Gay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kadın doğuştan pasif eğilimlidir, tabiatı böyledir. Erkek ise yine doğası gereği aktif cinsel eğilimlidir. Ama gözden kaçan bir nokta var. Her erkeğin önünde penisi vardır ama her penisin arkasında bir erkek olmayabilir. Burada erkek veya erkeklik olgusunun toplumlara göre değiştiğini de kabul edelim. Afroamerikan toplumunda kızların erken cinsel deneyimleri ölümleri demek ama beyaz amerikan toplum bu kadar tutucu değil. Hatta birçok Amerikalı genç liseye bakir veya bakire gitmek istemiyor. Amerikan pastası tarzı filmlerde bu konu haddinden fazla işleniyor. 

Ama bizim gibi geri kalmış toplumlarda ağır bi homofobi yaygındır. Homoseksüellik bana göre (kadın olsun erkek olsun) doğuştan gelen pasif veya aktif cinsel eğilimlerini kabul etmemektir. Hastalık, tercih, cinsel kimlik vs değildir. 

Ek olarak ayrıca yolda kalmış birinin cinssel eğilimlerini, etnik kökenini, dinini ve meshebi gibi ayrıştırıcı özelliğini sormak salaklığın dik alasıdır. Ne yani senin dininden değilse, senle aynı kökenden gelmiyorsa, sen gibi yaşamıyor veya sevişmiyorsa ''siktir et'' mi diyeceksin? Eğer bunu diyecek biri varsa burda, bende ona şunu demek istiyorum. Evet haklısın siktir etmeliyim, ama SADECE SENİ....

DanLev tarafından 01/Kas/12 21:33 tarihinde düzenlenmiştir

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Tövbeler tövbesi hacım hiçbir gayla muhattap olmam.Şu ana kadar 2 gayla samimi oldum 2side benimle yatmak istedi.Muhabbet dönüyo dolaşıyo iş yatmaya geliyo amk..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

benim çok uzun süredir ( çocukluğuumdan beri tanıdığım ) bir arkadaşım vardı,onun sayesinde normal olarak karşılayabiliyorum sanırım ki sonrasındada çok samimi ve harika bir dost kazandım,çağırsam çoğu takım elbiseli sivri burunlu dırzodan önce mevzuya bile gelirler :) dediğim gibi uzun süredir tanıyor olduğum için bu konuda kendimi söz sahibi hissedebiliyorum,mesela eskiden beri tanıdığım arkadaşımın anaokulunda bile ilgisini erkek çocukların çektiği oyuncak silah ve arabalar değilde bebekler filan çekiyordu anlattığına göre hepimizin yaşadığı ilk okul aşkı olaylarını filan o kızlara değilde erkeklere karşı olarak yaşadı yani eşcinsellik onun için asla bir seçim olmadı fıtratında vardı bu hastalıkta değil çünkü iran'da gay'lere devlet zorla gay'lere testosteron takviyesi yapmış zamanında ama bakmışlar ki adamların kadınlarla değilde erkeklerle karşı olan seks arzuları dahada artmış ve proje iptal,yani bu bir hastalıkta değil seçimde değil , sen erkekliğini nasıl seçemediysen o da gay olmayı seçemedi..hele ki bunu günah filan diye nitelendiren adamlara kıl oluyorum , bu adamlar böyle yaratıldıysa hem din hem de 3. dünya ülkelerinin cahil kıt beyinli insanları tarafından yadırganacak konumda bir cinsel kimlikle doğduysa bu onun suçumudur yoksa onu öyle yaratan ve bunu günah olarak değerlendiren tanrı'nın suçumudur ? kafatasınızın içindeki şeyi kullanmanızı öneririm,bu tıpkı bir dişinin sırf erkek diye sizden iğrenmesi tiksinmesi gibi birşey bi arkadaşta ben kalktığımda ya benim kıçıma bakıyorsa filan diye çekincesini yazmış..adam zaten götcü olsa seninkine bakmaz :) ayrıca bu bakma taciz etme işi biraz kişinin terbiyesi ile alakalı,edepli erkanlı bir İNSAN! kadın veya erkek demiyorum bir insan , nasıl karşı tarafı rahatsız edecek bir şekilde yaklaşım sergilemez,göz tacizi yapmaz,işi bir önce seksüel noktalara çekmeye çalışmaz ise bir gay'da sırf gay olduğu için önüne gelen erkeğin götüne başına bakmaz,karşısındaki insanı rahatsız etmez,yazacak çok şey var ülkede homofobi inançlardan dolayı en uç seviyede ama herkes bunu bir hastalık veya keyfi bir tercih olarak gördüğü için sapıklık olarak nitelendiriyor,araştırmanızı ve sağlıklıca düşünmenizi öneririm.

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Ben gayım bana gayın.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kakaO
    kakaO's avatar
    Erkek
    Helyum bunu yazdı

hacı herseye tahammulum vardır yalnız gay'lere karsı maalesef. üzgünüm tarafsız önyargısız bakamıyorum.

katılıyorum hoca sana

zafer yakındır!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Hocam aslında iyi yapmışsın sonuçta yardım etmişsin. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desingers
    Desingers's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Abicim gaylere bende kılım. Bana sulanıyorlardı hep. Ama 1 tanesi öyle değildi. Gay olduğunuda anlamadım. HErif (herif diyorum çünkü adam gibi adam) öyle kral dosttu ki anlatamam. Her konuda yardımına koşar..

BU gayleri sevmeyen ve kanka dediğin adamlardan bile kral olanlar var. Toplum psikolojisiyle ilgili birşey. Adamın yanında kız yok, bide gay olurs top derler gibi bir düşünce mi var ne var anlamadım. 

Bu bir hastalık. Aids gibi, grip gibi... Fakat kıl oluyoruz. Çünkü doğada normal olmayan herşeye kılız. Yani bizim gibi olmayan. Gaylere kılız, zencilere kılız, şişmanlara kılız (kıl değiliz demeyin taşak geçiyorsunuz bal gibi). Bizim dili konuşmayan yada şive ile konuşanlarada alttan alta kılız. Azerilerle, kıbrıslılarla falan taşak geçiyoruz.

Biz aslında kendimizle barışık değiliz. Diğer herşey sadece bahane

KARDEŞ BEN AZERBAYCAN KÖKENLİ TC VATANDAŞIYIM. İYİ GÜZEL ÖRNEK VERMİŞSİN DE AZERİLER NE ALAKA? TÜRKİYENİN AVRUPA VARİ TÜRKÇESİNE KARŞILIK BİZ ÖZ TÜRKÇE KONUŞUYORUZ. TAŞŞAK GEÇİLEN ŞİVE DEĞİL ÖZ TÜRKÇEDİR. NE YAZIK DEDİĞİN GİBİ BİRBİRİMİZİ ANLAMIYORUZ. TÜRKİYEDE YETİŞEN NESİL HEP AYRIMLA YETİŞTİ TARİHİMİZ AYRIMLARDAN ÖN YARGILARDAN İBARET YERİ GELDİ DİN MEZHEP AYRILIGI YERİ GELDİ IRK AYRILIGI HEP AYRILIK. ARTIK DİLİMİZ NE KADAR DA HERKES EŞİTTİR DESEDE İÇİNDE BİR KÖŞELERDE YADA ZİHNİN BİR KÖŞESİNDE KAFALARA KAZINAN AYRIMCILIK  YATIYOR YATMIYOR DEMEYİN. KÜRT BİRİNE HEPİMMİZ KARDEŞİZ DERSİN İÇİNDEN BÖLÜCÜ DERSİN.

Senin Yadınla Ya Rabbim!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

gay ve travestli olmalarına birşey dediğimiz yok lakin erkeğin erkeği si-k-mesi nerde görülmüş amk.

geçen gün otelde de birbirlerini mikliyorlardı, baktım birden bir ses geldi, kapıya gittim biraz içerdeki sesleri dinliyeyim dedim, dinlemez olaydım. garip sesler geliyor içerden, kendimden utandım amk. ne olduğunu anlıyamadım ahooo aheee diyee bağırıyor ibnenin teki, yani demek istediğim sevişirken kadınlar gibi güzel ses çıkarmıyorlar.

Kadın Relax Cix :)

By_Gizemli tarafından 01/Kas/12 23:46 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı

gay ve travestli olmalarına birşey dediğimiz yok lakin erkeğin erkeği si-k-mesi nerde görülmüş amk.

geçen gün otelde de birbirlerini mikliyorlardı, baktım birden bir ses geldi, kapıya gittim biraz içerdeki sesleri dinliyeyim dedim, dinlemez olaydım. garip sesler geliyor içerden, kendimden utandım amk. ne olduğunu anlıyamadım ahooo aheee diyee bağırıyor ibnenin teki, yani demek istediğim sevişirken kadınlar gibi güzel ses çıkarmıyorlar.

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş. 

imzan !...

karabudun tarafından 02/Kas/12 00:12 tarihinde düzenlenmiştir

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek
    karabudun bunu yazdı
    By_Gizemli bunu yazdı

Ama imzan !...

hoca sana sövsem mi bilemedim.çığlık attım okuyunca.babam geldi sesime."ne bağırıyon sen eşşoleşşek dedi." bi dövdü bi dövdü ..şimdi ellerim kollarım alçıda hastaneden yazıyorum

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
Toplam Hit: 21272 Toplam Mesaj: 132