folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...

Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Bu sinirle bunu yaptım :@

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TheColtfire bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu sinirle bunu yaptım :@

Yaratıcı :)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    Tüm ermenilerin analarına zina edim emi töbe töbe

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Bu bayrak altında yaşayan vergisini ödeyen kendi yağında kavrulan dürüst namuslu ermeniler olduğunu sakın unutmayınki onların büyük günahı alınıyor burda.Bayrak yakmak şerefsizlik acizlik o ayrı konu.Yaptıkları çok yanlış bişey.Ama tüm ermeniler derken 1000 kere düşünün.Ermeni toplumunda orospu cocukluları olduğunu düşünüyosanız,türkiye toplumundada orospu çocuklarının olduğunu hortumcu şerefsiz hırsız ırz düşmanı katil gibi sıfatları taşıyan insanların olduğunu unutmuyacaksınız. 
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

Ayıdan post, ermeniden dost olmaz...!

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    nigdeli bunu yazdı:

Neden olmasın bizim çok ermeni dostumuz var ramazanda onlar gelir,paskalyada biz onlara gideriz oturur soppet ederiz bişeyler içeriz.Birbirlerini tanımayan insanlar birbirlerine düşman olurlar.Sorun her iki tarafta zaten ne onlar bizi tanıyor ne biz onları.Sonra yandı gülüm bayrak vay şerefsizler topunu skeyim şekline dönüşüveriyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    galip
    galip's avatar
    Erkek
    ulan adamların karıları gelip burda sikişiyor bide bizim bayragımızı yakıyolar insan ekmek yediği yere tükürürmü

üç yıl kapımda baktığımım köpeğim memati bile terk etti gitti.2013 çok şey öğrendim çok şey kaybettim >>>(((:
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Bayrak Bir Milletin Bagimsizlik Alametidir Dusmanin da Olsa Hurmet Etmek Lazimdir

M.K.Atatürk

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

tiplere bak hayvan gibiler

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek
    Razorback bunu yazdı:
    nigdeli bunu yazdı:

Neden olmasın bizim çok ermeni dostumuz var ramazanda onlar gelir,paskalyada biz onlara gideriz oturur soppet ederiz bişeyler içeriz.Birbirlerini tanımayan insanlar birbirlerine düşman olurlar.Sorun her iki tarafta zaten ne onlar bizi tanıyor ne biz onları.Sonra yandı gülüm bayrak vay şerefsizler topunu skeyim şekline dönüşüveriyor.

hocam benim görüşüm bu.

ayrıca ermeni eğer bir çıkarı yoksa menfaati yoksa sana dostca davranmaz.

ve ben bi ermeni tanısam ne olur tanımasam ne olur bu zamana kadar ermenilerin türkiyeye ne faydası olmuşki bundan sonra faydası olsun türkiye her sendelediğinde bir tokat atmak için kolları sıvıyorlar.

diyeceksinki hepsimi öyle; hayır hepsi muhakkkak öyle değildir arada iyileri olabilir ama unutmaki kurunun yanında yaşta yanıyor. örnek halk sınır kapısı açılmasın azerbaycanla dost olarak kalalım diyor baştakiler kapının açılmasına olumlu yaklaşıyor ve sonuçta noluyor azeri halkı toptan bütün türkiyeye sövüyor kızıyor ordaki türk halkına zorluk çıkarıyorlar. bu ne demek oluyormuş kurunun yanıda yaşta yanıyormuş.

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
Toplam Hit: 22529 Toplam Mesaj: 154