Gay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

alayını s..keyım dıcem ama normal karsınalır dıye demıyorum

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

yardım edilecek insanlık durumu varsa yapılır ama telamaşa olayı normal düzenli hayatın içinde yürümez ama insanlığını elden bırakmazsın tolum içinde 2.cilemekte olmaz gibi.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc3
    pc3's avatar
    Erkek

Şaka biyana birçok gey arkadaşım var adam gibi gözüken adamlardan daha adam olurlar. muhabbetleri çok sağlam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yorumlar ürkütücü. cinselliği ve dolayısıyla eşcinselliği de sadece cinsel ilişkiden ibaret sanan geri zekalılar, doğru düzgün eleştiri yapmayacaklarsa şu konudan bs gitseler nasıl olur? tercih değil yönelim. yönelim. yönelim. bakın anlamanız için üç kere söylüyorum. çünkü ısrarla anlamak istemeyenler var. tercih diyen arkadaşlar, bir düşünün; bir insan toplum tarafından bu kadar önyargı ile karşılanan bir şeyi nasıl seçsin? biraz düşünerek yazın rica ediyorum. hayır, ben rahatsız oldum arkadaş yorumları okurken. klavyenin arkasından homofobikliğinin sınırlarını aşıp, nefretini kusarken binlerce insanın kişilik haklarına hakaret ettiğinin farkında mısın? binlerce insana, asla seçemeyeceği bir durum yüzünden "hasta" dediğinin farkında mısın? üstelik bu durumun bir hastalık ya da psikolojik bir rahatsızlık olmadığı bilimsel olarak kanıtlanmışken? maalesef hayatta bazı şeyleri siz seçemiyorsunuz. cinsellik de seçemeyeceğiniz unsurlardan bir tanesi. yorumlarınızı bu hassasiyette göndermenizi rica ediyorum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

pek fazla cinsel kimliğe takmıyorum ben, aksine büyük saygı duyuyorum.. :)

tamam, bazen dalga geçtiğim oluyor ama kendi içimde.
    dışarıya yansıtarak değil..

bu kişileri dışlayıp toplumun piskolojisini alt üst etmeyerek, toplumda bir yerinin olduğunu hatırlatıp, kendilerine olan özgüveni korumalarında toplumsal ve kültürel yetiştirilme tarzıma göre elimden geldiğince yardım ediyor, tebessümle yaklaşıyorum.

ayrıca her kim olursa olsun ; ses tonu, hareket ve mimiklere o an ki şartlar koşuluyla muazzam bir şekilde dikkat eder, karşimda ki insanın rahat bir şekilde kendisini ifade etme olanağı sağlarım.

zaten yapmamız gerekende bu aslında :)
    sizler ne kadar gözlerinizi kaparsanız onlara, onlarda o kadar gözlerinizin içine girmeye çalışır.

sword, yaşça büyüksün ama taktirin büyüğü küçüğü olmaz.

davranışın o kadar insanın içinde taktire şayan bir hareket.

seni görüp yardım etmeyenlerin yüzleri onlardan utandıklarından değil, yanıt vermediklerinden dolayı utansın...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

himm...

5 sene sonra, Türkiye İslam Devrimi.

10 sene sonra, alkol yasak, türbansız sokağa çıkamama ve eşcinselleri asma.

bakiniz: İran.

konuya yorum:

ben uzun süre önce şunu farkettim ki gaylerle lezbiyenlerle ya da biseksüellerle sorunum yok, ama bunu reklam eden, her hareketinde ve konuştuğu her lafta bunun üstüne basan insanlarla sorunum var. Aynen kendini delikanlı adam sanan ve her hareket ve konuşmasında bunu bas bas bağıran hıyarlarla sonunum olduğu gibi. yani demem odurki zencilerin her fırsatta siyah oldukları için haklarının yendiğini iddia etmeleri ne kadar yanlışsa gaylerinde "ben gayim orosbu gibi davranmak benimde hakkım" diye hak iddia etmesi bana göre yanlış... gerisi hiçte umrumda bile değil. adam gibi gay çok var terbiyeli konuşması oturması kalkması normal çok var. herkese nası davranıyorsam öylede davranırım, gay olması bana hiçbişey ifade etmez.

karşı tarafın gay olması sizin için bişeyleri değiştiriyorsa karşı taraftan önce kendinizi bi sorgulayın cinsel açıdan asıl top olan siz olabilirsiniz.

sonuc olarak swordfish senin yerinde olsam %99.99 ihtimal bende yardım ederdim, neden etmeyeyim ? %00.01 ihtimal kafam bozuksa babama bile yardım etmiyorumda :D

ayrıca "abaza olmayan erkek yoktur" lafı tam bir dürzü mantığı kusura bakmayın efendim. size göre abaza olmayan erkek zaten gay oluyor bir siz adamsınız mq, ergen ergenov diyor uğurluyorum izmir marşıyla...

garga tarafından 01/Kas/12 19:44 tarihinde düzenlenmiştir

anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    gay de lezbiyende arkadasim var bi kere genel irkcilik gizel birdurum degil islamiyet e laf yaparlar ama tum insanlara ayni sekilde yaklaalsmaktir onemlibolan mevlana ne demis gel neolursan yine gel

ama sen hala elizabet ;) anlat guzelim biz yalani severiz.

:) tanıyormusun ki beni o nedenle boşa konuşmanın anlamı yok :D 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Her zaman ayırt ederim; eşcinsellik ayrı, ibnelik ayrı bişey.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    konpi bunu yazdı
    Mesele insan olmak mi? Hitler de insandi sonucta :) onyargi suc degil, saygisizlik suc

Gayler 15 milyon insanı öldürmedi ama..

Önyargı kişiliğin zayıflığından başka birşey değildir.

Hep gay arkadaşım olsun istemişimdir, düşünsenize lan manitayı güvenle emanet edebilirsiniz.

Dentist tarafından 01/Kas/12 19:57 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Totoş her zaman totoştur a.q.,

Zorda kalsa yardım edermiyim ederim, ama totoşlada işim olmaz onlar yüzünden kavimler helak edildi benim hiç işim olmaz, bu arada dar gelirliğin anlamı yok madem kimse yardım etmiyor oda taksiye bineydi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 22865 Toplam Mesaj: 132