folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...

Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Hükümet taraftarı değilim yanlış anlaşılma olmasın ama havlasınlar ellemeyin.

Bunlar bayrak yakacak hükümet kapı açacak öylemi?Bence bunu insanların gözüne baka baka yapamazlar,kılıfada uymaz.

Hem zaten sktir edin el kadar çocukları yürüyüşe götürüyorlar.Ne bilsin o çocuk sözde soykırımı bilmem neyi?

Babamın Kazakistan ve Rusya'da,amcamın Fransa'da ermeni dostları var ve konuşulmuş sözü geçmiş bu sözde soykırımın.Babam dedi ki umursamıyolar bile hatta inanmıyorlar.

Bu yapılanlar ermenistan devletinin ayıbıdır.Sen üst düzey yetkililerinin katıldığı bir törende Komşu ülkenin bayrağını yak.o devleti düşman bellemiş bile olsan yapılmaz.Üstüne üstlük arkana Amerikayı al ilerden havla sonra o bayrağını yaktığın ülkeye hitaben "ilerleme kaydediyoruz"de..Gözü olan beyni olan,ermenistan devlet liderlerinin ne kadar iki yüzlü olduğunu anlamıştır (yabancılar için söylüyorum).

Tayyip Erdoğan bence bu tip olaylarıda göz önünde bulundurmalı ve kapıyı açmamak için direnmelidir.Olumlu gelişmeler var falan demekle olmaz bir gelişme yok. 

Son olarakta Türkiye'de umarım böyle bir olay yaşanmaz..Ben;Türkiyenin başına geçmiş ve savaştan yeni çıktığı ülkenin bayrağını ezmeyen,halkına küfretmeyen,namuslu,gururlu insanlarla hatırlamak istiyorum bu ülkeyi.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı:
    -----------------------------

Desiqner bunu yazdı:
    Bunları Göre Göre  Azerileri Geride Bırakıp Ermenistanla Anlaşırsa Akp'ye oy verenin verdirenin...

Akp millete okuyup üflemiş. Milleti bi s.kmedikleri kaldı hala oy alıyor adamlar. Hadi içeride bizi s.kiyorlar onu geçtim dış ilişkilerin de içine sıçtılar iyice.

Normalde Bende Akp'ye verirdim.Ama böyle giderse değişebilir...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scarlett
    Scarlett's avatar
    Dişi

Bazı gerizekalılarda çıkıp hala özür diliyor bunlardan...

İşin acı yanı Ermenilerin Türklerle dost(!) olabileceğini düşünen kafasızlar tarafından yönetiliyor bu ülke, şu durumu göre göre Azerileri çiğneyip sınırı açmayı nasıl akıllarından geçiriyorlar anlayamıyorum...

Benim trajedim şu birkaç satırda: Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    açın kapıyı açın a.q ananızın a.. açın ibneler

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Vay şerefsizler..

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    Alper Hoca Sen Ermenilere İyi Sardın Bu Ara :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Bayrağın ne anlama geldiğini bilmeyen bilinçsiz insanlar.

Sırft bu davramış nedeniyle o sınır açmaz ermenistana savas illan ederdim :@

Buna ramen sınırı açarlarsa akp 'nin ne mal olduğu iyicene ortaya cıkar heralde...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Desiqner bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:
    Alper Hoca Sen Ermenilere İyi Sardın Bu Ara :D

gebensin köpek oğlu köpekler

Tümünü şu Dünyadan kazımak lazım

en iyi ermeni ölü ermenidir a.q

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    Fuzulli bunu yazdı:

Bayrağın ne anlama geldiğini bilmeyen bilinçsiz insanlar.

Sırft bu davramış nedeniyle o sınır açmaz ermenistana savas illan ederdim :@

Buna ramen sınırı açarlarsa akp 'nin ne mal olduğu iyicene ortaya cıkar heralde...

ederdin birader. bende ederdim de, başbakanımız denilen gavat oğlu gavat anasının a.... bakıyor sanırım.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

aa lütfen  unutmayın hepimiz ermeniyiz  ya  o yüzden istediklerini yapabilirler :F:F

yüz verdik aliye kalktı sıçtı halıya bu köepklerin ipini en başından sıkı bağlasaydık bu günlere gelmezdik ..

Nev-i Şahsına Münhasır.
Toplam Hit: 22476 Toplam Mesaj: 154