Gay
-
konpi bunu yazdıMesele insan olmak mi? Hitler de insandi sonucta :) onyargi suc degil, saygisizlik suc
Tam olarak Anlıyamadım Hitlere karşı bişeyın mı var :)
-
swordfish bunu yazdı
Konu basliginin biraz garip oldugunun farkindayim ;)
Bu sabah ise giderken metrobuste bi gay geldi oturdu karsima.hareketleri konusmasi ve malyajindan belli hersey. ankaradan gelmis taksime gidecek yolu bilmiyor ve ne gariptir bi allahin kuluda yardimci olmuyor.neyse inecegi yerde indirip guzelce tarif ettim biraz muhabbet ettim adam cidden komik kafa dengi biriymis.
Yani diyecegim şu ki insanlarin dini dili irki cinsel tercihi ne olursa olsun onyargisiz yaklasin ve yardimci olun.cidden bugun o adama uzuldum o kalabaligin icinde kimse yardim etmedi..
Herhalde tbt de de var bi kac boyle arkadas..
Hocam o adam sana yazsaydı daha sonra sen ön yargılı bakmaz mıydın? Ben zorunlu olmadıkça muhabbet etmek istemem açıkçası.
-
iyi yapmışşsın.
-
ibrahimeren bunu yazdıswordfish bunu yazdı
neyse inecegi yerde indirip guzelce tarif ettim biraz muhabbet ettim adam cidden komik kafa dengi biriymis.
.
Sakıncalı sözler :D
senin kalbin pis hacı :)
-
FireFistAce bunu yazdı
homoseksüel olur. hereroseksüel olur. fark etmez düşene yardım etmeli insan yoksa teredüt etmeli vicdandan...
Adam Master Yoda ya baglamis, helal olsun
-
götünü siktiren gayler den nefret ederim
-
flybatwin bunu yazdı
götünü siktiren gayler den nefret ederim
siktirmeyenlerden hoşlanıyormusun
♀♂ -
izzmarit bunu yazdı
Çoğunluğu "normal" kabul edip diğerlerine "hasta" demek nasıl bir bakış açısıdır?
Hastalık da değildir tercih de. İnsanın içinden öyle gelmesidir. Siz homofobik erkekler olarak kadınlardan hoşlanmanızı tercih olarak açıklayabilir misiniz? Erkeklerle de olabilirdim ama kadınları tercih ediyorum, diyebilir misiniz?
Hasta sizsiniz. Homofobi bir pasif-agresif davranış bozukluğu örneğidir.
bu ablamızın her sözünün altına imza atmayı çok seviyorum hep doğru ve benim aklımdan geçen şeyleri benden önce yazıyor.
-
ne olacak yahu insan sonuçta benle ilişkiye gir demiyor, sarkmıyor
öle gay ler yolda gördüklerine zaten sarkmazlar bar ları var discoları var ordan yaparlar ne yapacaklarsa....
bir çok platformları var böle direk gel bana çak gel bana pompala gibi şeyler yok.
Bu kadar büyütmeyin sonuçta insanlar ne olursa olsun.
Kardeşim en iyisini yapmışsın...
Amk öle bide destekledimki :)) sonradan mesajdaki şey geldi aklıma TBT de de var sanki bunlarda. Maazzalllahhhh.. Aman ha
Erdem tarafından 16/Kas/12 15:48 tarihinde düzenlenmiştir
Bilgilerim teyze oğlunun arkadaşından kaynaklanıyor :) İzmirde yaşıyor oda gay bar takılıp duruyo...
-
Bizim eski şirketin müşterisi vardı 3 gay 1 evde kalıyodu evlerinde 3 bilgisyar vardı donem donem onlara bakıma formata falan giderdim
Şu kadar söyleyim çok cana yakınlar çok samimiler çok kafa insanlar
Tercihlerinden dolayı yargılamak bizim insanımızın en sevdiği huyudur.
Allah yardımcıları olsun o hayatı yaşayanlarında onlara öcü gibi bakanlarada