Gizli İlimler Kitabı Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

nasıl 'necronomicon' ve 'codex gigas' kitaplarını bulmak ve şu an bulundukları yerlere girmek imkansız ise bu tarz kitapları nette bulmakta o kadar meseledir...tabii bulan olursa haber vermemezlik etmesin : )

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

yaw link yokmu ? ???

delircem be , herkez birbir link atan yok  (tabi orjinali) :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

kitap tam bir saçmalık, üç dört gece okudum bi bk olmadı. Zaten içinde burçlardan bahsediyor, burçlardan bu kadar korkuyorsanız posta gazetesinin astroloji bölümünden ödünüz kopuyodur ak.

Birde el yüz şekline göre karakter belirleme saçmalıkları var, kaşları açıksa ipnedir, gözleri şöyleyse böyledir. Duyduğum tüm saçmalık ve hurafeleri antoloji haline getirmişler ve kitapta toplamışlar, olay bundan ibaret.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:
    -----------------------------

kitap tam bir saçmalık, üç dört gece okudum bi bk olmadı. Zaten içinde burçlardan bahsediyor, burçlardan bu kadar korkuyorsanız posta gazetesinin astroloji bölümünden ödünüz kopuyodur ak.

Birde el yüz şekline göre karakter belirleme saçmalıkları var, kaşları açıksa ipnedir, gözleri şöyleyse böyledir. Duyduğum tüm saçmalık ve hurafeleri antoloji haline getirmişler ve kitapta toplamışlar, olay bundan ibaret.

haci orjinali lazim :) sendeki 1800 luk sayfalik olanimi ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Burda paylaşılan işte hoca, bu söylediklerim ilk kitaptaki, başka da mı var. Bu beşi dışında.

Edit: sekizmiş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:

Burda paylaşılan işte hoca, bu söylediklerim ilk kitaptaki, başka da mı var. Bu beşi dışında.

1800 sayfadab bahsediliyor :)

kabala bu kitap necromoncer gibi kitaplar mevcut bu is icinde, benim amacim meta fizik. maddeden enerjiye gecme hali . bu olursa kendi kanaatime gore havada durma , cisimlere hukuj etme gibi seyler olabilir. yoksa bana ne milletin yuzunden gozunden  burcundan ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

AMpul bunu yazdı:

kabala bu kitap necromoncer gibi kitaplar mevcut bu is icinde, benim amacim meta fizik. maddeden enerjiye gecme hali . bu olursa kendi kanaatime gore havada durma , cisimlere hukuj etme gibi seyler olabilir. yoksa bana ne milletin yuzunden gozunden  burcundan ...

Hoca o dediğinin linkini ya da ismini verirmisin. Bendekinde gizli ilimler hazinesi yazıyor, derleyen:mustafa iloğlu

Edit:sende link arıyormusun. bakalım çıkar birisinden

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

AMpul bunu yazdı:

Hoca o dediğinin linkini ya da ismini verirmisin. Bendekinde gizli ilimler hazinesi yazıyor, derleyen:mustafa iloğlu

Edit:sende link arıyormusun. bakalım çıkar birisinden

bence boyle kitaplarin orjinalleri 2 tane max 3 tanedir . dunyada multimilyonerler var bu is icin savas cikarabilecek insalar. dunyada 1 veya 2 adet kalmis kitaplarin orjinallerine sahip olmak icin ruyamizda bile goremiyecegimiz paralar saciyorlar.

ben aslinda orjinal kabalayi gormek isterdim , bu yahudilerden her turlu pis is cikiyor . adamlar olumu gorme fala baya seyler yapmis , orjinalini bulmak imkansiz bari cakmasi varmidir ? gerci cakmasida olsa , arapca bilen adam lazim bize , arapca ile ibranice birbirine benziyor . ibrahim dilleri diye geciyorlardi galiba. yalniz son dedigim olay g*t ister , obur tarafa git gel , artik 3 harfli , 6 harflilerle hasir nesir olursun .

o kadar sayfa yazmislar daha tik, link  yok , baska foruma acsam konusunu acaba tutarmi ?

haci hoca sayfalarina acsak tutarmi ? ??

merak ettim , merakim beynimi kemiriyor ...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Hacı büyü bitek müslümanlara has bişey değil, bütün cinler de müslüman değil, arapçadan anlamayan da birsürü cin olduğuna eminim. Benim için farketmez, arapça ibranice latince ingilizce :) Sahiden tutan bir büyü görsem, çok basit bişey, mesela okuyunca hapşırsan bile yeter, sadece gerçek olduğunu ispatlasın.

Ama şu da beynimi kurcalıyor, o kadar meraklı aç bilim adamı var, herşeyin sırrını çözdüler, madem halk arasında bukadar bilinen şeyler, neden hiç bir bilimsel ispat olmamış bugune kadar.

Yani benim merak ettiğim bu büyü olayı gerçekten oluyomu, yoksa birilerine büyü yapmak gibi bi derdim yok.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:

Hacı büyü bitek müslümanlara has bişey değil, bütün cinler de müslüman değil, arapçadan anlamayan da birsürü cin olduğuna eminim. Benim için farketmez, arapça ibranice latince ingilizce :) Sahiden tutan bir büyü görsem, çok basit bişey, mesela okuyunca hapşırsan bile yeter, sadece gerçek olduğunu ispatlasın.

Ama şu da beynimi kurcalıyor, o kadar meraklı aç bilim adamı var, herşeyin sırrını çözdüler, madem halk arasında bukadar bilinen şeyler, neden hiç bir bilimsel ispat olmamış bugune kadar.

Yani benim merak ettiğim bu büyü olayı gerçekten oluyomu, yoksa birilerine büyü yapmak gibi bi derdim yok.

haci ben buyuden anlamam :) uzak dursun  ...

12-13 sene once bir anim var bu konuda , anlatayim hatirladigim kadari ile :

buyu yapilan bir akrabam vardi . Buyuk eniste vardi Bursada , baya varlikliydilar ( 78 gocmeni ) . iki oglu vardi yucel ve yuksel abi . Yucel abi trafik kazasinda rahmete kavustu .  Yuksel ( ikiz kardes ) askerdi , bu bir tane kurd kizi seviyordu , bizde gocmeniz . Iyi bakmazlar bizde o tarafin insanlarina ,  illaki turk yada bizim o taraftan olucak. cocuga baya baski yaptilar , iste olmaz . onlarin kulturu farkli , turkuz biz falan. yuksel abi ayrilmak istemis kizdan baskilardan sonra , cunku bizim o taraftan (arnavut gocmenimi neydi) eli ayagi duzgun kismet bulmuslardi. Ama kurd kiz bunun pesini birakmamis , mektup falan gondermis baya yazismislar kisladayken , bir kac kere askerde yanina gelmis . Iste son mektubu biraktiginda gorustuklerinde , meger kagidin icinde yuksel abinin sacimi ne cikmis ,  o askam oluyor durduk yere uykusunda. otopside ne beyin kanamasi cikiyor nede baska bisey . sonra bu saci bi tane ufurukcuye goturmuslerdi , sabun buyusumu ne yaptirmis kiz . sacindan sabunami ne surtup o sabunu bir tane kuyuya atiyorlarmis , o sabun eriyene kadar ya sana geri donuyormus yada eridiginde buyu yapilan oluyormus .

cidden sevmem bu isleri , meraklisida degilim . o yapanin da Allah belasini versin .

Toplam Hit: 30902 Toplam Mesaj: 150