Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...
-
TheWorm bunu yazdı:
-----------------------------ermenilerin ve kürtlerin kökünü kazımak lazım oruspu çocuğu bunların çoğu
-----------------------------
terbiyesizlik yapmabu kadarda çocukça gaza gelinmez.
sitedeki kürtlere saygın olsun
-
HolyReform bunu yazdı:
TheWorm bunu yazdı:
-----------------------------ermenilerin ve kürtlerin kökünü kazımak lazım oruspu çocuğu bunların çoğu
hocam dikkat edersen çoğu dedim -
TheWorm bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
hocam dikkat edersen çoğu dedim
sende dikkat et pkk nın oluşumu %100 kürt değildirve yine orospu çocukluğundan kastın hainlikse eğer ;
%10 çoğunluk,%90 azınlık değil.
ve çoğu dedim diyorsun ama sonunda kökünü kazımak lazım diyorsun
sen ne dediğini bile bilmiyorsun..
-
HolyReform bunu yazdı:
TheWorm bunu yazdı:
Beni sitedeki kürtler ilgilendirmez sitedeki konuya göre yorum yaparım ben pankartta hepimiz dtpliyiz yazıyordu bende hepsine tepki gösterdim... özür dileme konusunda sizi susturmak için altdan aldım ama dinleyen yoktu burası radikal bi site istediğimiyazarım bunu sen sadece eleştirebilirsin uygulayamazsın...
-
Davos bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
Beni sitedeki kürtler ilgilendirmez sitedeki konuya göre yorum yaparım ben pankartta hepimiz dtpliyiz yazıyordu bende hepsine tepki gösterdim... özür dileme konusunda sizi susturmak için altdan aldım ama dinleyen yoktu radikal bi site istediğimi yazarım...
İstediğini yazarsın.Tahribatta özgürlük vardır ama başkalarınınkini kısıtlamaya başlarsan hakkını elinden alırlar işte.
Boşuna mı ban yedin sen?
ve gözümün içine baka baka yalan söyleme o başlıkta sadece dtp lilere hakaret etmiş olsan 30 kişinin tepkisini çekermiydin?
-
hepimiz ermeniyiz diyenlere gitsin bu şarkı
-
FOXXLY bunu yazdı:
tahribat buluşması yapıp ermeni bayrağı yakalım. ama kalabalık olalım. zaten bizi görenler arkamızdan gelecektir.
-----------------------------senin cümleni düzelteyim
tahribat buluşması yapıp bir ermeni yakalım. ama kalabalık olalım. zaten bizi görenler arkamızdan gelecektir.
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------Davos bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
Beni sitedeki kürtler ilgilendirmez sitedeki konuya göre yorum yaparım ben pankartta hepimiz dtpliyiz yazıyordu bende hepsine tepki gösterdim... özür dileme konusunda sizi susturmak için altdan aldım ama dinleyen yoktu radikal bi site istediğimi yazarım...
İstediğini yazarsın.Tahribatta özgürlük vardır ama başkalarınınkini kısıtlamaya başlarsan hakkını elinden alırlar işte.
Boşuna mı ban yedin sen?
ve gözümün içine baka baka yalan söyleme o başlıkta sadece dtp lilere hakaret etmiş olsan 30 kişinin tepkisini çekermiydin?
30 kişi tepki gösterdi ne oldu 150 saat ban yedim ama bak şuan banlı deyilim:)bazı insanların capı bazı şeylere yetmez neyse konuyu deyiştirmeyelim kime ne diyeceğimi ne yapacağıma karar veremezsin capın yetmez ...hadi bb
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
tahribat buluşması yapıp ermeni bayrağı yakalım. ama kalabalık olalım. zaten bizi görenler arkamızdan gelecektir.
-----------------------------senin cümleni düzelteyim
tahribat buluşması yapıp bir ermeni yakalım. ama kalabalık olalım. zaten bizi görenler arkamızdan gelecektir.
hocam bir ermenin suçu ne ki mesela sen pkklisin bende türk ermenilerde seni yakıyor yani sen türkiyeyi sevmeyen saymayan birisin o yaktıgınız kişide belki sözde soykırıma inanandır yani soykırıma inanmayandır -
hangi insan kendilerinden önce öldürülenler için acı çeker ki a.q. çekenlerde zaten 3 5 kişi onlarda gösterme
tek amaçları bölgenin tansiyonunu artırmak birilerinin ekmeğine yağ surmek