Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...
-
güzel kardeşim benden ne çıkarları olcak zaten bu insanlar kiracımızdı kapı komşumuzdu hani çıkarları olsa kirayı vermezler geciktirirler çatır çatır her ay ödediler bizi dost kazandılar biz onları dost kazandık.Kurunun yanında yaş yanamaz ayrıca yanmamalı.Hayatın boyunca bir ermeni tanımadıysan kurunun yanında yaş yanar demende doğru bişey değil.Bunlar zaten türkiye vatandaşı türk hemşerim türkçe konuşuyolar.Bi dinleri farklı o kadar başka hiç bi fark yok.İnsanları yaradandan ötürü sevve tanı hocam 3-5 orosbu evladı yüzünden hepsinin adı lekelenemez,kirletilemez.
-
Razorback bunu yazdı:
-----------------------------
güzel kardeşim benden ne çıkarları olcak zaten bu insanlar kiracımızdı kapı komşumuzdu hani çıkarları olsa kirayı vermezler geciktirirler çatır çatır her ay ödediler bizi dost kazandılar biz onları dost kazandık.Kurunun yanında yaş yanamaz ayrıca yanmamalı.Hayatın boyunca bir ermeni tanımadıysan kurunun yanında yaş yanar demende doğru bişey değil.Bunlar zaten türkiye vatandaşı türk hemşerim türkçe konuşuyolar.Bi dinleri farklı o kadar başka hiç bi fark yok.İnsanları yaradandan ötürü sevve tanı hocam 3-5 orosbu evladı yüzünden hepsinin adı lekelenemez,kirletilemez.
hocam dedimya benim görüşüm bu. Sanada görüşünü belirttiğin için teşekkür ederim. Biz burda sabaha kadar tartışsak yada konuşsakda ikimizinde görüşü değişmez. O yüzden buraya yazan herkes kendi görüşünü paylaşıyor. İkimizinde uzatmamızın bi anlamı yok. Bu yazdıklarım herkesin hoşuna gitmiyor olabilir bunun için özür dilerim ama ne yazıkki görüşümü değiştiremem sana hayırlı akşamlar ard arda post yaratmamak için bu son msjım olsun konuya -
hepsinin köküne kibrit suyu..
-
nigdeli bunu yazdı:
Razorback bunu yazdı:
hocam dedimya benim görüşüm bu. Sanada görüşünü belirttiğin için teşekkür ederim. Biz burda sabaha kadar tartışsak yada konuşsakda ikimizinde görüşü değişmez. O yüzden buraya yazan herkes kendi görüşünü paylaşıyor. İkimizinde uzatmamızın bi anlamı yok. Bu yazdıklarım herkesin hoşuna gitmiyor olabilir bunun için özür dilerim ama ne yazıkki görüşümü değiştiremem sana hayırlı akşamlar ard arda post yaratmamak için bu son msjım olsun konuya
Peki öyle diyosan öyle olsun bakalım. -
Vatanın, toprağın, bayrağın ne olduğunu bayrak için canını veren kanını döken millet bilir, o milletin şerefli çocukları, şerefli torunları bilir. Şanlı bir tarihi, binlerce şehit kanıyla bu güne kadar ayakta kalan bir vatanı olmayanların gerçek bir bayrağı olmayanın bayrağa saygısı elbette olmaz
BİZ BU MİLLETİN ŞEREFLİ ÇOCUKLARI, ŞEREFLİ TORUNLARIYIZ. ONLARDA BU ŞEREFİN NE OLDUĞUNU BİLMEYEN O........... ÇOCUKLARI
-
tek birsey yaziyorum :
"durmak yok yola devam"
-
dış işleri denen bişey var ya bu kadar gevşek nasıl olunur anlamıyorum bu konuda TSK nın söz hakkı yokmu acaba
-
Tnrsk bunu yazdı:
dış işleri denen bişey var ya bu kadar gevşek nasıl olunur anlamıyorum bu konuda TSK nın söz hakkı yokmu acaba
-----------------------------dis isleri ?
yillardir yaptigimizi yapacagiz yine "kiniyoruz" diyecegiz
oysa soylemeye calistigimiz "kina yakin" dan baska bi anlama gelmeyecek.
-
Aslında hocam sanki söylemek istedikleri birşey varmış gibi görünüyor fotolara bakılırsa türkiyemize başkaldırıyorlar . Eger bu bayrak türkiyede bir kürt tarafından yakılsaydı, hemen yakan kişi yakalanıp içeri atılırdı. Yüzlerce kişi konuşurdu burda konu açıp kürt milleti türk bayragı yaktı diye binlerçe kişi düz giderdi . Anlatmak istedigim de yakan belli yaptıran belli neden ses çıkmıyor ? Bu ülkemizde olsaydı hemen yakalanırı cezası verilirdi ama burda haber yok yakalandı diye. Bir anlam veremedim. Neden yakıldı ?
-
yazıklar olsun.. böyle yönetime! ah be gelmez ki elime bi ermeni.. döve döve öldürsem..