Evrim Teorisi Tartışmaları Yakında Tarihe Karışacak
-
Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------Ern3st bunu yazdı:
-----------------------------dinlerin saçmalık oldugunu anlamak için evrimin kesinleşmesini beklemeye gerek yok.
-----------------------------Bir tanesi daha çıktı.Sana değil beynine hitaben konuşuyorum. Lütfen bitkisel hayata geç uğraştırma boşuna adam olmaz senden.
-----------------------------dostum sen gerizekalı mısın? ben düşüncemi ortaya attım. böyle şakirt gibi hemen celallenip mal gibi hakaret etmeye ne gerek var? zekan hakaretten ötesine yetmiyor mu? ensest ilişki kurbanı. bkz.adem ile havva
-
LizardKing bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Sistemdeki mükemmelliği detayları ne bilim ayrıntılara filan bakınca muazzam zekayı görmemek korkmamak elde değil, bunu evrim gibi bir saçmalıkla açıklamak içler acısı bir durum,
-----------------------------hangi sistemin mükemmeliğinden bahsediyorsun acaba?
-----------------------------Hiç evrenle ilgili bir kitap okudunmu?
Evrendeki mükemmellikten bahsediyor.
Big bang mesela.
Big bang apaçık bir mucizedir. 10 üzeri -42 saniyede 10 üzeri -35 saniyede gerçekleşmiştir. sıcaklıkta 10üzeri 40 derecedir..
Böyle muazzam değerler arasında o kadar ince bir denge vardırki. 1 tane proton fazla olsaydı evren sonsuza kadar genişleyecekti.
1 tane elektron fazla olsaydı big bang olur olmaz evren tekrar içine kapanıp yok olacaktı.
Ancak şuan belli bir seviyeye kadar genişleyecek evren.
Ve genişleme eğrisinin değeri 1.65'ti yanlış hatırlamıyorsam bu değeri geçtiği zamanda evren tekrar içine kapanmaya başlayacak,tüm kainat tekrar yok olacaktır.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------LizardKing bunu yazdı:
-----------------------------Sistemdeki mükemmelliği detayları ne bilim ayrıntılara filan bakınca muazzam zekayı görmemek korkmamak elde değil, bunu evrim gibi bir saçmalıkla açıklamak içler acısı bir durum,
-----------------------------hangi sistemin mükemmeliğinden bahsediyorsun acaba?
Big bang mesela.
Big bang apaçık bir mucizedir. 10 üzeri -42 saniyede 10 üzeri -35 saniyede gerçekleşmiştir. sıcaklıkta 10üzeri 40 derecedir..
Böyle muazzam değerler arasında o kadar ince bir denge vardırki. 1 tane proton fazla olsaydı evren sonsuza kadar genişleyecekti.
1 tane elektron fazla olsaydı big bang olur olmaz evren tekrar içine kapanıp yok olacaktı.
Ve genişleme eğrisinin değeri 1.65'ti yanlış hatırlamıyorsam bu değeri geçtiği zamanda evren tekrar içine kapanmaya başlayacak,tüm kainat tekrar yok olacaktır.
-----------------------------evrim'i teori diye dışlayan siz yaradılışçılar, big bang'ın teori oldugunu bilmiyor musunuz? yoksa biliyorsunuz da işinize mi gelmiyor. bence 2.si
-
Ern3st bunu yazdı:
-----------------------------dinlerin saçmalık oldugunu anlamak için evrimin kesinleşmesini beklemeye gerek yok.
-----------------------------bak hocam cem yılmazın dediği gibi istersen krem peynire tap kimseyi ilgilendirmez. Görüşümü söyledim demişsin üstüne gidip ensest ilişki kurbanı demişsin üstünede örnek adem ve havva demişsin. senin bu yaptığın, sana laf atan elemanın yaptığından daha beterdir.
Adam gibi inandığın şeyleri belgelerle yada açık cümleler ile yazarsan kimse ne sana bulaşır nede polemik oluşur dimi ?!?!
-
LizardKing bunu yazdı:
-----------------------------Koklama görme düşünme, milyarlarca farklı dna dizilimi, parmak izi vs... doğadaki kusursuz tasarım var da var ama öküzün trene baktığı gibi bakarsan göremezsin,
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------Verdiğiniz listedeki şeylerin geçiş formu olmadığı ispatlandı.
En basitinden uçan balık fosili var 95 milyon yıllık.
Onlar geçiş formu değildir. Halen yaşamkta olan,95 milyon yıl öncede aynı olduğu ispatlanmış formlardır.
-----------------------------
nerede var o fosil? malum kişinin kitabında mı gördün? ayrıca ne bekliyorsun ki? uçan balığın bi anda kargaya falan mı dönüşmesini mi?
google da söylediğine baktım da malum kişinin siteleriyle karşılaştım. gerçekten bilimsel bi kanıt sundun bize.
-
Ern3st bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------LizardKing bunu yazdı:
Big bang mesela.
-----------------------------evrim'i teori diye dışlayan siz yaradılışçılar, big bang'ın teori oldugunu bilmiyor musunuz? yoksa biliyorsunuz da işinize mi gelmiyor. bence 2.si
-----------------------------Hah :)
Dediğinden cahillik fışkırıyor .
The creation of universe diye geçer. Big bang kesin verilere dayanır ispatlanmıştır.
-
LizardKing bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------Verdiğiniz listedeki şeylerin geçiş formu olmadığı ispatlandı.
En basitinden uçan balık fosili var 95 milyon yıllık.
Onlar geçiş formu değildir. Halen yaşamkta olan,95 milyon yıl öncede aynı olduğu ispatlanmış formlardır.
nerede var o fosil? malum kişinin kitabında mı gördün? ayrıca ne bekliyorsun ki? uçan balığın bi anda kargaya falan mı dönüşmesini mi?
google da söylediğine baktım da malum kişinin siteleriyle karşılaştım. gerçekten bilimsel bi kanıt sundun bize.
-----------------------------Vay bilimsel zekalarımıza bak be. Noldu bilimselliğinize delillere,kanıtlara falan.
O kişi sunmuşsa sunmuş nolmuş yani o sunmuşsa? O sununca öyle birşey evrende olmuyormu?
E bende 2x2 4 diyorum yaratılışçı olarak.
Ben diyince 2x2 4 olmuyormu nedir yani derdiniz? Sonuç olarak o fosilin resmini richard dawkins verecek değildi herhalde değilmi bay einstein?
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Ern3st bunu yazdı:
-----------------------------bak hocam cem yılmazın dediği gibi istersen krem peynire tap kimseyi ilgilendirmez. Görüşümü söyledim demişsin üstüne gidip ensest ilişki kurbanı demişsin üstünede örnek adem ve havva demişsin. senin bu yaptığın, sana laf atan elemanın yaptığından daha beterdir.
Adam gibi inandığın şeyleri belgelerle yada açık cümleler ile yazarsan kimse ne sana bulaşır nede polemik oluşur dimi ?!?!
-----------------------------yaradılışçılarla belgelerle konuşmak hehe. daha hz.muhammed'in yaşadığına dair arap kaynaklarından başka çağdaş bir devletten belge bulamayan insanlarla neyin tartışmasını yapaym
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------ortada 1 tane bile ara fosil yokken aksine evrim çökecek.
Evrimi kabul eden birine göre türklerde hala maymun oluyor zaten.
ara fosil olmadigini nereden ogrendin dostm, harun yahya dan mi? kendi ismini bile kullanmayan bi yalancidan mi? her tür kendisinden oncekiyle kendisinden sonraki arasinda bir ara formdur zaten.
Bkz: http://www.youtube.com/watch?v=cNbtJy8WO0s