folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Evrimciler Bilimsel Tartışmada Sadece Dinlemek Zorunda Kaldı.

Evrimciler Bilimsel Tartışmada Sadece Dinlemek Zorunda Kaldı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

Konu Evrimden Hz. Meryemin sözde zinasına gelmiş.. Tövbe tövbeee :| evrimi tartışalım beyler tez ve antitezler çıksın ortaya millet bildiğini anlatsın bizde ona göre arastırma yapalım birseyler öğrenelim diye açtık konuyu...

Evrimi hala maymundan gelme olarak görenlere ne anlatabilirsin...

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

Konu Evrimden Hz. Meryemin sözde zinasına gelmiş.. Tövbe tövbeee :| evrimi tartışalım beyler tez ve antitezler çıksın ortaya millet bildiğini anlatsın bizde ona göre arastırma yapalım birseyler öğrenelim diye açtık konuyu...

Haklısın hocam. Fakat evrimi kabul etmeyenler otomatikman bunları kabul eder duruma geldiği için dolayısıyla tartışma konusu buralarada deyiyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

haklisin hocam aninda konu uctu resmen :S

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://evolution.berkeley.edu/evolibrary/home.php

Evrim hakkında "adam akıllı" bilgi sahibi olabileceğiniz bir kaynak. Berkeley üniversitesini ve ciddiyetini bilenler bilir.

Şu da sayfanın türkçeye çevrilmişi:

http://www.evrimianlamak.org/e/Ana_Sayfa

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=VEHpu1I0TXs

Evrim hakkında güzel cevaplar var.

Düzenleme : Video içeriğinde bir takım çizim resimler var, çizim resimlerin neye dayanarak çizildiği videonun ortalarında link olarak çıkıyor. Ayrı bir video olarak izleyebiliyorsunuz.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

gfb_soldier bunu yazdı:

karşılarında richard dawkins olsun o zaman görelim :D

richard dawkins de orda olsa bu gercegi değiştirmez dostum

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

CasTeaL bunu yazdı:

Yada Meryem'in gerçekten yaşadığı yasak bir ilişki örtbas edilmeye çalışılıyor olabilir.

Hz. Meryemin yasak ilişki yaşadıgını söyluyorsun o zmandakılerde boyle dusunuyordu onlar o dusuncelerınde ayet gelene kadar haklıydılar baska acıklaması yoktu cunku ayet geldkten sonra gercek ortaya cıktı peki bundan ötesi varmı dostum ? ki senın yasadıgın bu donemde de ayet gecerlılıgını hala devam ettiriyor

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:

Hz. Meryemin yasak ilişki yaşadıgını söyluyorsun o zmandakılerde boyle dusunuyordu onlar o dusuncelerınde ayet gelene kadar haklıydılar baska acıklaması yoktu cunku ayet geldkten sonra gercek ortaya cıktı peki bundan ötesi varmı dostum ? ki senın yasadıgın bu donemde de ayet gecerlılıgını hala devam ettiriyor

Geçerlilik mi ?

Geçerlilik kavramı burada göreceli bir hâl alıyor sanırsam.

Sen geçerlilik kavramını soyut temellerden alıyorsan bunada geçerlilik diyorsan yapabileceğim birşey yok.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

verdiğin  linke tıkladım da çok da gzl bir şeye rastladım.

http://www.youtube.com/watch?v=gN8tpeuK87Q&feature=related buyur izle e ben seninkini izledim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

Bosluk bunu yazdı:

Geçerlilik mi ?

Geçerlilik kavramı burada göreceli bir hâl alıyor sanırsam.

Sen geçerlilik kavramını soyut temellerden alıyorsan bunada geçerlilik diyorsan yapabileceğim birşey yok.

neresı soyut temeller ben anlayamadım ?

Toplam Hit: 12807 Toplam Mesaj: 109