Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...
-
Davos bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
gaza geldim eniyiermenioluermeni.com u alacam a.q :)
Alper sitede birisi vardı geçende atıştık ya ortalıklarda yok...:) bunların hepsi aynı demekki....
az sonra gelip zeytinyağı gibi üste çıkarlar merak etme ;) montaj mondaj sesleri duyuyorum sanki :D -
tayyip dün "açmak zorunluluk" dedi bugün ermeni başbakan rest çekti maça gelmem diye
üstüne ooorrrroooooossssppuuuuunun evlatları bayrağımıza el uzattılar.
çıkın tayyibi savunun, şimdi hadi tayyipçiler.
-
10 sene önce bu olanları biri anlatsa hasss derdim şimdi olan bitene bakıyorum demekki bunlar gerçekten kansız soysuz köpek miş başka izahati yok bunun.
-
arkadaşlar tepkilerimizi bizim Türklüğümüze yakışır bir şekilde gösterelim. Her yaptığımız aşırı davranış onların hanlerine + olarak geçer. Her zaman bizim barbar olduğumuzu iddia eder dururlar. yine ellerine koz vermeyelim. Tabi ki bu bizim sabır katsayımızı zorlar ama bunu gerektiği gibi değerlendirmek gerek.
-
LEn adamlar bayrak yakıyor ... pankart açıp hepimiz dtpliyiz diyorlar...
Biz en iyi ermeni ölü ermeni ya da en iyi kürt ölü kürt diyince bazı tuaf görüşlüler kürtleri savunmaya geçiyorlar böle insanları anlamıyorum ....
Böle bi ülkede yaşıyoruz diyecek fazla bi laf yok sanırsam... -
tahribat buluşması yapıp ermeni bayrağı yakalım. ama kalabalık olalım. zaten bizi görenler arkamızdan gelecektir.
-
Blue_moon bunu yazdı:
arkadaşlar tepkilerimizi bizim Türklüğümüze yakışır bir şekilde gösterelim. Her yaptığımız aşırı davranış onların hanlerine + olarak geçer. Her zaman bizim barbar olduğumuzu iddia eder dururlar. yine ellerine koz vermeyelim. Tabi ki bu bizim sabır katsayımızı zorlar ama bunu gerektiği gibi değerlendirmek gerek.
-----------------------------haklısın da biz alttan aldıkça üstümüze çıkmıyolar mı?
başımızdakiler de ermeni dölünden beter baksana!!
-
Aqpye oy veren zihniyetler umarım bir kere daha düşünür bunu,adam artistlik yapıyo maca gelmem diyo,bizim spastikler piknige gider gibi ermenistana mac izlemeye gidiyo :/ sınır kapısını açsak dtpden sonra bi de bunlarla ugras,al basına belayı,Türkiye karmakarısık bi düzene sürüklenecek,dağdaki terörist bi yandan,meclisteki orospu cocukları bi yandan,bi de ermeniler...
Su ülkeyi yöneten adamlara helal...
-
Davos bunu yazdı:
LEn adamlar bayrak yakıyor ... pankart açıp hepimiz dtpliyiz diyorlar...
Biz en iyi ermeni ölü ermeni ya da en iyi kürt ölü kürt diyince bazı tuaf görüşlüler kürtleri savunmaya geçiyorlar böle insanları anlamıyorum ....
Böle bi ülkede yaşıyoruz diyecek fazla bi laf yok sanırsam...
birincisi en iyi kürt ölü kürt deyince sitedeki kürtlere saygısızlık ediyosun.ikincisi her kürdü dtp li gibi görüyorsun siteden tepki alıyosun
sonra gelip aynı başlıkta tükürdüğünü yalıyosun özür diliyosun falan
sonra yaladığın tükürü tekrar tükürüp eline yüzüne bulaştırıyosun,buraya gelip tekrar aynı şeyleri söylemeye başlıyosun.
-
ermenilerin ve kürtlerin kökünü kazımak lazım oruspu çocuğu bunların çoğu