Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?
-
en mantiklisi git bir polis bul durumu izah et olmadi yardimci olmasi icin tesfik et ;) sonra gidip adamdan pasa pasa alirsiniz arabayi ruhsat sorar baglar arabayi sende gider alirsin veya ipotek ettir arabayi
-
Kreyzi bunu yazdımavii bunu yazdı
Kreyzi bunu yazdı
mavii bunu yazdı
çalındi diye şikayet etmek kolay. araba yakalaninca polis arabayi alip.icindeki adama sen git mi diyecek? hırsızlıktan alacak o dz diyecek su adamdan satın aldım o diyecek sundan aldım. sonunda bana soracaklar nasil çalındi diye yalan söyleyip suç uydurdugum icin ben ceza yicem.. arabayi en az 30 kere ben 10 kere arkadaslarim sikayet etti polisin sikinde degil.. egzos bağırıyor dedim, son ses müzik açık, hızlı gidiyor, makas atiyor, plaka yok vs vs bir çok şeyden şikayet ettim araç seyir halindeykende dururkende.. hatta kız arkadasima aratip bana lâf atti vs dedirttim ama polis durdurmuyor bile
hadi gücün adamlara yetmiyor onu anladım.
gece git indir arabanın camını el frenini ayarla iteleyerek götür arkadaşlarla
hani düz kontağı beceremezsiniz diye böyle diyorum. :W olmadı bi arkadaşın arabasına bağlayın çekin götürün la nasıl koca arabayı yediriyorsunuz adama
direksiyon kildini nasil açacaksın? ilk viraja girdiginde kilitleyecek sonrasi?
abi senin amacın üzümü yemek değil ki bostancıyı dövmek.
herşeye karşı çıkıyon kimse biz geliriz sırtlayıp götürürüz arabayı diyemez ki.
adam güzellikle vermiyorsa zorla alacaksın.
alakasi yok bende dusundum onları ama direksiyon kilitlediginde acamayacagim icin yapamadım. çekici adam itiraz ederse cekrmem kavga vs ile uğraşamam diyor.. zorla almam icin ksvga etmem lazim o da darp. bu yasa nedense hep bana karsi -
dead_march bunu yazdı
3.sayfadan itibarını okumadım ama adamdan arabayı nasıl alacağına gelirsek gidiyorsun adama ver arabayı yoksa senin amına korum diyorsun vermezse amına koyuyorsun öyle alıyorsun çünkü neden çünkü o araba senin
bende tam bunu yazacaktım.. yazan çıkmış.. gidiyosun aq sun alıyosun.
-
ShockMan bunu yazdımavii bunu yazdı
ShockMan bunu yazdı
mavii bunu yazdı
çalındi diye şikayet etmek kolay. araba yakalaninca polis arabayi alip.icindeki adama sen git mi diyecek? hırsızlıktan alacak o dz diyecek su adamdan satın aldım o diyecek sundan aldım. sonunda bana soracaklar nasil çalındi diye yalan söyleyip suç uydurdugum icin ben ceza yicem.. arabayi en az 30 kere ben 10 kere arkadaslarim sikayet etti polisin sikinde degil.. egzos bağırıyor dedim, son ses müzik açık, hızlı gidiyor, makas atiyor, plaka yok vs vs bir çok şeyden şikayet ettim araç seyir halindeykende dururkende.. hatta kız arkadasima aratip bana lâf atti vs dedirttim ama polis durdurmuyor bile
Hocam Yahu Kızmaya Başladım Yeminlen... Yok Haline Acıdığımdan Kızıyorum...
Nasıl Böyle Düşünebiliyorsun.. Nasıl Çalındı Diye Nasıl Yalan Atmış Oluyorsun Yahu, Şimdi Çıldırıcihim... Arkadaşa Verdim Oda Bu Hanzolar Vermiş.. Kim Olduklarını Bilmem Tanımam O Yüzden Çalıntı İhbarı Etmek Zorunda Kaldım.. Bu Tanımadığım Adamlar Arabamla Bir Suç İşlerlerse Memur Bey Mükellefliği Kabul Ediyorsanız Buyurun Adamlar Hakkında İşlem Yapmayındamı Diyemiyorsun...
Memur Bey Lütfen Bana Ait Arabayı Vermedikleri İçin Yakalamış Olduğunuz Bu Adamlar Hakkında Gereken Tutanakları Yazarmısınız Diyeceksiniz.. Siz Tutanakları Yazın Ben Savcılığa Gereken Suç Duyurularını Yapacağım Diyeceksin.. Arabanın Kontağınıda Polis Nezaretinde Alacaksın. Olay Budur.
dediğin gibi olmuyor iste. mantık doğru ama burası Turkiye.. savcılıkta benim dilekcem yok mu? orada bu adamlarin ismi yazmıyor mu? bunlarin hepsi cikacak ortaya.. karakollardaki polislerde suç uydurmaktan suçlu cikacagimi söyledi.. ysrin karakola git sor istersen
Sana Ait Araba, Bir Başkasında İken sen Nasıl Suç Uydurmuş Olabilyorsun Bunun Mantıklı Bir Açıklaması Yok.. Olabilemez..
O Zaman Savcıyada Polislerede Karakol Amirine Çıkacaksın. Diyeceksin Bu Araba İle Her Hangi Bir Suç İşlenirse Sorumluluk Almayacağıma Dair Tutanak Bana İmzalayın Araba Size Kurban Olsun Diyeceksin.
Gör Bak Bakalım Kendi Götleri Söz Konusu Oldumu İlgileniyorlarmı İlgilenmiyorlarmı.?
Tutanak İmzalamak Felan Yok Sana Derlersede O Zaman Diyeceksin, Olayı Basına Yayacam İşgüzarlık Yapmaktasınız Vatandaşın Malı Elinden Alınıyor, Göz Yumuyorsunuz Şehir Eşkıyalarına Diyeceksin.
ınan ki hepsini denedim herkes topu birbirine atiyor. -
O değil tekrar bakınca hocam sen ciddi misin? Yani bildiğin evrakları sana ait olan arabayı başkasından alamıyorsun. Ara Polisi 1 aydır arabam yok buyrun gidelim bu araba benim evraklarda da ismim var ama vermiyorlar. Diyemedin bunu hakikaten :| Biz mi çok basit birşey sanıyoruz yoksa bu işte bir acayiplik mi var.
-
kadirozdemir bunu yazdı
O değil tekrar bakınca hocam sen ciddi misin? Yani bildiğin evrakları sana ait olan arabayı başkasından alamıyorsun. Ara Polisi 1 aydır arabam yok buyrun gidelim bu araba benim evraklarda da ismim var ama vermiyorlar. Diyemedin bunu hakikaten :| Biz mi çok basit birşey sanıyoruz yoksa bu işte bir acayiplik mi var.
Valla Hocam Ben dumura Uğradım, Susmayı Tercih Ettim.. Bu Gidişle Gece Gece Akıl Sağlığımdan Olacağım.. Ne Diyoruz Bir Fetvası Hazır..
Birde Hepsinide Söylemişmiş.. Peki Basını Çağır Bakalım. Madem Dedim Dedin.. Basından Bahsettin Siklemediler, Bu İşe Meraklı Bir Çok Basın Mensubu Bulursun... Git Konuyu Sinemayada Taşı Bakalım Ne Olacak Diyorum Artık Başkada Bişey Demiyorum...
Edit..: Bak Bişey Diyecem Son Olarak Ama Bana Doğru Söyle, Yoksa Sen Bu Arabayı Senden Alan Yavşakla Satışından Gelen Paradanmı Yedin.. Bak İşkillendim Bu İşten, Bu Kadar Çekindiğine Göre O Paradan Sende Bir Pay Yemiş Olmalısın.. Bu Doğrumu.?
Hayret Bişey Yahu, Memur Bey, Her Türlü Yasal Evrağı Bende Olan Aracımın Anahtarını Bana Verin, Alacak Verecek Davasımıymış Her Ne Boksa Yine Yapılsın... Anahtarımı Verin. Onlara Aitse Yada Aramızda Alacak Verecek Varsa, Açsınlar Davayı Ben Mahkemeleri Takip Ederimdemi Diyemiyorsun Yahu....!!!
ShockMan tarafından 26/Ara/12 23:48 tarihinde düzenlenmiştir -
savcı ile konuş ifadeni değiştir arabama zorla alıkoydu de yalan olmaz zaten şu an o konumda. yasa filan varsa savcı mecbur öyle yapacak. öbür türlü güvendiğin birine borçlanıp arabacı haczettirmekten başka çaren olmayabilir. :)
-
ben bu işi ciciyim ülke ne hale gelmiş ameke kendi malını alamıyo normal niye şaşırıyozki :D
bensiz_aglama tarafından 27/Ara/12 00:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Hoca tüm şartlar senin lehineyken ve yapılabilecek 50 bin çeşit şey varken o olmaz bu olmaz deyip duruyorsun.
Keleşleri aldık, tim hazır, sahip olduğunu iddaa ettiğin aracını kurtarmaya mı geliyoruz diyeceğiz?
Ya olayda başka anormallikler var ( tanıdığın kişilere ayıp olmasın diye resmiyete sokmak seni bozuyor gibi ) ya da sen anormalsin.
Bunca adamın vaktini çalma, Ne halin varsa gör o zaman :)
AnaMuhalefet tarafından 27/Ara/12 00:24 tarihinde düzenlenmiştir -
lan kendi arabanı çal amk ne var ya.. içinde anahtar unutmuş gibi camın ordan bişiler sokup açıyorlar.. öyle yap amk düz kontak yap vs. ne bilim lan :D