç tahammül olmayan bir yere bırakıyorsun.

Ardından Trafik polisini, belediyeyi kim ilgiliyse hepsine ihbar ediyorsun arabanı bağlıyorlar diyeceğim de arabanın yerini biliyor olman lazım.

En azından bir öneri olsun senin için.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı
    inkar edecek ve kanıtlayamam çalıntı olduğunu. suç uydurmaktan ben suclu olurum .s

Çalıntı olduğunu nasıl kanıtlayabilirsin ki zaten amk :|

Kılıfına uydurmak gerek, arkadaşıma emanet ettim ondan çaldıklarını söyledi bana de, araba benim sonuçta çalıntı oluyor senin emanet ettiğin arkadaşın kendi teslim ediyor ama sana çalındı diyor olacak blmem anlatabildim mi

mavii bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

bağlat..

bende onu diyorum nasil bağlaticam? polis savcılıda git diyor savcılık takipsizlik verdi.. bu arada arabada ön plaka yok, camlar filmli, abart egzos var, farlar ve sisler el yapımı.. yani polis bunlardan birisinden bağlayabilir ama trafik polisi bulamadim

Ahahaha kendi arabanı şikayet etmek de acı olsa gerek :D

noname tarafından 26/Ara/12 22:10 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
Toplam Hit: 16279 Toplam Mesaj: 136