folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...

Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi yarın aklıma ermeni bayrağı yakmak geldi de

gidip kırtasiye ye ermeni bayrağı ver desem adam hemen anlar ne yapacağımı zaten tanıdık :)

Ayrıca ermeni bayrağı olmayadabilir :) neyse elle çiziyim bari :W

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    boşuna demezlermiş bizim büyükler..

adam adama ermeni tohumumusun sen derdi.. adamlar demekki eskiden beri böyle çirkef ve adi..

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    şerefsizler ermeni bayrağı olan varmı birinde bizde yakalım şerefsizlerinkini ?

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pc-ErrOr bunu yazdı:
    -----------------------------
    şerefsizler ermeni bayrağı olan varmı birinde bizde yakalım şerefsizlerinkini ?

he evde paso ermeni bayrağı saklıyom :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    adamgibi bunu yazdı:

benım  kzıdıgım nokta  o yakılan bayragın burda  yayınlanması bu  hıcte  ıyı bısey degıl marıfetmı turk bayragının resmının  yayınlanması en basta  hata bızde .konuya  gırmeden once  ulan ısallah resım koymamıslardır  dedım ama .....

düşünsenize birileri bizim bayragımı  yakıyor  ve bızde  onu  bir  türk sitesınde  yayınlıyoruz bunu  gören ermenı ne düşünür sorarım size ?  adamların  ekmegıne  yağ  sürüyoruz .

yayınlansa ne olur yayınlanmasa ne ?burayı gören ermeni kesin Türkçede biliyordur edilen küfürleride okumuştur .

onlar işte böyle tatmin oluyorlar .bir zamanlarda sadece Azerilere güçleri yetmişti .

kars erzurum van vs bizim diyorlar gelip alsalar ya.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    elevator bunu yazdı:
    adamgibi bunu yazdı:

benım  kzıdıgım nokta  o yakılan bayragın burda  yayınlanması bu  hıcte  ıyı bısey degıl marıfetmı turk bayragının resmının  yayınlanması en basta  hata bızde .konuya  gırmeden once  ulan ısallah resım koymamıslardır  dedım ama .....

düşünsenize birileri bizim bayragımı  yakıyor  ve bızde  onu  bir  türk sitesınde  yayınlıyoruz bunu  gören ermenı ne düşünür sorarım size ?  adamların  ekmegıne  yağ  sürüyoruz .

yayınlansa ne olur yayınlanmasa ne ?burayı gören ermeni kesin Türkçede biliyordur edilen küfürleride okumuştur .

onlar işte böyle tatmin oluyorlar .bir zamanlarda sadece Azerilere güçleri yetmişti .

kars erzurum van vs bizim diyorlar gelip alsalar ya.

alırlar bal gibi alırlar... eskiden biz savaşarak toprak alıyorduk bugün egede yunanlılarda parayla toprak alıyor misali..ermenistan devleti fakir devlettir. krizle hepten çöküyorlar. fakat sen sanıyorsun ki bizim topraklarımıza girip savaşacaklar sanıyorsun belki ama bu iş savaşarak değil kuklalık ve emirle yapılan sistemle yürür...Ülkenin başında adam gibi adam olsaydı hiç satılırmıydı telekom satılırmıydı tüpraş satılırmıydı petkim ? sat gitsin mantığı var şu an yönetici dediğimiz üstlerde... bana para getirsin herkese satarım düşüncesi var... toprakta böyle olacak yamyamca saldırı : parayı ver al... örneğin : benim ığdırda arsa var tamam mı. ben buraya inşaat yaptırmak istiyorum fakat yönetmelik buna karşı yasal olarak izin vermeyen maddeler koyuyor yürürlüğe şimdi sana sorsam bu arsayı eksem bişey sağlamaz sadece toprak olarak kalıyor ee ne yapacaksın mecbur sıkıştın satacaksın arsayı başka hiçbirşeye yaramıyor anladın mı. zaten üst yönetici kukla tayyiksisk de abd ermeni uşağı olduğunu biliyoruz babalar gibi satarız düşüncesi olduğunu biliyoruz... bu durumda adamlar devlet elindeki topraklar ve özel mahalli topraklarıda devletleştiriyor..ve büyük büyük yerler satılıyor. belki şöyle dersiniz ya ermeniler fakir 5 kuruşları yoktur dersiniz..biliniz ki arkasında çok büyük lobi var. lobiler abd nin en güçlü parasal kaynağa sahiptirler...o bölgeden çıkardığı maden yahut yeraltı kaynaklarıyla yani bizim yeraltı kaynaklarımızı kullanacağını düşün kendi ülkesini zenginleştirecek belki dersiniz yaa toprağı alsa bile sınırlarımız içinde bu böyle devam eder gün gelir kendi adamlarına yer alırlar kendi adamları çalışır isyan çıkarırlar o bölgede savaş çıkarırlar sonra yeniden bize soykırım yaptı türkler diyip tazminat açtığını düşün ? Gavurdan dost olmaz.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DrKill bunu yazdı:

DarkSkull bunu yazdı:
    Onlara değil bizdeki yavşaklara yazıklar olsun.

Tamamiyle katılıyorum...

dün kv de azeri oğlan da diyodu yazıklar olsun bizimkilere

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

o Bayrağımızı yakmaya çalışan orospu evladını tenhada yakalayıp belasını s.kmek istiyorum...

ermenistanlı g.t verenlerin merkezine gidip alayını duvarlarda parçalamak istiyorum...

akape ninde a.k utanmadan sınırları açmak gibi bir düşünceye kapılmışlar...açın açın bu Türk Halkı yeri geldiğinde size çok güzel Açacak !!!!

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

azizsenel55 bunu yazdı:

DrKill bunu yazdı:

DarkSkull bunu yazdı:
    Onlara değil bizdeki yavşaklara yazıklar olsun.

Tamamiyle katılıyorum...

dün kv de azeri oğlan da diyodu yazıklar olsun bizimkilere

lafı nasıl kodu ama

"Türk Türke Bunu yaparsa başkaları ne yapmaz" dedi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    Onlar bizim bayrağımız yakarlar bizim başbakalıkta bu şerefsizlerle masaya oturup sınır kapasını açma pazarlığı yaparlar diğer taraftanda azeri gardaşlarımızı üzerler.İbreti alem için görün bu akp nin yaptıklarını.
    Türkiyenin gelmiş geçmiş en hain,şerefsiz,yavşak başbakanı erdoğandır..
    Ama bu yaptığı yanlışları kötü ödüyecek birgün*

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
Toplam Hit: 24023 Toplam Mesaj: 154