folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?

Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Birader burada millet sana envay turlu yol gostermis.

O olmaz, bu olmaz, su hic olmaz.... ne bu?

Shockman'in dedigi gibi ya sen bizi kekliyon yada bize anlatmadigin ayrinti var.

Hadi bir fikirde ben sana vereyim. Simdi en yakin musluga gidip bir bardak su dolduruyorsun ve afiyetle iciyorsun.

sniperscope tarafından 27/Ara/12 01:03 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

okudum okudum biraz saçma gelmeye başladı bu arabayı alanlar kim ne yerler ne içerler ne iş yaparlar yaşları kaç adresleri ne bende bursadayım zorla gidip alalım madem burada o olmaz bu olmaz diyeceğine

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

güvendiğin arkadaşın kızını kaçır :)

amcan abin yok mu la senin

seni keklik görmüşler kandırmışlar

azıcık aklını çalıştır

kaygusuz tarafından 27/Ara/12 01:16 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

315075_165068183585144_734877975_n.jpg%20%28180×360%29

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

bu işten anlamadığın belli

sen noterden satışı vermedikten sonra başkası nasıl senin arabanı para verip satın alıyor hangi akla hizmet anlamadım

bir üçkağıt olduğu belli

hızlı çözüm için yapacağın şey çok basit

madem abanı buldun 3 bin lira ver arabayı vereyim dediğin adamıda bulmuşsun

gideceksin karakola bu adamı arabamı gasp etti diye şikayet edeceksin

şahısın isim soyadını ikametgahınıda söylersin karakolda

otomatikman dava açılmış olur

polis inceleme yapar eğer dediğin gibi 3 bin lira ver diyen adamın meskenindeyse aracın

adam yarrağ yer zaten içeri atarlar hırsızlıktan ;)

usülen bu iş böyle olur ve senin aleyhine bişey olmaz korkma

öyle yok trafikten aracın plakasını vercem bağlatçam geç onları...

araç trafikte polise denk gelecekte...

trafikte binlerce sahte plakayla gezen araba var...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

315075_165068183585144_734877975_n.jpg%20%28180×360%29

NOKTA.

Zamanı durduramazsın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

sinirden okumayı bıraktım vallahi saçmalığın daniskası.Sen işin içine arkadaşını hiç katmayacaksın, gidip savcıya arabam çalındı, şurada gördüm almaya gittim ama adam vermiyor hatta beni tehdit ediyor, hakaret ediyor, haraç kesmeye çalışıyor diyeceksin olup bitecek, zaten belgeler de senin üzerine olduğu için mahkeme dava süresince arabayı sana verir adam mahkemede bana sattılar diyince de ben arkadaşıma kullansın diye verdim haberim yok bu olaylardan diyeceksin. hatta öyle arkadaşa benden habersiz aldı, çaldı yani bile denebilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    kimene bunu yazdı

slm.hukuki konularda aklınıza estiği gibi yorum yapıyorsunuz. yapman gereken en kısa yol ise güvendiğin birisine borçlanacaksın fazla değil 2, 3 bin civarında hakkında icra takibi açılacak sana tebligat yapıldıktan 10 gün sonra aracın kaydına hacz ve yakalama şerhi verdireceksin ve borçlandığın kişi yani alacaklı icra memuru ile gidip aracı muhafaza altına aldıracak ve anlaşmalı haciz konulduğundan 3 gün sonra aynı alacaklı aracın sana yediemin sıfatı ile teslimini isteyecek.

Hahaha peki icra memuru araca degil evine yada maasini haczetmek isterse nolacak arabayi bulamayinca?

Evi kurtarmak icin guvendii arkadasinin ustune yapabilir o zaman

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam, bir laf vardır da biraz kötü bir tabir söylemeyeyim. "Elalemin ...." ile başlayan bir tabir :) Anlayan anladı nasılsa :)

Gidiyorsunuz polise, "ben güvendiğim bir arkadaşıma vermiştim ancak elinde hiçbir hukuki yetki yokken bir başkasına kâr amaçlı devretmiş, devreden kişinin tarafımdan verilen herhangi bir vekâleti yoktur. Ruhsat ve her tür belge üzerimedir. Ödünç verdiğim kişi beni ve bir başkasını dolandırmak suretiyle kendinin olmayan bir malı devretmiş gibi göstermiştir. Aracın devir teslim işleminde benim herhangi bir rızam olmadığı gibi, sözde araç devri karşılığında bana ödenen herhangi bir bedel bulunmamaktadır. Aracı şu an elinde bulunduran kişinin elinde aracı satın aldığına dair herhangi bir belge olmadığı gibi, aracıma da el koymuştur ki bunun hukuktaki karşılığı gasptır. Aracımı ödünç verdiğim kişiden dolandırıcılık, aracımı şu an elinde bulunduran kişiden de gasp istemiyle şikayetçiyim. Gereken yapılsın" diyeceksiniz, bu kadar basit. Ya da daha iyisi bunu direk savcılığa söyleyin. İlla işlerini yapmaları için ortada suç olmasını istiyorlarsa, al sana suç.

Polis diğer tarafı dinlemiş de "kardeşim senin elinde belge var mı?" diyememiş mi? Noter'lerin amacı, bu tip elden satışları hukuki yoldan tasdik etmektir. Bugün hiç kimse parayı noter huzuru dışında önceden vermez. Verirse de kanıtlayamayacağı için hata yapmış olur. Polis ne zamandan beri kanıt olmadan sadece sözlü beyanlara göre iş yapıyor?

Daha neler göreceğiz kimbilir :)

RaNGeR tarafından 27/Ara/12 02:30 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

2000 lira tutuştur bana bursaya gelip arabanı alıp sana teslim  edeyim

Toplam Hit: 16280 Toplam Mesaj: 136