Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...
-
lan su guzelım bayragı dustugu hale bak ananızı sıkıyım orospu cocukları lan gun gelecek sızlerınde hesabını durecegız serefsız ıbneler...
-
Hocam kusura bakmayında ben faşist felan değilim bir sürü kürt arkadaşım, gardaşlarım var...
Ama bu ermenilerin siması ile bugünki PKK'LI kürtlerin siması aynı... PKK'nın ermeni oyunu olduğu düşüncelerim sürekli pekişiyor..
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------
Aynen Sırf Samsundaki Askerlerle Fethedilir Ermenistan :D Şöyle başımıza manyak bi başbakan gelse :D
-----------------------------Askere de gerek yok. Rize, Trabzon halkını salsınlar üzerlerine tamamdır :)
aynen kesinlikle.:) 1 saatte... -
benım kzıdıgım nokta o yakılan bayragın burda yayınlanması bu hıcte ıyı bısey degıl marıfetmı turk bayragının resmının yayınlanması en basta hata bızde .konuya gırmeden once ulan ısallah resım koymamıslardır dedım ama .....
düşünsenize birileri bizim bayragımı yakıyor ve bızde onu bir türk sitesınde yayınlıyoruz bunu gören ermenı ne düşünür sorarım size ? adamların ekmegıne yağ sürüyoruz .
-
Doğru diyorsun hocam, ipnelerin reklamını yapıyoruz resmen.
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------benım kzıdıgım nokta o yakılan bayragın burda yayınlanması bu hıcte ıyı bısey degıl marıfetmı turk bayragının resmının yayınlanması en basta hata bızde .konuya gırmeden once ulan ısallah resım koymamıslardır dedım ama .....
düşünsenize birileri bizim bayragımı yakıyor ve bızde onu bir türk sitesınde yayınlıyoruz bunu gören ermenı ne düşünür sorarım size ? adamların ekmegıne yağ sürüyoruz .
-----------------------------Ne alakası var hoca ? Resim koydum diye ermeni destekcisi mi oldum simdi ? KÖR olan bazı üyelerimizin gözleri acılsın ve basımızdakileri "biz bu adamlara neden oy veriyoruz" düşüncesiyle bir kere daha sorgulasın,cogu haber sitesinde var bu resimler,rica ederim sacmalamayın...
-
Andrei bunu yazdı:
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------benım kzıdıgım nokta o yakılan bayragın burda yayınlanması bu hıcte ıyı bısey degıl marıfetmı turk bayragının resmının yayınlanması en basta hata bızde .konuya gırmeden once ulan ısallah resım koymamıslardır dedım ama .....
-----------------------------Ne alakası var hoca ? Resim koydum diye ermeni destekcisi mi oldum simdi ? KÖR olan bazı üyelerimizin gözleri acılsın ve basımızdakileri "biz bu adamlara neden oy veriyoruz" düşüncesiyle bir kere daha sorgulasın,cogu haber sitesinde var bu resimler,rica ederim sacmalamayın...
edit: sizde haklısınız.. Yönetimden küçük hatırlatma geldiğinden adam gibi sövemiyoruz -
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------mynette milliyette gibi büyük haber sitelerinde verilmiş onlar düşünememişde biz mi düşünecektik :|
-
Hocam onlar bizi sevmez biz onları sevmeyiz ama bayrak bir ulus temsil eder. buda onların karaktersizliklerini gösterir.
edit : it herifler O Bayrak için biz kaç yüzbin şehit verdik bilmiyorlar. Masa başında toprak kazanmadık biz. Ş*refsiz itler.
-
türkiye nükleer silahlanma konusunda harcama yapsın hep bunlardan kurtuluruz hemde bana iş kapısı çıkar :D