Gay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek
    Helyum bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

Eşcinsellik hastalık değil miymiş ?? Ulan ben erkek halimle sizin kıllı götünüze hasta mı olacağım ? Bunun nesi hastalık değil ?

Erkek ve kadınlarda belirli oranlarda östrojen ve testesteron vardır. Bunlar sizin duygularınızı, kıllarınızın miktarını ve bi ton şeyi daha ayarlar.

Bu oranlar farklılaşırsa, kırıtmaya başlarsınız. Bazı kızlarda erkekleşir. Nesi hastalk değil ? Herhangi bir hormon eksikliği yada fazlalığı nasıl hastalıksa, buda hastalık.

testosteron seviyesinin aşağılara vurmasıyla beraber östrojen seviyesi cıkacak diye bir durum yok. fazla testosteron seviyesi cinsel istegin fazlalasmasına azı ise ilgisizliğe yol açar. 

şimdi testosteron seviyesi yüksek olan adam cinsel isteği fazla olandır. yanlız sikmeye meyillidir bence. sikilmeye degil başkan. 

bu hastalık degil tamamen ibnelikten gelir. ha bana deki bunlar psikolojik rahatsız ona birsey diyemem. ibnelik seviyesi hormonla alakalı olamaz.

eşcinsel hayvanlarda mı "ibneliğine" yapıyor bu işi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek
    nessaj bunu yazdı
    Helyum bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

Eşcinsellik hastalık değil miymiş ?? Ulan ben erkek halimle sizin kıllı götünüze hasta mı olacağım ? Bunun nesi hastalık değil ?

Erkek ve kadınlarda belirli oranlarda östrojen ve testesteron vardır. Bunlar sizin duygularınızı, kıllarınızın miktarını ve bi ton şeyi daha ayarlar.

Bu oranlar farklılaşırsa, kırıtmaya başlarsınız. Bazı kızlarda erkekleşir. Nesi hastalk değil ? Herhangi bir hormon eksikliği yada fazlalığı nasıl hastalıksa, buda hastalık.

testosteron seviyesinin aşağılara vurmasıyla beraber östrojen seviyesi cıkacak diye bir durum yok. fazla testosteron seviyesi cinsel istegin fazlalasmasına azı ise ilgisizliğe yol açar. 

şimdi testosteron seviyesi yüksek olan adam cinsel isteği fazla olandır. yanlız sikmeye meyillidir bence. sikilmeye degil başkan. 

bu hastalık degil tamamen ibnelikten gelir. ha bana deki bunlar psikolojik rahatsız ona birsey diyemem. ibnelik seviyesi hormonla alakalı olamaz.

eşcinsel hayvanlarda mı "ibneliğine" yapıyor bu işi?

şu anda konumuz insanın ibneliği. yani düşünebilen canlılar. bi ara bununla alakalı rahatsızlıgım olursa onuda söylerim. su anda ipnelik eden hayvanlarla alakam yok. 

@zumsuk. : dedigim gibi psikolojik olarak birseyler olabilir. 

Helyum tarafından 01/Kas/12 15:12 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    gay de lezbiyende arkadasim var bi kere genel irkcilik gizel birdurum degil islamiyet e laf yaparlar ama tum insanlara ayni sekilde yaklaalsmaktir onemlibolan mevlana ne demis gel neolursan yine gel

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    gay de lezbiyende arkadasim var bi kere genel irkcilik gizel birdurum degil islamiyet e laf yaparlar ama tum insanlara ayni sekilde yaklaalsmaktir onemlibolan mevlana ne demis gel neolursan yine gel

ama sen hala elizabet ;) anlat guzelim biz yalani severiz.

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

gay arkadaşım yokta ( varsada ben bilmiyorumdur henüz ) ne homofobiikmişsiniz arkadaş.. lezbiyen biri bi yardım istese donu çıkarıp koşarsınız yardıma, gay olunca mı mevzu, birden iş hastalığa islama felan geliverdi :)

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

bu konuyu gizleyin arkadaslar bu kadar alenen bazi seyler yazilmis. sıkıntı cıkmasın sonra :))

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

tam olarak gay olan arkadaşım olmadı hiç. ama hafif kırık olan arkadaşlarım var dikkat ettiğim şey kırıklar konuşurken acayip saygılı üslüplu oluyor ona bayılıyorum işte :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Gay arkadasim var beni sikmeye kalkmadi korkmayin. diger insanlardan cok daha insancillar bence.

ustelik eşcinsellik TERCİH DEĞİL doğuştan gelen bir şeydir. bunu yazmak bile utanç, insanlar daha cinselliği bile tanıyamamış.

=)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    schwarzseherisch bunu yazdı

Gay arkadasim var beni sikmeye kalkmadi korkmayin. diger insanlardan cok daha insancillar bence.

ustelik eşcinsellik TERCİH DEĞİL doğuştan gelen bir şeydir. bunu yazmak bile utanç, insanlar daha cinselliği bile tanıyamamış.

Bazilari sapkinlik evet, ama bi kismi da dedigin gibi dogusTan. Belki de bi hastalik, yanlis organ/kromozomla dogmaK..

Belki ruhun yanlis vucudu secmesi bilemem, ama ben de tanidim bi tane onlardan, gay degil de, kendini kiz gibi hissedip tamamen kiz gibi yasayan biri. Yani uzvu ve hormonlari disinda tam bir bayan. 

Simdilerde hormon tedavisi gorup ameliyati icin para biriktiriyor..

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    insanlar eşcinsel olabilirler ama bunu toplumun, çoluk çocuğun önünde çok normal birşeymiş gibi gösterip, o şekilde yaşamaları ve propagandasını yapmaları (bence) yanlış. Eyyorlamam bu kadar, hadi hayırlı işler.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 21337 Toplam Mesaj: 132