Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
tahribat buluşması yapıp ermeni bayrağı yakalım. ama kalabalık olalım. zaten bizi görenler arkamızdan gelecektir.
-----------------------------senin cümleni düzelteyim
tahribat buluşması yapıp bir ermeni yakalım. ama kalabalık olalım. zaten bizi görenler arkamızdan gelecektir.
hocam bir ermenin suçu ne ki mesela sen pkklisin bende türk ermenilerde seni yakıyor yani sen türkiyeyi sevmeyen saymayan birisin o yaktıgınız kişide belki sözde soykırıma inanandır yani soykırıma inanmayandır
-----------------------------şu ermeni ile kürdü yı bir tutmayın
-
Davos bunu yazdı:
30 kişi tepki gösterdi ne oldu 150 saat ban yedim ama bak şuan banlı deyilim:)bazı insanların capı bazı şeylere yetmez neyse konuyu deyiştirmeyelim kime ne diyeceğimi ne yapacağıma karar veremezsin capın yetmez ...hadi bb
sor kendine "ben haksız olduğum bir konuda 30 kişiden hakaret işittim,sonra özür diledim,sonra birisi gelip bana ( o başlıkta) "sen tükürdüğünü yalayan adamsın diğerlerinden ne farkın kaldı?"dedi.Sonra admin bana ban attı imzamda (özeti) "adabını bil" yazıyordu.sonra gelip "150 saat ban yedim geldim şu an banlı değilim :)" yazdım.Şimdi ben kendime ne diyicem?"sanada by hocam.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
rapidhacker550 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
tahribat buluşması yapıp ermeni bayrağı yakalım. ama kalabalık olalım. zaten bizi görenler arkamızdan gelecektir.
-----------------------------senin cümleni düzelteyim
tahribat buluşması yapıp bir ermeni yakalım. ama kalabalık olalım. zaten bizi görenler arkamızdan gelecektir.
hocam bir ermenin suçu ne ki mesela sen pkklisin bende türk ermenilerde seni yakıyor yani sen türkiyeyi sevmeyen saymayan birisin o yaktıgınız kişide belki sözde soykırıma inanandır yani soykırıma inanmayandır
-----------------------------şu ermeni ile kürdü yı bir tutmayın
kürt olmayıpta pkkli olanda var hocam -
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------Davos bunu yazdı:
30 kişi tepki gösterdi ne oldu 150 saat ban yedim ama bak şuan banlı deyilim:)bazı insanların capı bazı şeylere yetmez neyse konuyu deyiştirmeyelim kime ne diyeceğimi ne yapacağıma karar veremezsin capın yetmez ...hadi bb
sor kendine "ben haksız olduğum bir konuda 30 kişiden hakaret işittim,sonra özür diledim,sonra birisi gelip bana ( o başlıkta) "sen tükürdüğünü yalayan adamsın diğerlerinden ne farkın kaldı?"dedi.Sonra admin bana ban attı imzamda (özeti) "adabını bil" yazıyordu.sonra gelip "150 saat ban yedim geldim şu an banlı değilim :)" yazdım.Şimdi ben kendime ne diyicem?"sanada by hocam.
Tamam dostum siz 30 kişi haklısınız :) onun için açtılar bannı güldürmeyin yaw ne zaman ban yiyen kişiyi kolay kolay bannını açtılar neyse siz haklısınız ben haklı deyilim özür diliyorum sizden hadi bb...:)
-
Davos bunu yazdı:
Tamam dostum siz 30 kişi haklısınız :) onun için açtılar bannı güldürmeyin yaw ne zaman ban yiyen kişiyi kolay kolay bannını açtılar neyse siz haklısınız ben haklı deyilim özür diliyorum sizden hadi bb...:)
haklı olduğundan mı ban yedin peki?İmzanda ki yazıyı okumadın mı?Bir sor bakalım adminlere neden banladınız beni haklıydım ben de. -
HolyReform bunu yazdı:
haklı olduğundan mı ban yedin peki?İmzanda ki yazıyı okumadın mı?Bir sor bakalım adminlere neden banladınız beni haklıydım ben de.
birader uzatma konuyu başka yöne çekme. ikili tartışmalarınıza pm ile devam edin. -
Davos ve worm denen *****ler, sizler ancak bu ülkeye zarar verirsiniz başka bir boka yaramazsınız. Irkıma küfredenin 7 ceddini ******. Siz ancak birlik ve beraberliği bozarsınız. Adminler bir el atın artık şu ırkçılara, adam tüm kürtlere küfür ediyor siz geçici olarak banlıyorsunuz, aynısı türklere yapılsa ne yapardınız???
-
HolyReform bunu yazdı:
Davos bunu yazdı:
haklı olduğundan mı ban yedin peki?İmzanda ki yazıyı okumadın mı?Bir sor bakalım adminlere neden banladınız beni haklıydım ben de.
bu adamı iyice öt etmek lazım yoksa susmaz tamam ben susuyorum gidip sorcam adminlere sen merak etme hadi bb
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------Hem zaten sktir edin el kadar çocukları yürüyüşe götürüyorlar.Ne bilsin o çocuk sözde soykırımı bilmem neyi?
-----------------------------korkunç olanda bu zaten çocukların yapması...o çocuklar geleceğin ermeni büyükleri olacak sanırım anlaşılmıştır...
-
Davos bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
Davos bunu yazdı:
bu adamı iyice öt etmek lazım yoksa susmaz tamam ben susuyorum gidip sorcam adminlere sen merak etme hadi bb
-----------------------------Davos & HolyReform,tartısmalarınıza pm den devam edin,konuyu saptırmayın,başlıga uygun yorumlar yazacaksanız yazın,burdaki üyelerin sizin anlamsız hakaretlerinizi görme zorunlulugu yok,cocuk musunuz ? Attıgın son 5 mesajın bitişi "hadi bb" "tmm bb" "bb" ! Bu ne aq ? Kendine gel Davos,bişe ispatlayacaksan bunu özelden hallet,hayret bişesiniz ya...