Evrimciler Bilimsel Tartışmada Sadece Dinlemek Zorunda Kaldı.
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
Konu Evrimden Hz. Meryemin sözde zinasına gelmiş.. Tövbe tövbeee :| evrimi tartışalım beyler tez ve antitezler çıksın ortaya millet bildiğini anlatsın bizde ona göre arastırma yapalım birseyler öğrenelim diye açtık konuyu...
-----------------------------Evrimi hala maymundan gelme olarak görenlere ne anlatabilirsin...
-
Silent_King bunu yazdı:
Konu Evrimden Hz. Meryemin sözde zinasına gelmiş.. Tövbe tövbeee :| evrimi tartışalım beyler tez ve antitezler çıksın ortaya millet bildiğini anlatsın bizde ona göre arastırma yapalım birseyler öğrenelim diye açtık konuyu...
-----------------------------Haklısın hocam. Fakat evrimi kabul etmeyenler otomatikman bunları kabul eder duruma geldiği için dolayısıyla tartışma konusu buralarada deyiyor.
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------haklisin hocam aninda konu uctu resmen :S
-
http://evolution.berkeley.edu/evolibrary/home.php
Evrim hakkında "adam akıllı" bilgi sahibi olabileceğiniz bir kaynak. Berkeley üniversitesini ve ciddiyetini bilenler bilir.
Şu da sayfanın türkçeye çevrilmişi:
http://www.evrimianlamak.org/e/Ana_Sayfa
-
http://www.youtube.com/watch?v=VEHpu1I0TXs
Evrim hakkında güzel cevaplar var.
Düzenleme : Video içeriğinde bir takım çizim resimler var, çizim resimlerin neye dayanarak çizildiği videonun ortalarında link olarak çıkıyor. Ayrı bir video olarak izleyebiliyorsunuz.
-
gfb_soldier bunu yazdı:
karşılarında richard dawkins olsun o zaman görelim :D
-----------------------------richard dawkins de orda olsa bu gercegi değiştirmez dostum
-
CasTeaL bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------Yada Meryem'in gerçekten yaşadığı yasak bir ilişki örtbas edilmeye çalışılıyor olabilir.
-----------------------------Hz. Meryemin yasak ilişki yaşadıgını söyluyorsun o zmandakılerde boyle dusunuyordu onlar o dusuncelerınde ayet gelene kadar haklıydılar baska acıklaması yoktu cunku ayet geldkten sonra gercek ortaya cıktı peki bundan ötesi varmı dostum ? ki senın yasadıgın bu donemde de ayet gecerlılıgını hala devam ettiriyor
-
Bosluk bunu yazdı:
Hz. Meryemin yasak ilişki yaşadıgını söyluyorsun o zmandakılerde boyle dusunuyordu onlar o dusuncelerınde ayet gelene kadar haklıydılar baska acıklaması yoktu cunku ayet geldkten sonra gercek ortaya cıktı peki bundan ötesi varmı dostum ? ki senın yasadıgın bu donemde de ayet gecerlılıgını hala devam ettiriyor
-----------------------------Geçerlilik mi ?
Geçerlilik kavramı burada göreceli bir hâl alıyor sanırsam.
Sen geçerlilik kavramını soyut temellerden alıyorsan bunada geçerlilik diyorsan yapabileceğim birşey yok.
-
verdiğin linke tıkladım da çok da gzl bir şeye rastladım.
http://www.youtube.com/watch?v=gN8tpeuK87Q&feature=related buyur izle e ben seninkini izledim
-
CasTeaL bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
Hz. Meryemin yasak ilişki yaşadıgını söyluyorsun o zmandakılerde boyle dusunuyordu onlar o dusuncelerınde ayet gelene kadar haklıydılar baska acıklaması yoktu cunku ayet geldkten sonra gercek ortaya cıktı peki bundan ötesi varmı dostum ? ki senın yasadıgın bu donemde de ayet gecerlılıgını hala devam ettiriyor
-----------------------------Geçerlilik mi ?
Geçerlilik kavramı burada göreceli bir hâl alıyor sanırsam.
Sen geçerlilik kavramını soyut temellerden alıyorsan bunada geçerlilik diyorsan yapabileceğim birşey yok.
-----------------------------neresı soyut temeller ben anlayamadım ?