Gizli İlimler Kitabı Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o kadar forumda yazılmış yok açmayın yok bilmem ne bulaşmayın..

yalan.. sadece korkutmaca..

kitapta korkulacak birşey olduğu yok..

açtıktan sonra hak verirsiniz..

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

böyle şeylere insan nasıl inanır şaşırtıcı doğrusu. Allaha inanıyorum diyen bi insan bunlara inanırsa onun verdiği mantığı falan hiçe sayıyordur hiç böle düşünen oldumu :D

bu kitap değilde Necronomicon lazım bide ona göz atalım her ne kadar kurmaca bi kitap olduğu söylensede bakmakta yarar var

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aydogan45
    Aydogan45's avatar
    Erkek

Kitabın burçlar konusu hariç hiçbirbölümünü iplemedim.Burç konsunda o kadar doğru söylemiş kii. inanamazsınız.Demekki burç doğruymuş.ARaştırım.Ayrıca define dualarıda işime yarıcak.Bizim peder defineci. genel olarak başıma bii gelmedi korkutucu bi kitap değil.Büyüleri elbette yapmıcam :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Hocalar başınıza doğa üstü bişey gelirse veya büyünüz filan tutarsa burda yazın da bizde ona göre deneyelim :) internette sallayanlara güvenmiyorum ama hala merak içindeyim.

Bir de bazı büyüler var, örneğin bir bebek yapıyolar sonra o bebeğe naparsan gerçekinsan karşılığına da oluyo vb. bunu hem bizde hem de gavurlarda gördüm (bkz The Witches of Eastwick) acaba birimize diğerimizden mi geçti, eğer öyle olsa bile aslı olmayan bir saçmalık nasıl tüm dünyaya aynı şekilde yayılır.

Birde ortaçağda avrupada kadınların çoğu büyücülük yapıyolarmıs(cadılık) bunlardan kalma baya bi büyü birikimi var avrupada da ben onları da deneyecem :) Eğer bişey olursa buraya da yazarım.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

ne kitapmıs be her eve lazım :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:
    -----------------------------

Bir de cinlere nasıl zarar verebileceğimi merak ediyorum. Cinlere eziyet çektirilebilecek ayetler filan var mı bildiğin ya da duyduğun.

cinlere nasıl zarar verilir bilmiyorum ama korunmak için Nas Süresi var onu okudugunda sana zarar vermezler
    (not: birde çengelli iğne taşı üstünde oda etkilidir diye duymuştum ama doğrumu hurafemi bundan emin değilim)

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

gizli bilimler   kirpiklerimiz sayesinde gordugumuz  renklerin otesi  baktigimiz yerin topraktan ote  gorememe  dunyasidir...tehlikelidir.hasasstir.gizlidir.guven vericidir.korkutucudur. bir okadarda akicidir..  bununla ilgili alakali yakindan ilgi duyan   ya saptamis biridir  yada ulema aleminin  safhasina ulasmis  erdem insanlardir  manevi bakimdan guclu sahislardir..

bu kitabin asil olani sagda solda sahafcilarda internette bulamazsiniz ancak belli basli arap ulkelerinde nadiren bulunan birebir baskilar vardir.. icindekilerden en basit birtanesi soyleyeyim kursun gecirmeyen nusha  bu nusha gelen ne bir kursun ne bir bicak yarasi asla islemez.. simdi boyle birsey  internet siteleri sahafcilar  felan varin gerisi siz dusunun bu tarz seylerle urasmayin benden size tavsiye yine merak edip illa  hoca ben kasiniyom diyen varsa  benlen irtibat  kursun ben yol gosteremde  evrimi donsun..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trubulans
    trubulans's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Bu kıtaptan bendede var 2 cilt 1000 küsür sayfa içinde her konuda bilği var tahmin edemeyeceğiz kadar geniş bir kitap yanii, ama kitabın on sözünü okumanız yetıyor zaten bir şeyler anlamak için

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek

COURAGE_x bunu yazdı:

gizli bilimler   kirpiklerimiz sayesinde gordugumuz  renklerin otesi  baktigimiz yerin topraktan ote  gorememe  dunyasidir...tehlikelidir.hasasstir.gizlidir.guven vericidir.korkutucudur. bir okadarda akicidir..  bununla ilgili alakali yakindan ilgi duyan   ya saptamis biridir  yada ulema aleminin  safhasina ulasmis  erdem insanlardir  manevi bakimdan guclu sahislardir..

bu kitabin asil olani sagda solda sahafcilarda internette bulamazsiniz ancak belli basli arap ulkelerinde nadiren bulunan birebir baskilar vardir.. icindekilerden en basit birtanesi soyleyeyim kursun gecirmeyen nusha  bu nusha gelen ne bir kursun ne bir bicak yarasi asla islemez.. simdi boyle birsey  internet siteleri sahafcilar  felan varin gerisi siz dusunun bu tarz seylerle urasmayin benden size tavsiye yine merak edip illa  hoca ben kasiniyom diyen varsa  benlen irtibat  kursun ben yol gosteremde  evrimi donsun..

bırakın bu tip kandırma olaylarını artık.. neymis kursun muskası varmıs kursun islemiyormus.. savaslarda ölen bunca adam bosa ölmüs o zaman degilmi?  1 tane degil 10 tane muska takın tek kursunla öleceginize adınız kadar garanti veririm.. azıcık mantık lütfen..

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

COURAGE_x bunu yazdı:

icindekilerden en basit birtanesi soyleyeyim kursun gecirmeyen nusha  bu nusha gelen ne bir kursun ne bir bicak yarasi asla islemez.. simdi boyle birsey  internet siteleri sahafcilar  felan varin gerisi siz dusunun bu tarz seylerle urasmayin benden size tavsiye yine merak edip illa  hoca ben kasiniyom diyen varsa  benlen irtibat  kursun ben yol gosteremde  evrimi donsun..

hoja bunun testini reelde yapabiliriz, benim evin yakınında orman var :) sen bu nuskaları üstüne al gel, ben senin kafana ıslak sopayla vurayım, harbiden işlemezse benim arabanın anahtarını alır evine öyle dönersin, yok nuskalar tutmazsa hastaneye falan götürmem :) çektiğim videoyu da youtube'a koyarım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 30657 Toplam Mesaj: 150