Evrimciler Bilimsel Tartışmada Sadece Dinlemek Zorunda Kaldı.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Benim yapamamam bir Tanrı'yı var edermi. O halde henüz yapamadıklarımızın yerini doldurmak için bir Tanrı düşüncesi kullanıyorsun.
Düzenleme : Bu arada ortaokuldan öğrendiğin "anormal doğumlarının sebebleriyle" evrimi çürütmeye çalışmanda trajikomik.
-----------------------------peki ewrimi sawunuosun dielim ok hadi haywandan dönüştük ws o zaman ilk haywan nası oluştu hiçbirşeyin rastlantı olmadığı bi dünyada bende bunların cwbını istiorum o zaman
-----------------------------"Yani ben şunu bilmiyorum, çağımızda bu bilinmiyor ve şu zamanda açıklanamıyor o halde Tanrı vardır."
İşte sende az önceki cümlemde dediğimi yapıyorsun, henüz bilmediklerimizin yerini Tanrı macunu ile dolduruyorsun.
-
CasTeaL bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
Benim yapamamam bir Tanrı'yı var edermi. O halde henüz yapamadıklarımızın yerini doldurmak için bir Tanrı düşüncesi kullanıyorsun.
Düzenleme : Bu arada ortaokuldan öğrendiğin "anormal doğumlarının sebebleriyle" evrimi çürütmeye çalışmanda trajikomik.
-----------------------------peki ewrimi sawunuosun dielim ok hadi haywandan dönüştük ws o zaman ilk haywan nası oluştu hiçbirşeyin rastlantı olmadığı bi dünyada bende bunların cwbını istiorum o zaman
-----------------------------"Yani ben şunu bilmiyorum, çağımızda bu bilinmiyor ve şu zamanda açıklanamıyor o halde Tanrı vardır."
İşte sende az önceki cümlemde dediğimi yapıyorsun, henüz bilmediklerimizin yerini Tanrı macunu ile dolduruyorsun.
-----------------------------peki açıklanamıyor diosun ya e açıklayan kaynakları o zaman neden reddediosun benim ewrim teorisine inanmam için kutsal kitaplarda açıklanan ama senin reddettiklerininde açıklanması gerekiyor madem ewrim oldu o ewrim nie hala dewam etmio neden bitti
henüz bilmediğimz şeyler yok sadece kabul edemedikleriniz war we insanlar kendi mantıklarının almadığı hiçbişeyi kabul etmezler bu sebeple bende o halde ewrim olacak haywanların nası oluştuğunu öğrenmek istedim
-
irwa bunu yazdı:
"Yani ben şunu bilmiyorum, çağımızda bu bilinmiyor ve şu zamanda açıklanamıyor o halde Tanrı vardır."
-----------------------------peki açıklanamıyor diosun ya e açıklayan kaynakları o zaman neden reddediosun benim ewrim teorisine inanmam için kutsal kitaplarda açıklanan ama senin reddettiklerininde açıklanması gerekiyor madem ewrim oldu o ewrim nie hala dewam etmio neden bitti
henüz bilmediğimz şeyler yok sadece kabul edemedikleriniz war we insanlar kendi mantıklarının almadığı hiçbişeyi kabul etmezler bu sebeple bende o halde ewrim olacak haywanların nası oluştuğunu öğrenmek istedim
-----------------------------Evrim bitti diye birşey yok ki , evrim sürekli devam ediyor. Evrim 10 sene sonra insanın, insan üstü bir gruba evrilmesi şeklinde kendini göstermez ki zaten.
"Bilmediğimiz birşey yok kabul edemediklerimiz var." demişsin, öyle değil "Bilmediğimiz şeyler elbet olacaktır ama kabul edemeyenlerimiz var." şeklinde daha doğru olur. İşte bilmediğimiz şeylerin elbet olması Tanrı dogmasının ortaya çıkmasına sebebiyet veriyor zaten :)
-
CasTeaL bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
"Yani ben şunu bilmiyorum, çağımızda bu bilinmiyor ve şu zamanda açıklanamıyor o halde Tanrı vardır."
-----------------------------Evrim bitti diye birşey yok ki , evrim sürekli devam ediyor. Evrim 10 sene sonra insanın, insan üstü bir gruba evrilmesi şeklinde kendini göstermez ki zaten.
"Bilmediğimiz birşey yok kabul edemediklerimiz var." demişsin, öyle değil "Bilmediğimiz şeyler elbet olacaktır ama kabul edemeyenlerimiz var." şeklinde daha doğru olur. İşte bilmediğimiz şeylerin elbet olması Tanrı dogmasının ortaya çıkmasına sebebiyet veriyor zaten :)
-----------------------------sanırım yazdıklarımı üstten okuyosun çünkü ben yukarda da belirttim kutsal kitaplar açıklıo bu haywanın ardından insanın yaradılışı ama ewrim yazmıo e yazılı kaynak warken bunu kabullenmemek neden
yapamadıkların tanrıyı kısmi olarak wareder çünkü kimse sıfırdan bi insan waredemez çünkü bir beden bile yapsan ruh kawramını waredemezsin ewrim olsa şuan bi çok haywan insanlaşmıştı we ewrim neden haywandan insana insandan haywana deil şuan bu yazdıklarıma kendim bile gülüorum çünkü ewrimi we insanların waroluşunu tam olarak araştırırsn araştırma esnasında kafandaki ewrim tezlerinin çürütüldüğünü görüceksin ,)
-
irwa bunu yazdı:
sanırım yazdıklarımı üstten okuyosun çünkü ben yukarda da belirttim kutsal kitaplar açıklıo bu haywanın ardından insanın yaradılışı ama ewrim yazmıo e yazılı kaynak warken bunu kabullenmemek neden
yapamadıkların tanrıyı kısmi olarak wareder çünkü kimse sıfırdan bi insan waredemez çünkü bir beden bile yapsan ruh kawramını waredemezsin ewrim olsa şuan bi çok haywan insanlaşmıştı we ewrim neden haywandan insana insandan haywana deil şuan bu yazdıklarıma kendim bile gülüorum çünkü ewrimi we insanların waroluşunu tam olarak araştırırsn araştırma esnasında kafandaki ewrim tezlerinin çürütüldüğünü görüceksin ,)
-----------------------------Kutsal kitaplar açıklıyor ha ? Nasıl açılıyor, yasak ilişki sonucu insanoğlu oluştu. Bu cevapların bilimi tatmin edebilip gerçekten kaydadeğer bir cevap yerine koyulacağınımı sanıyorsun.
Bu arada bana her mesajımda evrimi tanımlattırıyorsun, evrim niye insandan maymuna gitmemiştir tarzı sorular sorman evrimi bilmeden benimle bu tartışmaya girmen demek oluyor.İnsan şuanki çevre ortamına yaşayış şartlarına önceki nesillerinden daha uygun, yaşayış şartları daha geniş olan bir canlı, yaşayış şartları daha dar olan bir canlıya doğru evrilmez.
Kafamdaki evrim tezini çürütmek için hamle yapmadan önce, kafanda bir evrim tezi oluşturursan daha iyi olur.
-
CasTeaL bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
sanırım yazdıklarımı üstten okuyosun çünkü ben yukarda da belirttim kutsal kitaplar açıklıo bu haywanın ardından insanın yaradılışı ama ewrim yazmıo e yazılı kaynak warken bunu kabullenmemek neden
-----------------------------Kutsal kitaplar açıklıyor ha ? Nasıl açılıyor, yasak ilişki sonucu insanoğlu oluştu. Bu cevapların bilimi tatmin edebilip gerçekten kaydadeğer bir cevap yerine koyulacağınımı sanıyorsun.
Bu arada bana her mesajımda evrimi tanımlattırıyorsun, evrim niye insandan maymuna gitmemiştir tarzı sorular sorman evrimi bilmeden benimle bu tartışmaya girmen demek oluyor.İnsan şuanki çevre ortamına yaşayış şartlarına önceki nesillerinden daha uygun, yaşayış şartları daha geniş olan bir canlı yaşayış şartları daha dar olan bir canlıya doğru evrilmez.
Kafamdaki evrim tezini çürütmek için hamle yapmadan önce, kafanda bir evrim tezi oluşturursan daha iyi olur.
-----------------------------konuşmalar git gide saygısızlığa dönüşüo umarım farkındasındır ayrıca kafamda bi teori olmadan ya da bi düşünce olmadan bişilere cwp wermek için yazmam tanımıosun bu şekilde beni tanımış ol ayrıca yasak ilişkiyle ilgili bu konuda gerekli cwbı wermiştim ki bende öle düşünüodum ama çok mantıklı bi cwp geldi we mantığıma yattı die de belirtmiştim eğer dediğin ewrim olsaydı şuanda dünyada maymun kalmazdı bilim bile tanrı ya çıkıosa sen nası bi şarlatanın attığı iddiayı sawunuosun bunu da benim mantğım almıo
ayrıca nası yasak ilişkiden bahsediosun konudaki tüm msjları oku ondan sonra bak we senin reddettiğin her kitapta bu belirtilio incilde kur'anda ws
bu arada ben gözlerinin önüne perde inen birine ne kadar ne anlatabilirim ki ayrıca sana sürekli soruyla yaklaşmamda kendi bildiklerini sorgulayıp yanıldığını görmen içindi ama görüorumki bunun yerine saygısızlığa doğru gitmeyi tercih ediosun buraya yazacağım son msjdır dilersen pm atabilirsin
-
irwa bunu yazdı:
konuşmalar git gide saygısızlığa dönüşüo umarım farkındasındır ayrıca kafamda bi teori olmadan ya da bi düşünce olmadan bişilere cwp wermek için yazmam tanımıosun bu şekilde beni tanımış ol ayrıca yasak ilişkiyle ilgili bu konuda gerekli cwbı wermiştim ki bende öle düşünüodum ama çok mantıklı bi cwp geldi we mantığıma yattı die de belirtmiştim eğer dediğin ewrim olsaydı şuanda dünyada maymun kalmazdı bilim bile tanrı ya çıkıosa sen nası bi şarlatanın attığı iddiayı sawunuosun bunu da benim mantğım almıo
ayrıca nası yasak ilişkiden bahsediosun konudaki tüm msjları oku ondan sonra bak we senin reddettiğin her kitapta bu belirtilio incilde kur'anda ws
bu arada ben gözlerinin önüne perde inen birine ne kadar ne anlatabilirim ki ayrıca sana sürekli soruyla yaklaşmamda kendi bildiklerini sorgulayıp yanıldığını görmen içindi ama görüorumki bunun yerine saygısızlığa doğru gitmeyi tercih ediosun buraya yazacağım son msjdır dilersen pm atabilirsin
-----------------------------Ben saygısızlığa giden bir konuşma göremiyorum. Senin verdiğin yasak ilişki cevabına bende cevabımı verdim fakat sen işin içine duygusallığını katarak, hayır o bizim kutsalımız tarzı objektif bir konuşmada geçerliliği olmayan cümleler kurmaya başladın.
Hala maymun kalmazdı diyorsun, gerçekten evrim hakkında birşey bilmiyorsun. Bak bunu seni yermek amaçlı söylemiyorum ama evrim bilgin olmadan evrimi yalanlamaya çalışman gerçekten suda koşmak gibi birşey.
Gözlerimin önüne perde inmesi olayınıda teistlerin kaçamak cevaplarından biri olarak görüyorum.
-
Harun Yahya'nın öğrencileri orada konuştu diye evrim çürüdü şimdi öylemi?
-
Gerçekten çok başarılı şüphe bırakmayacak şekilde bilim insanı darwinistleri bilimle vurmuş. Evrim teorisinin bir saçmalık olduğunu görmemek mümkün değil. Herkes biliyor ancak kabul etmek bütün inandıklarının koca bir yalan olduğu gerçeğine katlanmak gerçekten acı verici olsa gerek :). Bu siteleri incelemenizi tavsiye ediyorum.
http://www.darwinizminsonu.com/k_tarih_04.html
-
oh my godness :S nolmus buraya yha :S