Evrimciler Bilimsel Tartışmada Sadece Dinlemek Zorunda Kaldı.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
adamın konuşma şekli we bilgisi zaten yeterince özgüweli we bilgilerinin kesinliğini tasdik eder şekilde bu tartışmanın tamamını dinlemek isterdim çünkü hepsi sadece bakakalmış ellerinde gerçekten araştırıp sawundukları bişe olan insanları sewiorum yani orda sawundukları ewrrimde asimetrik olması gerektiğini söylediği anda diğerlerinin surat ifadelerinin has.. der gibi deişmeside ayrı bir rezalet zaten ewrim denilen bişeye inanmak bana göre Adem babamız we Hawwa anamızı reddetmektir
-----------------------------zaten ewrim denilen bişeye inanmak bana göre Adem babamız we Hawwa anamızı reddetmektir
nası yane sana göre?
-
havva yada adem dedin ama ortada çarpık bir ilişki var. doğan 20 çocuk birbirleriyle, olmaz böyle.
-
janni bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
adamın konuşma şekli we bilgisi zaten yeterince özgüweli we bilgilerinin kesinliğini tasdik eder şekilde bu tartışmanın tamamını dinlemek isterdim çünkü hepsi sadece bakakalmış ellerinde gerçekten araştırıp sawundukları bişe olan insanları sewiorum yani orda sawundukları ewrrimde asimetrik olması gerektiğini söylediği anda diğerlerinin surat ifadelerinin has.. der gibi deişmeside ayrı bir rezalet zaten ewrim denilen bişeye inanmak bana göre Adem babamız we Hawwa anamızı reddetmektir
-----------------------------zaten ewrim denilen bişeye inanmak bana göre Adem babamız we Hawwa anamızı reddetmektir
nası yane sana göre?
-----------------------------kişisel fikrim çünkü yok yontma taş dewri ws hiçbi zamn yaşanmamıştır ilk insanla beraber medeniyette gelmiştir
-
Noyan bunu yazdı:
havva yada adem dedin ama ortada çarpık bir ilişki var. doğan 20 çocuk birbirleriyle, olmaz böyle.
-----------------------------En azından hiç bir şeylerin bir araya gelip %random% mantığı ile bir şeylerin ortaya çıkartmasından daha mantıklı
-
wert bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
Bi gün ayarlayında ateistlerle müslümanlar arası paintball turnuvası yapalım
-----------------------------:D
-----------------------------hea bende tarfsız olrak izlerim :D :D
-
karakutu bunu yazdı:
Noyan bunu yazdı:
-----------------------------En azından hiç bir şeylerin bir araya gelip %random% mantığı ile bir şeylerin ortaya çıkartmasından daha mantıklı
-----------------------------Bu noktada %random% olmaklık eğer bir edimse, gerçekliğe dönüşmüşse yani, artık o "yasadır". Burada doğanın yasası artık zorunlulukla oluşa gelmiş demektir.
Tabi burada kasttiğim mantıksal bir zorunluluk; dolayısıyla "ontolojik" (varlıksal) değil epistemolojik (bilgisel)...
-
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
Noyan bunu yazdı:
-----------------------------Bu noktada %random% olmaklık eğer bir edimse, gerçekliğe dönüşmüşse yani, artık o "yasadır". Burada doğanın yasası artık zorunlulukla oluşa gelmiş demektir.
Tabi burada kasttiğim mantıksal bir zorunluluk; dolayısıyla "ontolojik" (varlıksal) değil epistemolojik (bilgisel)...
-----------------------------Yasa olması için her bir şekilde kanıtlanmış bir kavram olması gerek, bilimsel terimlerle burada atıp tutmayacağım zan haz etmem de.
Her bir şeyi es geçtim...
Gerizekalı tek bir hücre kendi kendine bölünmeye başlıyor, o bölünenler de serseri mayın gibi bir onu bir bunu yapmaya başlıyor sonra v.s. v.s. bir bakmışsın canlı türemiş . Tamam türesin
Evrimcilere tek bir sorum olacak :
Fiziksel olaylar bir şekilde gerçekleşti diyelim peki ya iç güdüsel, mantık yürütme, düşüne bilme madem okadar saçma olasılık içinde bir insan çıka gelmiş neden diğer canlılarda bu özellik yok merak ediyorum bunu açıklaya bilecek bir evrimci var mı ?
-
Evrim teorisi aslinda cok mantikli bir oyundur. Belki de illuminatistlerin isidir. Dusunun adamlar insanlari geri zekali maymun atalari olduguna inandirmaya calisarak bir kölelestirme cabasi icindeler. boylece nasil olsa geri zekaliyiz eylenelim gitsin diye bir mantik olusuyor bircogunun kafasinda. Korku, umutsuzluk, basarisizlik yaymak icin kurulmus ve dusunulmus bir plan olarak goruyorum darvinin evrim sacmaligini ortaya atmasini.
Gerci gunumuzde evrim teorisine inanalar olmasi insanlik adina buyuk bir utanc zaten...
-
Noyan bunu yazdı:
-----------------------------hacı Adem ve havva ilk insandır.yanlış biliyorsun..
-
irwa bunu yazdı:
kişisel fikrim çünkü yok yontma taş dewri ws hiçbi zamn yaşanmamıştır ilk insanla beraber medeniyette gelmiştir
-----------------------------Şu anda bütün antropoloji,arkeoloji,tarih ve müzelerde ki kanıt sayılabilecek bütün organik kalıntıları katlettin. Zaten olaya Adem babadan girmişsin de,bunu ateist adama mı anlatıyosun, sadece gülüyorum... :)