Evrimciler Bilimsel Tartışmada Sadece Dinlemek Zorunda Kaldı.
-
Öncelikle başlığı facebook taki videonun başlığını yaptım... çıkış yaparak denedim izlenebiliyor... Evrim teorisine karşı çıkan prf. doktor bilimsel verilerle evrim teorisini çürütüyor. Diğer evrim savunucuları ise cevap veremiyor. daha önceki konusmalardada konuyu baska yöne çektikleri belirtiliyor.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=126301804062748
Konuyu seviyeli bir tartışma ortamı sağlamak ve evrim teorisi hakkında karşı çıkanların evrimcileri köşeye sıkıştırdığını göstermek için açtım. Lütfen konuya cevaplarımızda Birbirimize kırıcı ağır hakaretlerde bulunmadan seviyeli şekilde cevap verelim.
-
iyi boqa bastırmış ama eleman xD xD Cuuuuuukkk sesleriiii oooovaaalaaaraaaa yaaayyıııılııırrr.... :D
-
Bunun önceki programını izlemiştim. Evrimci elemanlar ne kadar saçma sapan bi düşünceyi savunsalar da derslerine iyi çalışmışlar takdir ettim.
edit: önceki programda dr. cihat gündoğdu yoktu.
-
Evrimi kadın programlarında, gece yarısı tv şovlarında çökerten arkadaşlar.
Madem mantalite bu, o halde burada da malum profesörümüzün imam hatiplileri evrim ve din tartışmasında nasıl tefe koyduğuna bakın:
http://vimeo.com/6202766
Edit: link düzeltildi v2
-
karşılarında richard dawkins olsun o zaman görelim :D
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
Madem mantalite bu, o halde burada da malum profesörümüzün imam hatiplileri nasıl tefe koyduğuna bakın:
Film Belgesel vesaire - Din, Bilim ve Darwin
-----------------------------O imamhatipliler eğer evrimciler karşısında derslerine çalışmayıp bilimsel olarak yeterli bilgiye sahip değillerse tabi mal olurlar. bak bnm videoda adam dersine çalışmış lapp diye oturtturmuş karsısındakilere.. 1 cümle dahi bişe söyleyemiyorlar... Ayrıca senin düşüncen nedir Nihat gündoğudunun söylediklerine karsı
Bu sayfayı ziyaret edemeyebilirsiniz, çünkü: süresi dolmuş yer imi bu sitenin süresi dolmuş listelemesine sahip bir arama motoru eksik girilmiş bir adres - bu sayfaya
erişim hakkınız yok - İhtiyaç duyulan kaynak bulunamadı
- İsteğiniz işlenirken, hata oluştu.
Lütfen takip eden sayfalardan birini deneyiniz: Eğer sorunlar devam ederse, lütfen sitenin sistem yönetici ile iletişim kurunuz.
Bileşen bulunamadı
-
kıçlarına sokmuş daha ne... yok bilmem karşılarıdna kim olsunmuşta yok bilmem neymişte... heee siz burdasınız siz cevap verin bakalım... çobanınız olmadan cevap veremiormusunuz.. ha kuzular...
-
Z-CHAN bunu yazdı:
Madem mantalite bu, o halde burada da malum profesörümüzün imam hatiplileri evrim ve din tartışmasında nasıl tefe koyduğuna bakın:
Film Belgesel vesaire - Din, Bilim ve Darwin
-----------------------------404 sayfa bulunamadı :) ki sayfa yerinde olsa bile kesin gaza getirip bilgisiz imam hatiplileri karşılarına getirip. Kendileri çalıp kendileri söylemişlerdir eminim.
-
askerde ayaklarım mutasyona uğradı değişti
-
Linki düzelttim.
Meraklı olan, gerçeği arayan arkadaşlar bu düşüncenin neden bilim dünyasında savunulduğunu anlayabilirler.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
Linki düzelttim.
Merak ediyorsanız izleyin.
-----------------------------eminmisin yine açılmadı