folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Evrimciler Bilimsel Tartışmada Sadece Dinlemek Zorunda Kaldı.

Evrimciler Bilimsel Tartışmada Sadece Dinlemek Zorunda Kaldı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

adamın konuşma şekli we bilgisi zaten yeterince özgüweli we bilgilerinin kesinliğini tasdik eder şekilde bu tartışmanın tamamını dinlemek isterdim çünkü hepsi sadece bakakalmış ellerinde gerçekten araştırıp sawundukları bişe olan insanları sewiorum yani orda sawundukları ewrrimde asimetrik olması gerektiğini söylediği anda diğerlerinin surat ifadelerinin has.. der gibi deişmeside ayrı bir rezalet zaten ewrim denilen bişeye inanmak bana göre Adem babamız we Hawwa anamızı reddetmektir

zaten ewrim denilen bişeye inanmak bana göre Adem babamız we Hawwa anamızı reddetmektir

nası yane sana göre?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

havva yada adem dedin ama ortada çarpık bir ilişki var. doğan 20 çocuk birbirleriyle, olmaz böyle.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

janni bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

adamın konuşma şekli we bilgisi zaten yeterince özgüweli we bilgilerinin kesinliğini tasdik eder şekilde bu tartışmanın tamamını dinlemek isterdim çünkü hepsi sadece bakakalmış ellerinde gerçekten araştırıp sawundukları bişe olan insanları sewiorum yani orda sawundukları ewrrimde asimetrik olması gerektiğini söylediği anda diğerlerinin surat ifadelerinin has.. der gibi deişmeside ayrı bir rezalet zaten ewrim denilen bişeye inanmak bana göre Adem babamız we Hawwa anamızı reddetmektir

zaten ewrim denilen bişeye inanmak bana göre Adem babamız we Hawwa anamızı reddetmektir

nası yane sana göre?

kişisel fikrim çünkü yok yontma taş dewri ws hiçbi zamn yaşanmamıştır ilk insanla beraber medeniyette gelmiştir 

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Noyan bunu yazdı:

havva yada adem dedin ama ortada çarpık bir ilişki var. doğan 20 çocuk birbirleriyle, olmaz böyle.

En azından hiç bir şeylerin bir araya gelip %random%  mantığı ile bir şeylerin ortaya  çıkartmasından daha  mantıklı

Mevzu derin | Papikolas Planet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:

WALLACEs bunu yazdı:

Bi gün ayarlayında ateistlerle müslümanlar arası paintball turnuvası yapalım

:D

hea bende tarfsız olrak izlerim :D :D 

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

Noyan bunu yazdı:

En azından hiç bir şeylerin bir araya gelip %random%  mantığı ile bir şeylerin ortaya  çıkartmasından daha  mantıklı

Bu noktada %random% olmaklık eğer bir edimse, gerçekliğe dönüşmüşse yani, artık o "yasadır". Burada doğanın yasası artık zorunlulukla oluşa gelmiş demektir. 

Tabi burada kasttiğim mantıksal bir zorunluluk; dolayısıyla "ontolojik" (varlıksal) değil epistemolojik (bilgisel)...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

KaptanMagaraAdami bunu yazdı:

karakutu bunu yazdı:

Noyan bunu yazdı:

Bu noktada %random% olmaklık eğer bir edimse, gerçekliğe dönüşmüşse yani, artık o "yasadır". Burada doğanın yasası artık zorunlulukla oluşa gelmiş demektir. 

Tabi burada kasttiğim mantıksal bir zorunluluk; dolayısıyla "ontolojik" (varlıksal) değil epistemolojik (bilgisel)...

Yasa  olması için her bir şekilde  kanıtlanmış  bir kavram olması  gerek, bilimsel terimlerle burada  atıp tutmayacağım zan haz etmem de. 

Her  bir şeyi es geçtim...

Gerizekalı  tek bir hücre kendi kendine bölünmeye başlıyor, o bölünenler de  serseri mayın gibi  bir onu bir bunu  yapmaya başlıyor sonra  v.s. v.s.  bir bakmışsın  canlı türemiş . Tamam türesin 

Evrimcilere  tek bir sorum olacak :

Fiziksel olaylar bir şekilde gerçekleşti diyelim peki ya iç güdüsel, mantık yürütme, düşüne bilme  madem okadar  saçma olasılık içinde  bir insan çıka gelmiş neden diğer canlılarda bu özellik  yok  merak ediyorum bunu   açıklaya bilecek bir evrimci var mı ? 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Evrim teorisi aslinda cok mantikli bir oyundur. Belki de illuminatistlerin isidir. Dusunun adamlar insanlari geri zekali maymun atalari olduguna inandirmaya calisarak bir kölelestirme cabasi icindeler. boylece nasil olsa geri zekaliyiz eylenelim gitsin diye bir mantik olusuyor bircogunun kafasinda. Korku, umutsuzluk, basarisizlik yaymak icin kurulmus ve dusunulmus bir plan olarak goruyorum darvinin evrim sacmaligini ortaya atmasini.

Gerci gunumuzde evrim teorisine inanalar olmasi insanlik adina buyuk bir utanc zaten...

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Noyan bunu yazdı:

hacı Adem ve havva ilk insandır.yanlış biliyorsun..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

kişisel fikrim çünkü yok yontma taş dewri ws hiçbi zamn yaşanmamıştır ilk insanla beraber medeniyette gelmiştir 

Şu anda bütün antropoloji,arkeoloji,tarih ve müzelerde ki kanıt sayılabilecek bütün organik kalıntıları katlettin. Zaten olaya Adem babadan girmişsin de,bunu ateist adama mı anlatıyosun, sadece gülüyorum... :)

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
Toplam Hit: 12790 Toplam Mesaj: 109