folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?

Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    mavii bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

ÇALINTI demene inanmazlar genelde hocam

aracın nerde olduğunu biliyorsan bin aracını al gel

ruhsatların sendeyse trafikten çekim işlemi yapılır araca aracın vergi vs borçları sana gelmez araç trafikte ilk görüldüğü yerde bağlanır.

ya arabayı alıp geleceksin ya ruhsatları onun dışında hiç bi bok yapamazsın savcılık felanda işlem yapmaz senin gibi çok iş geliyo elimize :))

ruhsat benim üzerime ama onlarda yani elimde olmadığı için çekim yaptiramiyorum. yedek anahtar yok binip gelemiyorum. aynen.öyle savcı falan bir şey yapmıyor

alırsın yanına bi oto elektirikçisi gidersin arabanın başına camı kırıp kayıpı açarsın elektrikçide düz kontak yapar

yada

verirsin 100-200 lira bi oto kurtarıcı bulursun arabayı alırsın sanayide açtırırsın

sonuç olarak araba senin hiç bir sikim olmaz arabayı alınca git bir takipçiye ruhsatlarımı kaybettim de bi dilekçe yazarsınız emniyete ifade verirsin vizesi varsa max 200 tl ye biter işler sigorta hariç

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    mavii bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

ÇALINTI demene inanmazlar genelde hocam

aracın nerde olduğunu biliyorsan bin aracını al gel

ruhsatların sendeyse trafikten çekim işlemi yapılır araca aracın vergi vs borçları sana gelmez araç trafikte ilk görüldüğü yerde bağlanır.

ya arabayı alıp geleceksin ya ruhsatları onun dışında hiç bi bok yapamazsın savcılık felanda işlem yapmaz senin gibi çok iş geliyo elimize :))

ruhsat benim üzerime ama onlarda yani elimde olmadığı için çekim yaptiramiyorum. yedek anahtar yok binip gelemiyorum. aynen.öyle savcı falan bir şey yapmıyor

alırsın yanına bi oto elektirikçisi gidersin arabanın başına camı kırıp kayıpı açarsın elektrikçide düz kontak yapar

yada

verirsin 100-200 lira bi oto kurtarıcı bulursun arabayı alırsın sanayide açtırırsın

sonuç olarak araba senin hiç bir sikim olmaz arabayı alınca git bir takipçiye ruhsatlarımı kaybettim de bi dilekçe yazarsınız emniyete ifade verirsin vizesi varsa max 200 tl ye biter işler sigorta hariç

Ek olarak;

155'i ara arabam çalındı de, git bir karakola tutanak tuttur. Aradan bir kaç saat sonra 155'i ara aracının şu an şu adreste görüldüğünü söyle. Çalıntı kaydı olduğu için polis gelir arabayı alır götürür. Hiç bir sıkıntın da olmaz...

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Kendi arabanı gidip almaktan acizmisin? yarın varsa evini falan da alırlar senin elinden.

HolyOne bunu yazdı

Harbiden senin ev nerde esyalari toplayip yerleselim, hele tapuyuda bulursak yasadik

Ben demiştim.

Ehl-i Byte
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

bi avukata git durumunu anlat ben bu aracı sattım ancak ne ödeme alabildim nede aracın bende olan ruhsatını adamın üzerine geçirtebildim bi sıkıntı olsa beni bulacaklar de. Ben kendim aracı bulamıyorum malum devlete göre aciz bir vatandaşım ve aracın devlet eli ile aranmasını, bulunmasını ve gereken işlemin yapılmasını istiyorum de senden vekaletname alıp gereken işlemleri senin adına yapacak ve devlete o aracı bulduracaktır...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

hocam sen bu ibne hacı hoca takımı polislerin lafına ne bakıyorsun

o ibneler senin ifadene karışamaz sana öneride bulunamaz

sen malım gasp edildi veya çalındı diyeceksin dava açılmış olacak

nerde yaşıyorsunuz siz anlamadım ki

yoksa bizim izmirde işler farklı mı yürüyor amk...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    ya arkadasim anlatamiyorum.. çalındı demem icin çalınmas lazim, gasp edildi demem icin gasp edilmesi lazim.. ruhat ve anahtarı ben verdigim icin güveni suistimal oluyor/muş. Sokayim böyle sisteme .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı
    ya arkadasim anlatamiyorum.. çalındı demem icin çalınmas lazim, gasp edildi demem icin gasp edilmesi lazim.. ruhat ve anahtarı ben verdigim icin güveni suistimal oluyor/muş. Sokayim böyle sisteme .

ya arkadaş ne güveni suistimali amk sen polise ruhsatı anahtarı ben verdim niye diyorsun :)

hemen gidip gasp veya çalındı diyecektin...

neyse dostum senin başın beladan kurtulmaz...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı

Hocam sen arabanı geri almak istemiyorsun sanırım.

Bu ürettiğin sadece bahane.

Sonuçta bu araç senin di mi ?

Aracın anahtarını ver ya da verme. Elinizde yazılı bir sözleşme, anlaşma var mı ?

Yoksa sen hala neyin kafasındasın anahtarı ruhsatı ben verdim diye ?

Harbiden uyuz oldum akşama gel beraber gidelim alalım arabanı diyorum hala neler diyorsun..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam, Branxian  demiş işte gel beraber alalım diye iletişime geçin buluşun gidip alın arabayı. sen arabayı zorla alsan bile araba senin olduğu için

bir halt yiyemez kimse.. ha sonrasından korkuyorsan polise şikayet edeceksin bu adam beni tehdit etti diye.. birazcık gözünü karart hocam hakkını

kimseye yedirme, kendi hakkını yediriyorsun başkalarının hakkını koruyamazsın. yarın öbürgün senden başka şeylerini alan adamlara da mı sus

pus oturacaksın. baktın iş yürümüyor polisle falan suç olan bir şey yok kendi arabamı almaya geldim adam vermedi ben de zorla aldım dersin.

benden habersiz diğer adam arabamı satmış onun böyle bir hakkı yok alan adam da belgelerini kontrol edip de almalıydı diyeceksin. öyle aldıysa

gitsin satın aldığı adamı şikayet etsin senlik bir şey yok. sen arabanı al zorla ya da güzellikle.. bir şey olmaz sana 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Branxian bunu yazdı
    mavii bunu yazdı

Hocam sen arabanı geri almak istemiyorsun sanırım.

Bu ürettiğin sadece bahane.

Sonuçta bu araç senin di mi ?

Aracın anahtarını ver ya da verme. Elinizde yazılı bir sözleşme, anlaşma var mı ?

Yoksa sen hala neyin kafasındasın anahtarı ruhsatı ben verdim diye ?

Harbiden uyuz oldum akşama gel beraber gidelim alalım arabanı diyorum hala neler diyorsun..

aynen katılıyorum sana , madem bu kadar aciz bari biz gisip alalım arabayı , bari yabancı binmesin arabaya  :))

hocam  sen vere arabanın plakasını , senin bilgilerini de ver , polise biz ihbar edelim , arabayı çaldılar diye ...

Toplam Hit: 16292 Toplam Mesaj: 136