Gay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

muhabbetleri gayet güzel oluyor eğlenceli insanlar :)

www.yesilgrow.com - Growshop
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

Doğuştan bazı çift cinsiyetliler ya da hormon gereği midir nedir hani doğuştan geyler var onu anlarım.

ama sonradan dönmelerin hiç birine acımam da sevmem de. önyargı deyin ne derseniz diyin.

Allah ın bile lanetlediği bi olguya iyilikle yaklaşmanın bi anlamı yok bence.

haklısın taksim meydanında darağacında asalım o zaman , gaz odalarına atalım, olmadı yakalım ibretlik olur hemde yada sen beyin afk durumda sanırım ne yazdığının farkında değilsin 

www.yesilgrow.com - Growshop
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

1 tane gay arkadaşım var, bayramdan bayrama arar sorarım daha da muhattap olmam :D 

çok iyiliği dokunmuştur ( manevi olarak ) :D

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Aynı yatağa girmediğin sürece sıkıntı yok onlarda insan :)

Si vis pacem para bellum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

Doğuştan bazı çift cinsiyetliler ya da hormon gereği midir nedir hani doğuştan geyler var onu anlarım.

ama sonradan dönmelerin hiç birine acımam da sevmem de. önyargı deyin ne derseniz diyin.

Peki bu durum yardımcı olmamanı mı gerektirir ? yolda düsse kalsa bi elini uzatmazmısın kalksın diye yda ne bileyim en basitinden bi adres sorsa söylemezmisin ?

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

kısaca özetlemek gerekirse,

düşene yardım etmek dini bir vazifedir. yani o kimseler bir sıkıntıya düşmüşse yardımcı olacaksın adres yol göstereceksin tabi.

Ama bu demek değil ki aynı tercihi benimsiyorsun yada onaylıyorsun. yapılması gerekeni yaptıktan iletişimi kesmek lazım.

şuda var bu insanların kaç tanesi gerçekten böyle olmayı seçiyor tartışmaya açık bir durum tabi o da var...

şahsım adına söylüyorum. kendilerinden hazzetmem. ama bu demek değil ki sıkıntılı bir durumda yardım isteniyorsa etmeyeceğim.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

ne olacak bu milletin hali

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam gay yada travesti olsun farketmez. Yol sormuşsa yardımcı olurum. Bu benim için gayet normal bişey. İnsanlara yardımcı olmayı severim.

Lakin yorumlarda cinsel tercih falan demişsiniz. Portakal orada kal !

Gay olmak veya cinsiyet değiştirmek bir tercih değil hastalıktır. Bir tür psikolojik rahatsızlıktır. Normal bişey değil.

Tabiki insanların hastalıkları yüzünden onları dışlamak ta doğru değildir.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Helyum bunu yazdı

hacı herseye tahammulum vardır yalnız gay'lere karsı maalesef. üzgünüm tarafsız önyargısız bakamıyorum.

Al benden de o kadar.

Ama isin birde ilginc tarafi var. Gay escinsel demek. Hepmiz(enazindan bir cogumuz) gaylerden nefret ederiz ama hepinizin(en azindan bir cogunuzun) hayalinde iki tane sevisen escinsel hatunun arasina dalmak vardir.

Edit: Opusdei hacim, gaylik(has Turkce ile ibnelik) hastalik olmadigini teeeeee 1990 li yillarin baslarinda kanitlanmis bir olgudur

sniperscope tarafından 01/Kas/12 11:13 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

Peki bu durum yardımcı olmamanı mı gerektirir ? yolda düsse kalsa bi elini uzatmazmısın kalksın diye yda ne bileyim en basitinden bi adres sorsa söylemezmisin ?

ben arkadaşın yaptığına birşey demedim. aynısını ben de yapardım. anlatmaya çalıştığım bunları sevmediğimdir. Arkadaşlık dostluk kurmayacağımdır. yoksa gün içerisinde ne adamlara eyw çekiyoz ciğeri beş para etmez.

Toplam Hit: 21271 Toplam Mesaj: 132