Gay
-
muhabbetleri gayet güzel oluyor eğlenceli insanlar :)
-
joe_black bunu yazdı
Doğuştan bazı çift cinsiyetliler ya da hormon gereği midir nedir hani doğuştan geyler var onu anlarım.
ama sonradan dönmelerin hiç birine acımam da sevmem de. önyargı deyin ne derseniz diyin.
Allah ın bile lanetlediği bi olguya iyilikle yaklaşmanın bi anlamı yok bence.
haklısın taksim meydanında darağacında asalım o zaman , gaz odalarına atalım, olmadı yakalım ibretlik olur hemde yada sen beyin afk durumda sanırım ne yazdığının farkında değilsin
-
1 tane gay arkadaşım var, bayramdan bayrama arar sorarım daha da muhattap olmam :D
çok iyiliği dokunmuştur ( manevi olarak ) :D
-
Aynı yatağa girmediğin sürece sıkıntı yok onlarda insan :)
-
joe_black bunu yazdı
Doğuştan bazı çift cinsiyetliler ya da hormon gereği midir nedir hani doğuştan geyler var onu anlarım.
ama sonradan dönmelerin hiç birine acımam da sevmem de. önyargı deyin ne derseniz diyin.
Peki bu durum yardımcı olmamanı mı gerektirir ? yolda düsse kalsa bi elini uzatmazmısın kalksın diye yda ne bileyim en basitinden bi adres sorsa söylemezmisin ?
-
kısaca özetlemek gerekirse,
düşene yardım etmek dini bir vazifedir. yani o kimseler bir sıkıntıya düşmüşse yardımcı olacaksın adres yol göstereceksin tabi.
Ama bu demek değil ki aynı tercihi benimsiyorsun yada onaylıyorsun. yapılması gerekeni yaptıktan iletişimi kesmek lazım.
şuda var bu insanların kaç tanesi gerçekten böyle olmayı seçiyor tartışmaya açık bir durum tabi o da var...
şahsım adına söylüyorum. kendilerinden hazzetmem. ama bu demek değil ki sıkıntılı bir durumda yardım isteniyorsa etmeyeceğim.
-
ne olacak bu milletin hali
-
Hocam gay yada travesti olsun farketmez. Yol sormuşsa yardımcı olurum. Bu benim için gayet normal bişey. İnsanlara yardımcı olmayı severim.
Lakin yorumlarda cinsel tercih falan demişsiniz. Portakal orada kal !
Gay olmak veya cinsiyet değiştirmek bir tercih değil hastalıktır. Bir tür psikolojik rahatsızlıktır. Normal bişey değil.
Tabiki insanların hastalıkları yüzünden onları dışlamak ta doğru değildir.
-
Helyum bunu yazdı
hacı herseye tahammulum vardır yalnız gay'lere karsı maalesef. üzgünüm tarafsız önyargısız bakamıyorum.
Al benden de o kadar.
Ama isin birde ilginc tarafi var. Gay escinsel demek. Hepmiz(enazindan bir cogumuz) gaylerden nefret ederiz ama hepinizin(en azindan bir cogunuzun) hayalinde iki tane sevisen escinsel hatunun arasina dalmak vardir.
Edit: Opusdei hacim, gaylik(has Turkce ile ibnelik) hastalik olmadigini teeeeee 1990 li yillarin baslarinda kanitlanmis bir olgudur
sniperscope tarafından 01/Kas/12 11:13 tarihinde düzenlenmiştir -
swordfish bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Peki bu durum yardımcı olmamanı mı gerektirir ? yolda düsse kalsa bi elini uzatmazmısın kalksın diye yda ne bileyim en basitinden bi adres sorsa söylemezmisin ?
ben arkadaşın yaptığına birşey demedim. aynısını ben de yapardım. anlatmaya çalıştığım bunları sevmediğimdir. Arkadaşlık dostluk kurmayacağımdır. yoksa gün içerisinde ne adamlara eyw çekiyoz ciğeri beş para etmez.