Gizli İlimler Kitabı Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:
    -----------------------------

bi abimize çok israr etmiştim bu cin çağırma işleriyle ilgili. sonunda biraz şaka biraz ciddi dediki:

"al bayat bi ekmeği iyice yatağına ufalayıp sonra bi güzel üzerinde uyu. cinleri görmen garanti" demişti.ben tırsıp yapmadım o zaman.

merak eden varsa uygulayıp deneyimlerini paylaşabilir:D

dalga geçmiş aklınca.. ekmeği doğrayıp o denilenleri yaparsan gece cinler gelir mi bi ihtimal gelebilir ama sabaha ne olarak kalkarsın tabiki cenabet olarak kalkarsın. ruyan da gördüğün hatunlar aslında birer cin olmaktan başka birşey değillerdir.

Bu arada kenz-ül havas kitabını tavsiye ederim ufkunuzu açar :) ama okumak için okuyun yani ben bu kitabı okudum diyebilin ama içindekileri uygulamayın uygularsanız şaayet anlık sevinçler yaşamanın yanında ömürlük ızdıraplar çekmeniz an meselesi olur bi defa kapılırsan daha yapmayacam diyemezsin. okumak için oku ama uygulama tavsiyem budur.. hatta içinde insanların dış görünüşlerinden karakteristlik özelliklerinin anlatıldığı bi bölüm var orayı oku güzel bi bölüm..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

beyler ben tam okumak için ilk sayfasını çevirirken (geceydi) masa lambası yere düştü söndü ben de ışığı yaktım noldu diye eğilip bakarken ışık da söndü sonra cep telefonumu aldım elime onun ışığıyla koridora doğru ilerlerken kapı arkamdan kapandı dönüp baktım ne göreyim böyle yeşil gibi kırmızı gibi acayip bir yaratık sen kimsin dedim (tabi titriyorum) dedi ki WHATSUP BRO iyidir dedim senden naber SAME SHIT DIFFERENT ASSHOLE MAN dedi ne anlama geldiğini bilmiyordum sanırım arapça bi büyüymüş sonra ikimizde titreyerek boşaldıK OKUMAYIN!!!11

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ahaahha :)

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

ne çekiyonuz olm lan siz :D efsane almış başını yürümüş :D

istanblue 100 c l tek kişi  :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

beyler bakın bazılarınız dalga peşinde ama bu kitap sadece inancı tam olann kişilere zarar vermiyor bizde onun el yazısıyla olan ı var içindeki herşey oluyor lakin dalgayla eline alan zarar vermek için eline alan herkes bundan zarar gördü uzak durun derim..şimdi bazılarınız okur salak salak gelir buraya denedim okadar olmadı vb. tavırlara girer..tekrar söylüyorum inanç çok önmli

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Spam kutuma gelen  şu mesajı 10 kere gönder gökten amc.k yagsın sana yarr.k düşmesin mesajlarından farkı yok

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Her şey o kitapta yazdığı gibi kolay olsaydı herkes bulur okur istediğini yapar istediğine ulaşırdı. 

Cahilin elinde ilmin anlamı yoktur demişler. Burda ki cehalet bizim ulaşıp aşamadığımız manevi mertebedir.

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

Spam kutuma gelen  şu mesajı 10 kere gönder gökten amc.k yagsın sana yarr.k düşmesin mesajlarından farkı yok

evet evet bu arkadaş doğru soyluyor o yüzden okumayın boşverin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Ya aq madem bu kadar tehlikeli bir icerige sahip, pimi cekilmemis el bombasi gibi, neden basilipta yayinlanmis ? ))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

Hacı Bi Allah'tan Korkcan Gerisi... imanın kuvetliyse kendine güveniyorsan açıp bakarsın öğrenmek maksadıyla merka ediyosan  bırak kalsın içinde...

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
Toplam Hit: 32483 Toplam Mesaj: 150