Gay
-
KrypT bunu yazdı
Homofobiklere hasta diyor hacı. Homofobi'ye hastalık diyor. Lakin bence sen hasta olabilirsin hakkaten keza cümleler çok net ve anlaşılır.
iki dakkada hasta ettin hacı saol. anlaşılır konuştuk diye hasta mı olduk :)
belki de sen hastasın? Belki de diğer insanlar hasta kim bilir.
kime göre neye gösre hasta olduğun önemli.
-
Ben de homofobiğim mesela, hiç sevmem gayleri, etrafımda istemem yani. Herkesin götü kendine lakin benimkinden uzak dursunlar. Bana uzak allaha yakın olsunlar. Bunların yanında homofobik olmamın normal bir şey olmadığının, kötü bir şey olduğunun da farkındayım. Lakin o adamın nasıl homo olma hakkı varsa benim de homofobik olma hakkım var ve buna kimse karışamaz.
@joe_black: Yanlış anlamışsın hacı yau, senin cümelelere demiyorum, kızın yazdığı cümleler açık ve net ama sen yanlış anlamışsın o yüzden dedim hasta olabilirsin diye. Bunu hastalık baabında söylemedim müdür, saatlerce pc başında duran adamlarız, normaldir.
krypt tarafından 01/Kas/12 11:54 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
Ben de homofobiğim mesela, hiç sevmem gayleri, etrafımda istemem yani. Herkesin götü kendine lakin benimkinden uzak dursunlar. Bana uzak allaha yakın olsunlar. Bunların yanında homofobik olmamın normal bir şey olmadığının, kötü bir şey olduğunun da farkındayım. Lakin o adamın nasıl homo olma hakkı varsa benim de homofobik olma hakkım var ve buna kimse karışamaz.
@joe_black: Yanlış anlamışsın hacı yau, senin cümelelere demiyorum, kızın yazdığı cümleler açık ve net ama sen yanlış anlamışsın o yüzden dedim hasta olabilirsin diye. Bunu hastalık baabında söylemedim müdür, saatlerce pc başında duran adamlarız, normaldir.
bak böle dedin valla hasta olasım geldi :)
aynen benim demek istediklerimi yazmışsın ben diyemedim böle.
benden uzak Allah a yakın olsunlar. yolda düşeni gördüm mü kaldırırım sonra hemen toz olurum. yer sorana tarif eder uçarım.
alsancakta gece mini etekle göğüsleri dışardaa 1,90 boyunda malum ses tonuyla gelsene tatlım diyeni görünce yolun karşısına geçerim.
Otobüste amcam yaşında eşşek kadar adam gelip dayamaya kalkarsa ana bacı kaydıktan sonra 2 tekme sallar otobüsten atarım.
bunlar hastalıksa hastayım ben. hatta ayem sicklii. (I am sickly)
-
joe_black bunu yazdıKrypT bunu yazdı
bak böle dedin valla hasta olasım geldi :)
aynen benim demek istediklerimi yazmışsın ben diyemedim böle.
benden uzak Allah a yakın olsunlar. yolda düşeni gördüm mü kaldırırım sonra hemen toz olurum. yer sorana tarif eder uçarım.
alsancakta gece mini etekle göğüsleri dışardaa 1,90 boyunda malum ses tonuyla gelsene tatlım diyeni görünce yolun karşısına geçerim.
Otobüste amcam yaşında eşşek kadar adam gelip dayamaya kalkarsa ana bacı kaydıktan sonra 2 tekme sallar otobüsten atarım.
bunlar hastalıksa hastayım ben. hatta ayem sicklii. (I am sickly)
iyi de zaten aşağıdaki örnekte yaptıklarını, (sana göre) normal cinsel tercihleri olan insanlar istediği zaman farklı şeyler mi yapıyorsun?
"benden uzak Allah a yakın olsunlar. yolda düşeni gördüm mü kaldırırım sonra hemen toz olurum. yer sorana tarif eder uçarım."
--
"alsancakta gece mini etekle göğüsleri dışardaa 1,90 boyunda malum ses tonuyla gelsene tatlım diyeni görünce yolun karşısına geçerim.
Otobüste amcam yaşında eşşek kadar adam gelip dayamaya kalkarsa ana bacı kaydıktan sonra 2 tekme sallar otobüsten atarım."
üstte yazdıklarında da normal olan budur zaten, buradaki homofobik olmayan kimse arkadan amca yaslanıyor diye amcaya sempati beslemez.
LizardKing tarafından 01/Kas/12 12:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Abi şimdi mesela bir arkadaş ortamındayız, aramızdakilerin birisi gay diyelim. Mesela ben kalktım pc'den müziği değiştirmeye gittim. Ben nereden bilecem o ara o gayin götüme bakmadığını? Şimdi diyebilirsiniz senin kuru götüne mi kaldı len diye. Ancak şu var ki eğer erkek milleti olarak bu kadar abazan olmasaydık hatunların %80'i siftah yapmadan ölürdü. Gaylik veya straight'lik iki zıt kutup olabilir, ancak abazanlık evrenseldir. Yani demem o ki, o gay evet benim kuru götüme bakabilir. Niye huzursuz olayım lan ben? Gider normal adamlarla takılırım, boyna götü mü kollayacam alla alla.
krypt tarafından 01/Kas/12 12:04 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
Abi şimdi mesela bir arkadaş ortamındayız, aramızdakilerin birisi gay diyelim. Mesela ben kalktım pc'den müziği değiştirmeye gittim. Ben nereden bilecem o ara o gayin götüme bakmadığını? Şimdi diyebilirsiniz senin kuru götüne mi kaldı len diye. Ancak şu var ki eğer erkek milleti olarak bu kadar abazan olmasaydık hatunların %80'i siftah yapmadan ölürdü. Gaylik veya straight'lik iki zıt kutup olabilir, ancak abazanlık evrenseldir. Yani demem o ki, o gay evet benim kuru götüme bakabilir. Niye huzursuz olayım lan ben? Gider normal adamlarla takılırım, boyna götü mü kollayacam alla alla.
haha koptum :D
-
KrypT bunu yazdı
Dostum sabah sabah senin içine ne kaçtı dolunaydan mı kaldın :D ilk defa mantıksız bulduğum bir şey söylediğini görüyorum..
Çoğunluk heteroseksüel olduğu için bütün dişiler olarak bütün erkeklerden tedirgin mi olalım biz de ha baktı ha bakacak diye? Baksa ne ki hem?
-
izzmarit bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Dostum sabah sabah senin içine ne kaçtı dolunaydan mı kaldın :D ilk defa mantıksız bulduğum bir şey söylediğini görüyorum..
Çoğunluk heteroseksüel olduğu için bütün dişiler olarak bütün erkeklerden tedirgin mi olalım biz de ha baktı ha bakacak diye? Baksa ne ki hem?
Olun zaten, olmamanız hata abi. En yakın arkadaşım dediğin adam bile ilk fırsatta çatala dikecektir gözlerini. Öyle kısa donlarla, eteklerle rahat rahat nasıl geziyorsunuz oldum olası anlamadım zaten. Ben abazan değilim diyen adam yalancıdır abi, bu kadar net yani.
Yani sen bir hatun olarak bakılmasını önemsemiyor olabilirsin bilemiyorum kadın milleti olarak bu konudaki hissiyatınızı lakin ben bir erkek olarak birinin götüme bakmasından hoşlanmam şahsen.
krypt tarafından 01/Kas/12 12:13 tarihinde düzenlenmiştir -
valla benden uzak allaha yakın olsunlar, lanet meselesine katılmıyorum neticede öyle doğuyorlar, düşman başına lan :| altı kaval üstü şişane
-
HoRbY bunu yazdı
Böyle insanlara direk kişiliksiz der geçerim. Adam g.tunu sktirior siz kalkmış yok hormondur yok yaşam tarzıdır falan filan diosunuz. Saçmalamayın ya erkek erkegi skermi hepsini asıp kurtulucaksın.
insan insanı miker mi müslüman kardeşim, bu da bir yaklaşım :// biraz daha genişlet çerçeveyi