folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Evrimciler Bilimsel Tartışmada Sadece Dinlemek Zorunda Kaldı.

Evrimciler Bilimsel Tartışmada Sadece Dinlemek Zorunda Kaldı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

KÜFRE KARŞI İMAN ELBETTE GALİP GELECEK..

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:
    -----------------------------

Noyan bunu yazdı:

havva yada adem dedin ama ortada çarpık bir ilişki var. doğan 20 çocuk birbirleriyle, olmaz böyle.

hacı Adem ve havva ilk insandır.yanlış biliyorsun..

carpik iliski yok ortada. bilinc yetersizliginden kaynaklanan mantiga sigdiramama var.

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:

Evrim teorisi aslinda cok mantikli bir oyundur. Belki de illuminatistlerin isidir. Dusunun adamlar insanlari geri zekali maymun atalari olduguna inandirmaya calisarak bir kölelestirme cabasi icindeler. boylece nasil olsa geri zekaliyiz eylenelim gitsin diye bir mantik olusuyor bircogunun kafasinda. Korku, umutsuzluk, basarisizlik yaymak icin kurulmus ve dusunulmus bir plan olarak goruyorum darvinin evrim sacmaligini ortaya atmasini.

Gerci gunumuzde evrim teorisine inanalar olmasi insanlik adina buyuk bir utanc zaten...

Demi ne kadar mantıklı. Onun yerine sorgusuz sualsiz sizi birsey yapmaya yönlendiren, sorguladıgınız da veya karsı cıktıgınızda size azaplardan azap begendiren adeta at gözlüklerinin içine sokan inandıgınız ilahi olaylar bütünü insanları özgür düşündürüyo,onları köleleştirmiyo!! da, maymundan geldigini bilmek insanlar için karşı konulamaz bir acı oluyo,... sadece buna da gülüyorum, mantıklı konuşun

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

YesMilord bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

kişisel fikrim çünkü yok yontma taş dewri ws hiçbi zamn yaşanmamıştır ilk insanla beraber medeniyette gelmiştir 

Şu anda bütün antropoloji,arkeoloji,tarih ve müzelerde ki kanıt sayılabilecek bütün organik kalıntıları katlettin. Zaten olaya Adem babadan girmişsin de,bunu ateist adama mı anlatıyosun, sadece gülüyorum... :)

insanlar haywanlardan sonra yaratıldı ben o taş dewrinde insanların omadığını belirtmeye çalışıorum biraz araştırma zihnindekilere ii gelicektir

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

YesMilord bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

kişisel fikrim çünkü yok yontma taş dewri ws hiçbi zamn yaşanmamıştır ilk insanla beraber medeniyette gelmiştir 

Şu anda bütün antropoloji,arkeoloji,tarih ve müzelerde ki kanıt sayılabilecek bütün organik kalıntıları katlettin. Zaten olaya Adem babadan girmişsin de,bunu ateist adama mı anlatıyosun, sadece gülüyorum... :)

insanlar haywanlardan sonra yaratıldı ben o taş dewrinde insanların omadığını belirtmeye çalışıorum biraz araştırma zihnindekilere ii gelicektir

Doğru söyluyosun ve aslında brnim söylediklerimi de destekliyosun. O tas devrindekiler(yani karanlık cagdakiler) baslar da zaten insan degildi.. Misal ateşi ilk kullanan modern insan(homo sapiens) degil avrupa neandertelleridir, modern insanın antik atalarından.... :)

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Evrime inanma sonucu ateizim e yönelen arkadaşlara düşünmelerini istediğim bir kaç olasılık var.

1- Eğerki inançlıysan ve ahiret hayatı yoksa - dünya hayatı = +, ahiret hayatı = (olmadığı için sorun yok)

2- Eğerki inançlıysan ve ahiret hayatı varsa - dünya hayatı = +, ahiret hayatı = +

3- Eğerki ateistsen ve ahiret hayatı yoksa - dünya hayatı (sana göre) = +, ahiret hayatı = (olmadığı için sorun yok)

4- Eğerki ateistsen ve  ahiret hayatı varsa - dünya hayatı (sana göre) = + ,ahiret hayatı = -

Şu dört maddeyi objektif olarak bi düşünün. Karlı çıkacağınız seçenekleri ergenlik çağına ermiş bir genç dahi kolaylıkla bulacaktır.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Adem ile Havva yasak ilişki yaşadı. Sonra insanlık tarihi başladı, sonra Adem ile Havva'nın çocuklarıda birbiri ile ilişkiye girdi böylece insanlık soyu türedi. Resmen ensest(Aile&Akraba içi cinsel ilişki) bir ilişkiyi savunuyorsunuz. Ne kadar çirkin birşeyi savunduğunuzun farkındamısınız ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

rushOut bunu yazdı:

Evrime inanma sonucu ateizim e yönelen arkadaşlara düşünmelerini istediğim bir kaç olasılık var.

1- Eğerki inançlıysan ve ahiret hayatı yoksa - dünya hayatı = +, ahiret hayatı = (olmadığı için sorun yok)

2- Eğerki inançlıysan ve ahiret hayatı varsa - dünya hayatı = +, ahiret hayatı = +

3- Eğerki ateistsen ve ahiret hayatı yoksa - dünya hayatı (sana göre) = +, ahiret hayatı = (olmadığı için sorun yok)

4- Eğerki ateistsen ve  ahiret hayatı varsa - dünya hayatı (sana göre) = + ,ahiret hayatı = -

Şu dört maddeyi objektif olarak bi düşünün. Karlı çıkacağınız seçenekleri ergenlik çağına ermiş bir genç dahi kolaylıkla bulacaktır.

Sen inancını kâr üzerine kurmuşsan, senin inancın zaten bi b.ka yaramaz.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

ARkadaşım yukarda yazdığım maddeleri düşündün mü??? sana mantıklı gelen hangisi cvp verebilirmisin ?

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

kar üzerine kurmakla ne alakası var bunun ben neyin doğru neyin yanlış olduğunun farkına vardım. Hepiniz çok iyi biliyorsunuz evrimin artık çürüdüğünü ve sadece gururunuza yedirtemediğiniz içinde darvinin sıuçtığı boku sıvamaya devam ediyorsunuz.

Toplam Hit: 12806 Toplam Mesaj: 109