folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?

Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Araba hala o kişilerde 

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

iki tane trafik polisi alıcaksın birtane yol yardım çagırıcaksın arabayı  trafik polisi denetiminde aracı çektiriceksin

araç senin üzerine ise 

yok ben bunu yapamam diyorsan sanayiden usta getiriceksin düz kontak yapıcak yol alıcaksın  başkada yolu yok

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Müridler sonunda arabayı alıp evinin önüne getirecek :P.Son durum nedir  bende merak ettim

Cesnist tarafından 05/Şub/13 20:11 tarihinde düzenlenmiştir

طדṮ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yahu hayret bişey o adamlar sana 3.000 ni ver, arabanı götür dediklerinde diyemedinmi kardeşim, borcunuz hususunda ne size borçlu olan benim nede size borçlu olana kefilim, Sizi tanımam etmem, Aracımı veriyorsanız verin vermiyorsanız Artık Köşe başları çok. Bir gün bir yerde Allah birbirimize büyük diyemedinmi.?

Gidin muhatabınız kimse, size borçlu kimse ondan alın paranızı, yada ona ait bir eşyaya borç ödeninceye kadar el koyun. Bu araç benimdir size yapacağımı bilirim diyip Savcılığa gidecektin. Bir dilekçe yazarak Katil olacağını ve aracına el koyanlardan aracını almadığı için cumhuriyet savcısının bu durumdan birinci dereden sorumlu olacağını, Olacak ölüm olayından sorunluluk almadığını alenen beyan edecektin. gör bak oraya o adamlara aracını almaları için iki ekip gidiyormuydu gitmiyormuydu.. :)

Ah varya efendisin sen hocam efendi.. efendilikle olmuyor bu işler ama.!

Bu Olay Alenen Değnekçiliktir. Belkide arkadaşında işin içindedir. Bir tür yeni değnekçi oyunudur bu. Yani Gaspçının dümenci hali. Alenen darp ile gasp etmiyorlar yürüttükleri dümene düşeni söğüşüyorlar. suçun tanımı budur..

Onlarda senin borçlu olduğuna dair bir evrak yok.. sende aracın sahibi olduğuna dair evrak var. güveni su istimale polis dokunuyorki, resmen sana işgüzarlık ediyorlar uyanık ol. yırtık ol. hakkını ara.! Yapış yakalarına korkma onlardan (Savcılardan) ödediğin vergilerle zıkkımlanıyorlar Sözüm ona o işgüzarlar.

ShockMan tarafından 05/Şub/13 20:16 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Muz Cumhuriyeti mi lan burası işlem yapmiyormuş?

Ya hocam resmi işlerde evrak kaydetmeleri zorunlu sen benim şikayetimi kaydet diyeceksin. Oda olmaz ise dilekçe yazacaksınız dilekçeyi bir devlet kurumunun almaması ve işleme koymamasi yasal olarak suç yalnız dilekçeyi iki nüsha halinde hazırlayacaksin ve evrak Kayıt numarasi isteyeceksin bu numarayı almaz isen sen arkani döndüğünde o gorevli zevat yirtar atar sende sik gibi ortada kalırsın. boşa vakit kaybetmiş olursun. Buresmi iişleri yaptıktan sonra araçla birşey olursa sen elindeki resmi evragi gostereceksin.

Toplam Hit: 16289 Toplam Mesaj: 136