Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?
-
kardes kusura bakmada cok pasifsin yaa araba nerde oldugunu biliyorsan
1-polise git calıntı tutanağı tut
2-araba kimdeyse git durumu izah et anlamazsa uygulamalı olarak anlat al arabanı
3-o g.tüne guvendiğin adamı birsey yokmus gibi davran arabayı al bi ormana gotur bi fıçıya sok yedir içir bokunda gebersin..
4-yardım imdadında bulunmak kişinin çözümü bulamadığı anlarda ortaya çıkar..
5-harbi tırsaklığın kadar kafadanda noksansın
kusura bakma kardeş..
-
Akşam 6.15 Karaman metro istasyonun orda oluyorum.
Akşama istasyonda ol.
Hatta pm'den atıyorum numaramı mesaj olarak.
Ara beni gidip alalım arabanı.
-
mavii bunu yazdıya arkadasim anlatamiyorum.. çalındı demem icin çalınmas lazim, gasp edildi demem icin gasp edilmesi lazim.. ruhat ve anahtarı ben verdigim icin güveni suistimal oluyor/muş. Sokayim böyle sisteme .
ya arkadaşım sen benim dediğimi yapsana çalınmayla emniyeti suistimali bilmez bunlar polis hiç bi bok yapmaz
bi çekici bul gece arabanı çektir tamamdırniye kasıyorsun ki bukadar
-
Arabnanın ruhsatı sende mi .. satışta veakleten de olsa imzan avr mı?.. Yoksa araba her türlü senin..
-
Ya hiç bir şey olmadı, çağırırsınız çekiciyi, çekersiniz servise ya da sanayiye. Orada anahtarını da değiştirirsiniz. Çekiciye de belgeleri gösterip "bu araç benim, aracımı arıyordum buldum. Sanayiye çekiyoruz" dersiniz. En fazla 100-200 lira maliyeti olur.
-
yav branxian yazmış zaten mavi sende bokunu çıkarma 6.15 de karamanda ol branxian ın efenim kickbox olsun mma olsun bu tür sporlarla epeydirde ilgilendiğini belirtmiş olayım her yolla alır o arabayı yani
-
Hacı ben birazdan çıkıyorum. Telefonumu pm olarak attım.
Ararsan gideriz. Aramazsan bu saatten sonra arama zaten :)
-
Branxian bunu yazdı
Hacı ben birazdan çıkıyorum. Telefonumu pm olarak attım.
Ararsan gideriz. Aramazsan bu saatten sonra arama zaten :)
son durum nedir hocalar?
-
150 yıldır açılamayan kasaya döndü amq :))
-
ne oldu senin is hocam