folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?

Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Bu neymiş yahu kendi arabanı taktikle mi alacaksın adamdan?

Bul arabayı, in arabadan de, inmem derse çağır trafik polisini. Her şeyi senin üstüne olan arabanın anahtarı başkasında ne arıyor? Polis ruhsatı görünce paşalar gibi verir arabanı sana, gerisiyle arabanı satan ve alan uğraşsın.

olay budur , seni kendi arabandan kimse zorla çıkartamaz ,gücün yetmiyorsa  polis çağır , arabamı gasbediyorlar, zorla anahtarı elimden aldılar  dedin mi iş biter

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    hocam avukatlık barosuna ya da ne hedeyse adı oraya gidip avukat istiyorum dava açacam vekil avukat istiyorum durumum yok diyorsun. Giderkende muhtarlıktan fakirlik belgesi alıyorsun. Onlar sana bir avukat ayarlıyorlar sonrası avukata ve senin çabana kalmış

fakirlik belgesi icin ne gerekiyor? sigortalı bir ışte çalışmıyoruk, açık öğretim uni okuyorum üzerimde sadece araba var
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    mavii bunu yazdı

ShockMan bunu yazdı

Bir Noktayı Aydınlatmanı İstiyorum... Ruhsatmı Senin Üzerine Noterlikten Aracın Satışımı... Hangisi Senin Üzerine.?

Satışı Üzerine İse, O Aracı Felek Olsalar Bir Gün Bile Kullanamazlar...  Adam Noter Satışı Olmadan O Aracı Nasıl Borcu Yerine Vermiş, Sen O Yavşak Adama Vekalet Felan Vermedin Değilmi.? Bunuda Yanıtla. Ona Göre Fikrimi Diyecem Sana..

ruhsatta benim üzerime, noter satisida yani.araç resmi olarak benim. vekalet yok.

Dünyada Benden Daha Saftirik, Adam Varmı Diye Merak Ederdim, Senmişsin Demek o.. :)

Hadi Gözün Aydın Araba Senin Bir Sorun Yok... Sen Karakola Gidiyorsun Arkadaşına Arabayı Verdiğini Ancak Aracı Başkasına Verdiğini, Rızan Olmadan Aracının Kullanıldığını Söylüyorsun, Aracının Sana İadesini İstediğine Dair Bir Dilekçe Veriyorsun... Çıkıyorsun..

Araç Bir Haftaya Kalmaz Sana Teslim Edilir.. Aracı Alanda Sana Bir Halt Diyemez, Borcu Yerine Aracını Veren Arkadaşını Adre Göstereceksin, Kardeşim Araç Benim, Benim Aracımı Kendi Aranızda Alıp Satmışsınız, Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunmadan Kaybolun Diyebilirsin...

Hiç Bir Yaptırım Güçleri Yok... Bak Ruhsat Sende Olsa Satış O Arkadaşında Olsaydı Yanmıştın.. Aman Sakın Bu Devirde Kimseye Güvenme Heleki Vekalet Sakın Sakın Vermeyesin...

dedim ya 3 karakola gittim hepsi savcılıgs git dedi

O Zaman Savcıya Gidip Aynı Durumu İzah Ediyorsun, Durumu Allandırıp Dallandırma, Rızan Olmadan Aracın Kullanılıyor Dersin, O Yavşak Aklınca Arabayı Sattığını Sanıyor, Diğer Yavşakta Aklınca Arabayı Aldığını Sanıyor, Durumu Anlat Savcıdan Uygun Üslup İle Yardım İste... 

Bu Senin Yavşakk Arkadaşın Hakkında Dava Felan Açma, Dava Takipsizlikle Sonuçlanır Doğrudur, Ortada Henüz Suç Fiili Yok..  Durum Rızan Dışında Malının Kullanılması Ve Devlet Senin Aracını Onlardan Almanı Bekliyor.

Sen Al, Sana Darp Edeceklerse Onlları Uygun Dille Uyar, Darp Alırsan Savcılığa Gasp İhbarında Bulunacağını Ve Hastaneden Alacağın Rapor Üzerinden Kendilerine Gasp Davası Açacağını Söyleyeceksin... Anlaşılan İtlerin Arasına Düşmüşsün sen.. Bu Tipler Adamı Katil Eder Bilirim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Bul arabayı, in arabadan de, inmem derse çağır trafik polisini. Her şeyi senin üstüne olan arabanın anahtarı başkasında ne arıyor? Polis ruhsatı görünce paşalar gibi verir arabanı sana, gerisiyle arabanı satan ve alan uğraşsın.

olay budur , seni kendi arabandan kimse zorla çıkartamaz ,gücün yetmiyorsa  polis çağır , arabamı gasbediyorlar, zorla anahtarı elimden aldılar  dedin mi iş biter

öyle olmuyor işte.. adam satın aldım notere gidecektij gelmedi paranın üstüne konmak icin oyun yapıyor dedi mi polis direk karisamam savcılıga gidin diyecek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı
    Smirnoff bunu yazdı
    mavii bunu yazdı
    tanıdık olmadan kimse gece gelmez çalıyoruz diye dusunur. araba sahin

Sahinse atraksiyona girme hocam bırak kalsın adamda.

o şahin 9 bin lira yapıyor.. eğer senin icin küçük bir meblag ise pmden hesap numarami gondereyim..

Takma hocam,

Allahın izniyle halledersin.

http://www.tahribat.com/Forum-400-000-Tl-Nin-Uzerinde-Altin-Ve-Paramiz-Calindi-165678/

Haline şükret, yüzün gülsün biraz da :D

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    mavii bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

polis alacak verecek işine karisamam savcılık çözer diyor. adam polisi görünce inecek.değil ya satın aldım diyecek .s

Ya yok aklım almıyor. Alacak verecek falan yok ki araba senin ruhsat senin satış senin anahtar senin, lastiğine sileceğine üstündeki çamura kadar senin o araba. Ne alacağı ne vereceği?

Arabanın her şeyi senin üstüne, herifin biri SENİN arabanı satıyor, bir başkası da hiç noter falan istemeden olayı sorgulamadan parayı basıyor, anahtarı alıp binip geziyor. Hocam afedersin ama ya anlatmadığın bir şey var, ya arada para mara yok gittiği yere kadar diye iki kişi senin arabanı kullanıyor sorun olursa ödünç verdi diyecekler, ya da hem bu satan-alan hem toptan polis ve savcılık, artık Bursanın suyundan mı havasından mı, mallaşmış.

edit: Hocam sen sinirden heyecandan adamlara derdini mi anlatamıyorsun ki? Gel adamakıllı suç duyurusu yazalım.

edit2: Durumla ilgili, belki ilerde birine faydası olur diyerek ilişkili olabilecek satan ve alan kişinin suçlanabileceği maddelerden bir derleme,

TCK'dan:

Kullanma hırsızlığı

MADDE 146. - (1) Hırsızlık suçunun, malın geçici bir süre kullanılıp zilyedine iade edilmek üzere işlenmesi hâlinde, şikâyet üzerine, verilecek ceza yarı oranına kadar indirilir. Ancak malın suç işlemek için kullanılmış olması hâlinde bu hüküm uygulanmaz.

Güveni kötüye kullanma

MADDE 155. - (1) Başkasına ait olup da, belirli bir şekilde kullanmak üzere zilyedliği kendisine devredilmiş olan mal üzerinde, kendisinin veya başkasının yararına olarak, zilyedliğin devri amacı dışında tasarrufta bulunan veya bu devir olgusunu inkar eden kişi, şikâyet üzerine, altı aydan iki yıla kadar hapis ve adlî para cezası ile cezalandırılır.

Dolandırıcılık

MADDE 157. - (1) Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası verilir.

Suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi

MADDE 165. - (1) Bir suçun işlenmesiyle elde edilen eşyayı satın alan veya kabul eden kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis ve bin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.

izzmarit tarafından 26/Ara/12 23:01 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

polis alacak verecek işine karisamam savcılık çözer diyor. adam polisi görünce inecek.değil ya satın aldım diyecek .s

Hocam Ama Bişeyi Karıştırma, Bu Alacak Verecek Meselesi Değilki Sanırım Sen Derdinide Polise DosDoğru Anlatamıyorsun...

Bu Malının Rızan Dışında Kullanılmasıdır... Adam Satın Aldım Derse Noter Alışını Göster Dersin, Dut Yemiş Bülbül Gibi Kalır Ortada..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı
    student bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

öyle olmuyor işte.. adam satın aldım notere gidecektij gelmedi paranın üstüne konmak icin oyun yapıyor dedi mi polis direk karisamam savcılıga gidin diyecek

Adamı tanımadığını falan söylersin para vemedi sonuçta sana kanıtlayamayınca para verdiğini yine alırsın

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Nokia telefon bul, ses kayıt programı var ultimate voice recorder onu yükle, elemanla konuş kayda al, nazik ol küfür etme, beni neden dolandırmaya çalışıyorsun arabamı neden gasp ediyorsun diye sor. Bu elemanın açık adresini ve telefonunu ses kaydını içeren bir videoya ekle dolandırıcıdır etiketiyle yükle youtube'a ve yayınla. Bizim insanımız manyaktır binlerce insan arayacaktır. o seni arasın bulsun arabayı değil götünü bile verecektir videoyu sildirmek için.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    mavii bunu yazdı

ShockMan bunu yazdı

mavii bunu yazdı

ShockMan bunu yazdı

Bir Noktayı Aydınlatmanı İstiyorum... Ruhsatmı Senin Üzerine Noterlikten Aracın Satışımı... Hangisi Senin Üzerine.?

Satışı Üzerine İse, O Aracı Felek Olsalar Bir Gün Bile Kullanamazlar...  Adam Noter Satışı Olmadan O Aracı Nasıl Borcu Yerine Vermiş, Sen O Yavşak Adama Vekalet Felan Vermedin Değilmi.? Bunuda Yanıtla. Ona Göre Fikrimi Diyecem Sana..

ruhsatta benim üzerime, noter satisida yani.araç resmi olarak benim. vekalet yok.

Dünyada Benden Daha Saftirik, Adam Varmı Diye Merak Ederdim, Senmişsin Demek o.. :)

Hadi Gözün Aydın Araba Senin Bir Sorun Yok... Sen Karakola Gidiyorsun Arkadaşına Arabayı Verdiğini Ancak Aracı Başkasına Verdiğini, Rızan Olmadan Aracının Kullanıldığını Söylüyorsun, Aracının Sana İadesini İstediğine Dair Bir Dilekçe Veriyorsun... Çıkıyorsun..

Araç Bir Haftaya Kalmaz Sana Teslim Edilir.. Aracı Alanda Sana Bir Halt Diyemez, Borcu Yerine Aracını Veren Arkadaşını Adre Göstereceksin, Kardeşim Araç Benim, Benim Aracımı Kendi Aranızda Alıp Satmışsınız, Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunmadan Kaybolun Diyebilirsin...

Hiç Bir Yaptırım Güçleri Yok... Bak Ruhsat Sende Olsa Satış O Arkadaşında Olsaydı Yanmıştın.. Aman Sakın Bu Devirde Kimseye Güvenme Heleki Vekalet Sakın Sakın Vermeyesin...

dedim ya 3 karakola gittim hepsi savcılıgs git dedi

O Zaman Savcıya Gidip Aynı Durumu İzah Ediyorsun, Durumu Allandırıp Dallandırma, Rızan Olmadan Aracın Kullanılıyor Dersin, O Yavşak Aklınca Arabayı Sattığını Sanıyor, Diğer Yavşakta Aklınca Arabayı Aldığını Sanıyor, Durumu Anlat Savcıdan Uygun Üslup İle Yardım İste... 

Bu Senin Yavşakk Arkadaşın Hakkında Dava Felan Açma, Dava Takipsizlikle Sonuçlanır Doğrudur, Ortada Henüz Suç Fiili Yok..  Durum Rızan Dışında Malının Kullanılması Ve Devlet Senin Aracını Onlardan Almanı Bekliyor.

Sen Al, Sana Darp Edeceklerse Onlları Uygun Dille Uyar, Darp Alırsan Savcılığa Gasp İhbarında Bulunacağını Ve Hastaneden Alacağın Rapor Üzerinden Kendilerine Gasp Davası Açacağını Söyleyeceksin... Anlaşılan İtlerin Arasına Düşmüşsün sen.. Bu Tipler Adamı Katil Eder Bilirim.

savcıyla defalarca konustum elimden bir şey gelmiyor kanun böyle satis noterden yapilir kendi aralarinda yapilan satışlara bir sey yapamıyoruz kendileri cozsun diyor dedi
Toplam Hit: 16283 Toplam Mesaj: 136