Gay
-
zumsuk bunu yazdıDesingers bunu yazdızumsuk bunu yazdı
Abicim gaylere bende kılım. Bana sulanıyorlardı hep. Ama 1 tanesi öyle değildi. Gay olduğunuda anlamadım. HErif (herif diyorum çünkü adam gibi adam) öyle kral dosttu ki anlatamam. Her konuda yardımına koşar..
BU gayleri sevmeyen ve kanka dediğin adamlardan bile kral olanlar var. Toplum psikolojisiyle ilgili birşey. Adamın yanında kız yok, bide gay olurs top derler gibi bir düşünce mi var ne var anlamadım.
Bu bir hastalık. Aids gibi, grip gibi... Fakat kıl oluyoruz. Çünkü doğada normal olmayan herşeye kılız. Yani bizim gibi olmayan. Gaylere kılız, zencilere kılız, şişmanlara kılız (kıl değiliz demeyin taşak geçiyorsunuz bal gibi). Bizim dili konuşmayan yada şive ile konuşanlarada alttan alta kılız. Azerilerle, kıbrıslılarla falan taşak geçiyoruz.
Biz aslında kendimizle barışık değiliz. Diğer herşey sadece bahane
KARDEŞ BEN AZERBAYCAN KÖKENLİ TC VATANDAŞIYIM. İYİ GÜZEL ÖRNEK VERMİŞSİN DE AZERİLER NE ALAKA? TÜRKİYENİN AVRUPA VARİ TÜRKÇESİNE KARŞILIK BİZ ÖZ TÜRKÇE KONUŞUYORUZ. TAŞŞAK GEÇİLEN ŞİVE DEĞİL ÖZ TÜRKÇEDİR. NE YAZIK DEDİĞİN GİBİ BİRBİRİMİZİ ANLAMIYORUZ. TÜRKİYEDE YETİŞEN NESİL HEP AYRIMLA YETİŞTİ TARİHİMİZ AYRIMLARDAN ÖN YARGILARDAN İBARET YERİ GELDİ DİN MEZHEP AYRILIGI YERİ GELDİ IRK AYRILIGI HEP AYRILIK. ARTIK DİLİMİZ NE KADAR DA HERKES EŞİTTİR DESEDE İÇİNDE BİR KÖŞELERDE YADA ZİHNİN BİR KÖŞESİNDE KAFALARA KAZINAN AYRIMCILIK YATIYOR YATMIYOR DEMEYİN. KÜRT BİRİNE HEPİMMİZ KARDEŞİZ DERSİN İÇİNDEN BÖLÜCÜ DERSİN.
Tekrar oku. Bizim milletin taşak geçmediği birşey kalmadı diyorum. Azeri şivesinlede, laz şivesinlede, kıbrıs şivesinlede taşak geçerler. Eğer birşey kendilerinin bildiği yada inandığı gib değilse ; dalga konusudur, yada sinirlerine dokunur.
İSter öz Türkçe olsun ister başka birşey. Konuşmanızla dalga geçiliyor. Bölücülükle falan ilgisi yok bu işin. Bizim milletimiz kendileri için hoş görülü demekten uzak durmaz ama şivelerle dalga geçer, ülkelerle dalga geçer, liderlerle dalga geçer.
Millet olarak çıkamadığı bir ergenlik durumu var... Nerden ne çıkartmışsın çözemedim. Bizim milletimizde hoşgörü ve başka davranışlara, görüşlere saygı yok. Medeniyet yok.
BENDE ONU ANLATMAYA ÇALIŞTIM BİZDE HOŞGÖRÜ YOK İSTESEKTE OLAMIYORUZ HEP BEYNİMİZİN BİR YERİNE EMPOZE EDİLMİŞ OLAN BİR BÖLÜNME VAR
-
ben insan ayrımı yapmam :)))))
-
söz konusu yarım ise isterse süpersexuel olsun yardımcı olurum ama halkanın ışına çıkmam kesinlikle
yok muhabbet ti 2 kahve sigara içelim filan hayatta işim olmaz
gecenin sonu hiç iyi bitmeyebilir :)
-
-
Olm millet tavuğa bile halleniyor siz hala gay muhabbeti çeviriyorsunuz burada.
-
Irkçı Kesinlikle Değilim Ama Gay Irkına Mensup İnsanları Sevmiyorum... Nasıl Bir Mantığı Var Anlamaktada Zorlanıyorum Bu Yapı İnsanlarını..
-
Swordfish çok kralsın adamsın hakkaten.
Tebrik ediyorum seni bu davranışından ötürü.
Elini sıktığımı varsayabilirsin hâtta.
Taşak bi mîzacım olabilir ancak bilhassa çok ciddiyim şuan.
-
olaya tek cumle ile,
milletin yatak odasinda ne yaptigi kimseyi baglamaz,onun disinda sana zarari yoksa sikinti yok.Hamamlari var ozel,gider girersin icinde bile hamamin adam sana birsey derse manitam var deyince adamlar geri gidiyor saygidan.Bircok erkekten daha delikanlilar var aralarinda.
http://www.youtube.com/watch?v=4R6qIIvYEqs
bu elemani dinleyin anlamazsaniz cevirelim.
Ek olarak : ise allah korkusundan girerseniz hic girmeyelim sokaga da cikmayalim o zaman kari kizdan.Ataturk icin bile bu muhabbet var bi askeri ile gorulmus doktorunun anilari felan filan sacma salak seyler.O yuzden bizi baglamaz.
Bakınız, Mustafa Kemal Atatürk'ü en iyi tanıyanlardan biri olan Doktor Rıza Nur, “Hayat ve Hatıralarım” isimli kitabının 4. cildinin 1357. sahifesinde ne yazıyor:…Anlaşıldığına göre boşanma vak’asından iki-üç gün evvel, (M. Kemal'in karısı) Latife,(Latife'nin) kardeşi İsmail ile haremi Süreyya Paşa’nın kızı Melahat Ankara’ya gitmişlerdi. Çankaya’da misafir olmuşlar. O vakit Mustafa Kemal’in yanında kâtip sıfatıyla Halit Ziya’nın oğlu Vedad vardı. Güzel tüysüz bir çocuk. Bir akşam üzeri karanlık çökerken İsmail, Melahat balkona çıkmışlar. Bakmışlar Vedad, Mustafa Kemal’i ağacın dibinde yapıyor. -
Ben Gayleri Seviyorum..
Bir Cok Erkegim Diye dolasan yavsaklardan daha dürüstler..
En Azindan Gotunu siktirdiklerini saklamiyorlar..
Simdi dagilabiliriz :)
-
swordfish bunu yazdı
neyse inecegi yerde indirip guzelce tarif ettim biraz muhabbet ettim adam cidden komik kafa dengi biriymis.
.
Sakıncalı sözler :D