Evrimciler Bilimsel Tartışmada Sadece Dinlemek Zorunda Kaldı.
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------
CasTeaL bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
Hz. Meryemin yasak ilişki yaşadıgını söyluyorsun o zmandakılerde boyle dusunuyordu onlar o dusuncelerınde ayet gelene kadar haklıydılar baska acıklaması yoktu cunku ayet geldkten sonra gercek ortaya cıktı peki bundan ötesi varmı dostum ? ki senın yasadıgın bu donemde de ayet gecerlılıgını hala devam ettiriyor
-----------------------------Geçerlilik mi ?
Geçerlilik kavramı burada göreceli bir hâl alıyor sanırsam.
Sen geçerlilik kavramını soyut temellerden alıyorsan bunada geçerlilik diyorsan yapabileceğim birşey yok.
-----------------------------neresı soyut temeller ben anlayamadım ?
-----------------------------Kutsal kitaplardaki ayetlerin somut temellere dayandığınımı düşünüyorsun ?
-
CasTeaL bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
Hz. Meryemin yasak ilişki yaşadıgını söyluyorsun o zmandakılerde boyle dusunuyordu onlar o dusuncelerınde ayet gelene kadar haklıydılar baska acıklaması yoktu cunku ayet geldkten sonra gercek ortaya cıktı peki bundan ötesi varmı dostum ? ki senın yasadıgın bu donemde de ayet gecerlılıgını hala devam ettiriyor
-----------------------------Geçerlilik mi ?
Geçerlilik kavramı burada göreceli bir hâl alıyor sanırsam.
Sen geçerlilik kavramını soyut temellerden alıyorsan bunada geçerlilik diyorsan yapabileceğim birşey yok.
-----------------------------neresı soyut temeller ben anlayamadım ?
-----------------------------Kutsal kitaplardaki ayetlerin somut temellere dayandığınımı düşünüyorsun ?
-----------------------------aynen öyle dusunuyorum hocam . neyse burada tartısamayız ıstersen baska yerde konusabılırz
-
SUPERBICO bunu yazdı:
verdiğin linke tıkladım da çok da gzl bir şeye rastladım.
http://www.youtube.com/watch?v=gN8tpeuK87Q&feature=related buyur izle e ben seninkini izledim
-----------------------------Bana yazdığını düşünmemiştim o yüzden cevap yazmadım hocam.
Farkındaysan benim verdiğim video bilimsel yaklaşırken senin verdiğin video ciddiyetsiz ve alaycı bir tavır ile yaklaşıyor.Cevap olarak kaale bile alınamaz yani hocam
-
-
hocam çok pis traş yapıyon ya bırak şu felsefeyi tamam vidyoyu da geçtim.sen bi kendine bak aynada ya ndn 2 göz ndn 2 kulak ya onu bana bi izah et ya ?ben çok aradım bulamadım var mı bi sırrı hocam kaba et mesela nolmuş evrim geçirirken kavga mı etmişler ndn 2 parça ?
-
SUPERBICO bunu yazdı:
hocam çok pis traş yapıyon ya bırak şu felsefeyi tamam vidyoyu da geçtim.sen bi kendine bak aynada ya ndn 2 göz ndn 2 kulak ya onu bana bi izah et ya ?ben çok aradım bulamadım var mı bi sırrı hocam kaba et mesela nolmuş evrim geçirirken kavga mı etmişler ndn 2 parça ?
-----------------------------Sen 2 göz 2 kulak ile bir Tanrı'yı var edebiliyorsan, bende doğum anormallikleri ile sakat doğan canlılarla bir Tanrı'yı yok edebilirim.Al buda sana Tanrı'nın kusursuz yaradıtışından imzalar diyebilirim.
Ama 2 göz 2 kulak ile bir Tanrı var olmayacağı için benim bu düşüncene karşıt tezimde bir Tanrı'yı yok edemez.Çünkü olmayan birşey tekrar yok edilemez.
Düzenleme : Ayrıca uslûbun seviyeli bir tartışma için uygun değil. Benim düşüncelerimi "çok pis traş yapıyon" gibi sokaktan çıkma sözlerle çürütemezsin.
-
CasTeaL bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------Sen 2 göz 2 kulak ile bir Tanrı'yı var edebiliyorsan, bende doğum anormallikleri ile sakat doğan canlılarla bir Tanrı'yı yok edebilirim.Al buda sana Tanrı'nın kusursuz yaradıtışından imzalar diyebilirim.
Ama 2 göz 2 kulak ile bir Tanrı var olmayacağı için benim bu düşüncene karşıt tezimde bir Tanrı'yı yok edemez.Çünkü olmayan birşey tekrar yok edilemez.
-----------------------------anne babası akrabadır olur.
kan uyusmazlıgı vardır olur.
kalıtsal bi şeydendir olur.
yediğindendir içtğindendir olur..
ama sen yedğin içtğin şeyle kafandan 1 göz daha çıkarabilir misin ?
-
SUPERBICO bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
Sen 2 göz 2 kulak ile bir Tanrı'yı var edebiliyorsan, bende doğum anormallikleri ile sakat doğan canlılarla bir Tanrı'yı yok edebilirim.Al buda sana Tanrı'nın kusursuz yaradıtışından imzalar diyebilirim.
-----------------------------anne babası akrabadır olur.
kan uyusmazlıgı vardır olur.
kalıtsal bi şeydendir olur.
yediğindendir içtğindendir olur..
ama sen yedğin içtğin şeyle kafandan 1 göz daha çıkarabilir misin ?
-----------------------------Benim yapamamam bir Tanrı'yı var edermi. O halde henüz yapamadıklarımızın yerini doldurmak için bir Tanrı düşüncesi kullanıyorsun.
Düzenleme : Bu arada ortaokuldan öğrendiğin "anormal doğumlarının sebebleriyle" evrimi çürütmeye çalışmanda trajikomik.
-
Arkadaşım köşeye sıkıştırma demişsin ama bu sadece mastürbasyon ?
-
-----------------------------Benim yapamamam bir Tanrı'yı var edermi. O halde henüz yapamadıklarımızın yerini doldurmak için bir Tanrı düşüncesi kullanıyorsun.
Düzenleme : Bu arada ortaokuldan öğrendiğin "anormal doğumlarının sebebleriyle" evrimi çürütmeye çalışmanda trajikomik.
-----------------------------peki ewrimi sawunuosun dielim ok hadi haywandan dönüştük ws o zaman ilk haywan nası oluştu hiçbirşeyin rastlantı olmadığı bi dünyada bende bunların cwbını istiorum o zaman