folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...

Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    -----------------------------
    DJ_Alper bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:
    tahribat buluşması yapıp ermeni bayrağı yakalım. ama kalabalık olalım. zaten bizi görenler arkamızdan gelecektir.

senin cümleni düzelteyim

tahribat buluşması yapıp bir ermeni yakalım. ama kalabalık olalım. zaten bizi görenler arkamızdan gelecektir. 

hocam bir ermenin suçu ne ki mesela sen pkklisin bende türk ermenilerde seni yakıyor yani sen türkiyeyi sevmeyen saymayan birisin o yaktıgınız kişide belki sözde soykırıma inanandır yani soykırıma inanmayandır

şu ermeni ile kürdü yı bir tutmayın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Davos bunu yazdı:

30 kişi  tepki gösterdi  ne oldu 150 saat ban yedim ama bak şuan banlı deyilim:)bazı insanların capı bazı şeylere yetmez neyse konuyu deyiştirmeyelim kime ne diyeceğimi ne yapacağıma karar veremezsin capın yetmez ...hadi bb

sor kendine "ben haksız olduğum bir konuda 30 kişiden hakaret işittim,sonra özür diledim,sonra birisi gelip bana ( o başlıkta) "sen tükürdüğünü yalayan adamsın diğerlerinden ne farkın kaldı?"dedi.Sonra admin bana ban attı imzamda (özeti) "adabını bil" yazıyordu.sonra gelip "150 saat ban yedim geldim şu an banlı değilim :)" yazdım.Şimdi ben kendime ne diyicem?"

sanada by hocam.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    rapidhacker550 bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:
    tahribat buluşması yapıp ermeni bayrağı yakalım. ama kalabalık olalım. zaten bizi görenler arkamızdan gelecektir.

senin cümleni düzelteyim

tahribat buluşması yapıp bir ermeni yakalım. ama kalabalık olalım. zaten bizi görenler arkamızdan gelecektir. 

hocam bir ermenin suçu ne ki mesela sen pkklisin bende türk ermenilerde seni yakıyor yani sen türkiyeyi sevmeyen saymayan birisin o yaktıgınız kişide belki sözde soykırıma inanandır yani soykırıma inanmayandır

şu ermeni ile kürdü yı bir tutmayın

kürt olmayıpta pkkli olanda var hocam

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı:

Davos bunu yazdı:

30 kişi  tepki gösterdi  ne oldu 150 saat ban yedim ama bak şuan banlı deyilim:)bazı insanların capı bazı şeylere yetmez neyse konuyu deyiştirmeyelim kime ne diyeceğimi ne yapacağıma karar veremezsin capın yetmez ...hadi bb

sor kendine "ben haksız olduğum bir konuda 30 kişiden hakaret işittim,sonra özür diledim,sonra birisi gelip bana ( o başlıkta) "sen tükürdüğünü yalayan adamsın diğerlerinden ne farkın kaldı?"dedi.Sonra admin bana ban attı imzamda (özeti) "adabını bil" yazıyordu.sonra gelip "150 saat ban yedim geldim şu an banlı değilim :)" yazdım.Şimdi ben kendime ne diyicem?"

sanada by hocam.

Tamam dostum siz 30 kişi haklısınız :) onun için açtılar bannı güldürmeyin yaw ne zaman ban yiyen kişiyi kolay kolay bannını açtılar neyse siz haklısınız ben haklı deyilim özür diliyorum sizden hadi bb...:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Davos bunu yazdı:

Tamam dostum siz 30 kişi haklısınız :) onun için açtılar bannı güldürmeyin yaw ne zaman ban yiyen kişiyi kolay kolay bannını açtılar neyse siz haklısınız ben haklı deyilim özür diliyorum sizden hadi bb...:)

haklı olduğundan mı ban yedin peki?İmzanda ki yazıyı okumadın mı?Bir sor bakalım adminlere neden banladınız beni haklıydım ben de.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı:
    haklı olduğundan mı ban yedin peki?İmzanda ki yazıyı okumadın mı?Bir sor bakalım adminlere neden banladınız beni haklıydım ben de.
    birader uzatma konuyu başka yöne çekme. ikili tartışmalarınıza pm ile devam edin.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Davos ve worm denen *****ler, sizler ancak bu ülkeye zarar verirsiniz başka bir boka yaramazsınız. Irkıma küfredenin 7 ceddini ******. Siz ancak birlik ve beraberliği bozarsınız. Adminler bir el atın artık şu ırkçılara, adam tüm kürtlere küfür ediyor siz geçici olarak banlıyorsunuz, aynısı türklere yapılsa ne yapardınız???

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı:
    Davos bunu yazdı:

bu adamı iyice öt etmek lazım yoksa susmaz tamam ben susuyorum gidip sorcam adminlere sen merak etme hadi bb
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:

Hem zaten sktir edin el kadar çocukları yürüyüşe götürüyorlar.Ne bilsin o çocuk sözde soykırımı bilmem neyi?

korkunç olanda bu zaten çocukların yapması...o çocuklar geleceğin ermeni büyükleri olacak sanırım anlaşılmıştır...

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    HolyReform bunu yazdı:
    Davos bunu yazdı:

bu adamı iyice öt etmek lazım yoksa susmaz tamam ben susuyorum gidip sorcam adminlere sen merak etme hadi bb

Davos & HolyReform,tartısmalarınıza pm den devam edin,konuyu saptırmayın,başlıga uygun yorumlar yazacaksanız yazın,burdaki üyelerin sizin anlamsız hakaretlerinizi görme zorunlulugu yok,cocuk musunuz ? Attıgın son 5 mesajın bitişi "hadi bb" "tmm bb" "bb" ! Bu ne aq ? Kendine gel Davos,bişe ispatlayacaksan bunu özelden hallet,hayret bişesiniz ya...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 24078 Toplam Mesaj: 154