folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...

Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cesar24
    cesar24's avatar
    Erkek
    lan su guzelım bayragı dustugu hale bak ananızı sıkıyım orospu cocukları lan gun gelecek sızlerınde hesabını durecegız serefsız ıbneler...

aslını inkar edenın neslını sikyiim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Hocam kusura bakmayında ben faşist felan değilim bir sürü kürt arkadaşım, gardaşlarım var...

Ama bu ermenilerin siması ile bugünki PKK'LI kürtlerin siması aynı... PKK'nın ermeni oyunu olduğu düşüncelerim sürekli pekişiyor..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı:
    -----------------------------

Desiqner bunu yazdı:
     Aynen Sırf Samsundaki Askerlerle Fethedilir Ermenistan :D Şöyle başımıza manyak bi başbakan gelse :D

Askere de gerek yok. Rize, Trabzon halkını salsınlar üzerlerine tamamdır :)

aynen kesinlikle.:) 1 saatte...

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

benım  kzıdıgım nokta  o yakılan bayragın burda  yayınlanması bu  hıcte  ıyı bısey degıl marıfetmı turk bayragının resmının  yayınlanması en basta  hata bızde .konuya  gırmeden once  ulan ısallah resım koymamıslardır  dedım ama .....

düşünsenize birileri bizim bayragımı  yakıyor  ve bızde  onu  bir  türk sitesınde  yayınlıyoruz bunu  gören ermenı ne düşünür sorarım size ?  adamların  ekmegıne  yağ  sürüyoruz .

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Doğru diyorsun hocam, ipnelerin reklamını yapıyoruz resmen.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

benım  kzıdıgım nokta  o yakılan bayragın burda  yayınlanması bu  hıcte  ıyı bısey degıl marıfetmı turk bayragının resmının  yayınlanması en basta  hata bızde .konuya  gırmeden once  ulan ısallah resım koymamıslardır  dedım ama .....

düşünsenize birileri bizim bayragımı  yakıyor  ve bızde  onu  bir  türk sitesınde  yayınlıyoruz bunu  gören ermenı ne düşünür sorarım size ?  adamların  ekmegıne  yağ  sürüyoruz .

Ne alakası var hoca ? Resim koydum diye ermeni destekcisi mi oldum simdi ? KÖR olan bazı üyelerimizin gözleri acılsın ve basımızdakileri "biz bu adamlara neden oy veriyoruz" düşüncesiyle bir kere daha sorgulasın,cogu haber sitesinde var bu resimler,rica ederim sacmalamayın...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı:
    adamgibi bunu yazdı:

Ne alakası var hoca ? Resim koydum diye ermeni destekcisi mi oldum simdi ? KÖR olan bazı üyelerimizin gözleri acılsın ve basımızdakileri "biz bu adamlara neden oy veriyoruz" düşüncesiyle bir kere daha sorgulasın,cogu haber sitesinde var bu resimler,rica ederim sacmalamayın...

edit: sizde haklısınız.. Yönetimden küçük hatırlatma geldiğinden adam gibi sövemiyoruz

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

mynette milliyette gibi büyük haber sitelerinde verilmiş onlar düşünememişde biz mi düşünecektik :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Hocam onlar bizi sevmez biz onları sevmeyiz ama bayrak bir ulus temsil eder. buda onların karaktersizliklerini gösterir.

edit : it herifler O Bayrak için biz kaç yüzbin şehit verdik bilmiyorlar. Masa başında toprak kazanmadık biz. Ş*refsiz itler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    türkiye nükleer silahlanma konusunda harcama yapsın hep bunlardan kurtuluruz hemde bana iş kapısı çıkar :D

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 22540 Toplam Mesaj: 154