Gay
-
size ne olum adam kendi evinde gözlerden uzak başka bi erkekle beraber oluyorsa?
-
bizim dükkanada bir tane geliyo gay arkadaş. Son derece iyi niyetli biri olduğu ap açık ortada.
Kesinlikle ön yargılı yaklaşmamak gerekiyor insanlara. Çokta makara birisi. Ne zaman yemek yemeye gelse yarım saat sonra uyuya kalıyo 15 - 20 dk. Gülmekten altıma zıçacak gibi oluyom çocukla konuşurken. (çocuk dediğim 26 yaşında falan). Bana -Ne zaman sizin dükkana gelsem uykum geliyo yaa diyo bıkmadan usanmadan her gelmesinde. Bir bardak çaya 5 şeker atıyo görmeniz lazım.. :D
Dalga geçmiyorum adamla ama sohbeti falan çok hoş yani adamın..
Bu arada çalıştığım yer bir lokanta..
-
Beni hiç kasmaz. Büyük çoğunluğu hormonal dengesizlik yüzünden arada kalmış bi yaşam sürüyolar sanırım. Yani doğuştan kolu olmayan biriyle hormonları bok gibi çalışması yüzünden 3. cins olmayı tercih etmiş biri arasında fark yok benim açımdan. Özel olarak sevmem, ama özel olarak ta nefret etmem. Önemli olan insanlığıdır.
-
o değilde herkezin ne hikayeleri varmış :)
-
Niye herkes ön yargılı sırf adam GAY die anlamış değilim? niye yani adını bilmezsin kişiliğini bilmezsin.Benim için hiç farketmez valla hiç gay arkadaşım olmadı ama olsada ne tiksinirim ondan ne de başka bişi .
-
Desingers bunu yazdızumsuk bunu yazdı
Abicim gaylere bende kılım. Bana sulanıyorlardı hep. Ama 1 tanesi öyle değildi. Gay olduğunuda anlamadım. HErif (herif diyorum çünkü adam gibi adam) öyle kral dosttu ki anlatamam. Her konuda yardımına koşar..
BU gayleri sevmeyen ve kanka dediğin adamlardan bile kral olanlar var. Toplum psikolojisiyle ilgili birşey. Adamın yanında kız yok, bide gay olurs top derler gibi bir düşünce mi var ne var anlamadım.
Bu bir hastalık. Aids gibi, grip gibi... Fakat kıl oluyoruz. Çünkü doğada normal olmayan herşeye kılız. Yani bizim gibi olmayan. Gaylere kılız, zencilere kılız, şişmanlara kılız (kıl değiliz demeyin taşak geçiyorsunuz bal gibi). Bizim dili konuşmayan yada şive ile konuşanlarada alttan alta kılız. Azerilerle, kıbrıslılarla falan taşak geçiyoruz.
Biz aslında kendimizle barışık değiliz. Diğer herşey sadece bahane
KARDEŞ BEN AZERBAYCAN KÖKENLİ TC VATANDAŞIYIM. İYİ GÜZEL ÖRNEK VERMİŞSİN DE AZERİLER NE ALAKA? TÜRKİYENİN AVRUPA VARİ TÜRKÇESİNE KARŞILIK BİZ ÖZ TÜRKÇE KONUŞUYORUZ. TAŞŞAK GEÇİLEN ŞİVE DEĞİL ÖZ TÜRKÇEDİR. NE YAZIK DEDİĞİN GİBİ BİRBİRİMİZİ ANLAMIYORUZ. TÜRKİYEDE YETİŞEN NESİL HEP AYRIMLA YETİŞTİ TARİHİMİZ AYRIMLARDAN ÖN YARGILARDAN İBARET YERİ GELDİ DİN MEZHEP AYRILIGI YERİ GELDİ IRK AYRILIGI HEP AYRILIK. ARTIK DİLİMİZ NE KADAR DA HERKES EŞİTTİR DESEDE İÇİNDE BİR KÖŞELERDE YADA ZİHNİN BİR KÖŞESİNDE KAFALARA KAZINAN AYRIMCILIK YATIYOR YATMIYOR DEMEYİN. KÜRT BİRİNE HEPİMMİZ KARDEŞİZ DERSİN İÇİNDEN BÖLÜCÜ DERSİN.
Tekrar oku. Bizim milletin taşak geçmediği birşey kalmadı diyorum. Azeri şivesinlede, laz şivesinlede, kıbrıs şivesinlede taşak geçerler. Eğer birşey kendilerinin bildiği yada inandığı gib değilse ; dalga konusudur, yada sinirlerine dokunur.
İSter öz Türkçe olsun ister başka birşey. Konuşmanızla dalga geçiliyor. Bölücülükle falan ilgisi yok bu işin. Bizim milletimiz kendileri için hoş görülü demekten uzak durmaz ama şivelerle dalga geçer, ülkelerle dalga geçer, liderlerle dalga geçer.
Millet olarak çıkamadığı bir ergenlik durumu var... Nerden ne çıkartmışsın çözemedim. Bizim milletimizde hoşgörü ve başka davranışlara, görüşlere saygı yok. Medeniyet yok.
-
hiç gay arkadaşım olmadı ama olsaydı;
sarkmadıkları sürece ve birileri aa bak gayle arkadaş bunlar o da gay dedikoduları yayılmadığı müddetçe sorun olmazdı heralde :)
-
Buremba bunu yazdı
size ne olum adam kendi evinde gözlerden uzak başka bi erkekle beraber oluyorsa?
"Türkiye'de oğlanlar çoğaldı" diye laf çıkıyor,zorumuza gidiyor sonra.Ayrıca insan sosyal bir varlık olması hasebiyle birey topluma karşı sorumludur.
-
edit: neden yazdığıma şu an anlam veremediğim şeyler yazmışım :D
izzmarit tarafından 03/Kas/12 13:03 tarihinde düzenlenmiştir -
homoseksüel olur. hereroseksüel olur. fark etmez düşene yardım etmeli insan yoksa teredüt etmeli vicdandan...