Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...
-
Bu sinirle bunu yaptım :@
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------Bu sinirle bunu yaptım :@
-----------------------------Yaratıcı :)
-
Tüm ermenilerin analarına zina edim emi töbe töbe
-
Bu bayrak altında yaşayan vergisini ödeyen kendi yağında kavrulan dürüst namuslu ermeniler olduğunu sakın unutmayınki onların büyük günahı alınıyor burda.Bayrak yakmak şerefsizlik acizlik o ayrı konu.Yaptıkları çok yanlış bişey.Ama tüm ermeniler derken 1000 kere düşünün.Ermeni toplumunda orospu cocukluları olduğunu düşünüyosanız,türkiye toplumundada orospu çocuklarının olduğunu hortumcu şerefsiz hırsız ırz düşmanı katil gibi sıfatları taşıyan insanların olduğunu unutmuyacaksınız.
-
Ayıdan post, ermeniden dost olmaz...!
-
nigdeli bunu yazdı:
-----------------------------Ayıdan post, ermeniden dost olmaz...!
-----------------------------
Neden olmasın bizim çok ermeni dostumuz var ramazanda onlar gelir,paskalyada biz onlara gideriz oturur soppet ederiz bişeyler içeriz.Birbirlerini tanımayan insanlar birbirlerine düşman olurlar.Sorun her iki tarafta zaten ne onlar bizi tanıyor ne biz onları.Sonra yandı gülüm bayrak vay şerefsizler topunu skeyim şekline dönüşüveriyor.
-
ulan adamların karıları gelip burda sikişiyor bide bizim bayragımızı yakıyolar insan ekmek yediği yere tükürürmü
-
Bayrak Bir Milletin Bagimsizlik Alametidir Dusmanin da Olsa Hurmet Etmek Lazimdir
M.K.Atatürk
-
tiplere bak hayvan gibiler
-
Razorback bunu yazdı:
nigdeli bunu yazdı:
-----------------------------Ayıdan post, ermeniden dost olmaz...!
Neden olmasın bizim çok ermeni dostumuz var ramazanda onlar gelir,paskalyada biz onlara gideriz oturur soppet ederiz bişeyler içeriz.Birbirlerini tanımayan insanlar birbirlerine düşman olurlar.Sorun her iki tarafta zaten ne onlar bizi tanıyor ne biz onları.Sonra yandı gülüm bayrak vay şerefsizler topunu skeyim şekline dönüşüveriyor.
-----------------------------hocam benim görüşüm bu.
ayrıca ermeni eğer bir çıkarı yoksa menfaati yoksa sana dostca davranmaz.
ve ben bi ermeni tanısam ne olur tanımasam ne olur bu zamana kadar ermenilerin türkiyeye ne faydası olmuşki bundan sonra faydası olsun türkiye her sendelediğinde bir tokat atmak için kolları sıvıyorlar.
diyeceksinki hepsimi öyle; hayır hepsi muhakkkak öyle değildir arada iyileri olabilir ama unutmaki kurunun yanında yaşta yanıyor. örnek halk sınır kapısı açılmasın azerbaycanla dost olarak kalalım diyor baştakiler kapının açılmasına olumlu yaklaşıyor ve sonuçta noluyor azeri halkı toptan bütün türkiyeye sövüyor kızıyor ordaki türk halkına zorluk çıkarıyorlar. bu ne demek oluyormuş kurunun yanıda yaşta yanıyormuş.