Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?
-
mizahi bunu yazdı
hoca koca forumla oyun oynuyon.
kalemimi alsin biri, doverim gene alirim. ote git allasen
sonra ne olacak? darptan ben ugrasicam. neden haklıyken haksız olayım? -
THT2005 bunu yazdı
arabamı çaldılar bursa emniyet müdürlüğüne bombalı eylem yapacaklar de adresi ver.. :)
Artık arabanı almaya özel harekat birliği gider sende arabanı güvenle alırsın. :) :P
-- Şaka bir yana araba benim üzerime olacak ve benden 3 bin tl isteyecek.. Hangi çağda yaşıyoruz.
Git polise durumu anlat. Ruhsatıda göster araba benim ama arabamı zorla alı koydular vermiyorlar de yardımcı olurlar..
kardeşim olmuyorlar işte.. o işlere savcılık bakıyor diyorlar. gasp ya sa çalındı dersen işlem yapariz ama senin olay gasp ya da çalınma değil savcıya dilekçe ver diyor. -
DJ_Alper bunu yazdı
ÇALINTI demene inanmazlar genelde hocam
aracın nerde olduğunu biliyorsan bin aracını al gel
ruhsatların sendeyse trafikten çekim işlemi yapılır araca aracın vergi vs borçları sana gelmez araç trafikte ilk görüldüğü yerde bağlanır.
ya arabayı alıp geleceksin ya ruhsatları onun dışında hiç bi bok yapamazsın savcılık felanda işlem yapmaz senin gibi çok iş geliyo elimize :))
ruhsat benim üzerime ama onlarda yani elimde olmadığı için çekim yaptiramiyorum. yedek anahtar yok binip gelemiyorum. aynen.öyle savcı falan bir şey yapmıyor -
mavii sen hala arabayi nasil alirim derdinde misin? yani basladigin yerde.
ayiptir, ya derdini anlatamayak kadar is bilmez birisin yada isin icinde verilmis sozler , aciklar, is ortakligi veya kisilerle kotu oldugun vakit kurcalandiginda sonu aleyhine iseyebilecek baglar.
su shockman ve birkac arkadas ne kadar guzel yol gostermisler, sen bos kovaliyorsun.
tapusu uzerine ev , arsa falan varsa yarind gelip biz alim hocam elinden , tabiri caiz ise senin gibilere mustahak silkelenmek.
-
Harbiden senin ev nerde esyalari toplayip yerleselim, hele tapuyuda bulursak yasadik
-
Bunca sayfa öneride hala çözememişsin tek yol kaldı:s*ç paçalarını bağla.
-
hojucuk bunu yazdı
ayiptir, ya derdini anlatamayak kadar is bilmez birisin yada isin icinde verilmis sozler , aciklar, is ortakligi veya kisilerle kotu oldugun vakit kurcalandiginda sonu aleyhine iseyebilecek baglar.
su shockman ve birkac arkadas ne kadar guzel yol gostermisler, sen bos kovaliyorsun.
tapusu uzerine ev , arsa falan varsa yarind gelip biz alim hocam elinden , tabiri caiz ise senin gibilere mustahak silkelenmek.
ya ben anlatamiyorum ya da siz anlamıyorsunuz. o yollardan bir kapı çıkmıyor denedim hepsini. isteyen varsa gelsin birlikte gidelim karakola ya da savcıya görsün ne diyecekler. sorun oradan bir polise, savcıya eğer ben yapabilirim diyorsa gideyim hemen yanina -
Git karakola aracım çalındı de.
Bildir araban polis çevirmesinde alınır.
Şuan sahibi olan adam da araba benim diyemez ruhsat zaten senin üzerine (ise)
Edit;
Diğer postları şimdi okudum. Savcılığa git dilekçe ver hocam.
Branxian tarafından 27/Ara/12 11:14 tarihinde düzenlenmiştir -
mavii bunu yazdıhojucuk bunu yazdı
ya ben anlatamiyorum ya da siz anlamıyorsunuz. o yollardan bir kapı çıkmıyor denedim hepsini. isteyen varsa gelsin birlikte gidelim karakola ya da savcıya görsün ne diyecekler. sorun oradan bir polise, savcıya eğer ben yapabilirim diyorsa gideyim hemen yanina
ara polisi sabah, gece arabami calmislar diye hocam ugrasmadan -
mavii bunu yazdımizahi bunu yazdı
hoca koca forumla oyun oynuyon.
kalemimi alsin biri, doverim gene alirim. ote git allasen
sonra ne olacak? darptan ben ugrasicam. neden haklıyken haksız olayım?Ya hocam saçma saçma konuşma aq.
Bende karamanda oturuyorum.
Akşam saati gel buluşalm gidelim beraber arabayı alıp gelelim vermezse adamıda arabayıda alırız aq.
Z yoluna çıkartır bırakırız adamı.
Ruhsat senin üzerine, arabanın nerde olduğunu biliyorsun ama arabayı alamıyorsun. Hoca benim arabama bu şekilde yapıcaklar deliririm amk.
Sende başka bir dümen var ama hadi hayırlısı.
Branxian tarafından 27/Ara/12 11:24 tarihinde düzenlenmiştir