Gizli İlimler Kitabı Nedir ?
-
Kardeş sorduğun kitap kenzül havas'tır.800 yıllık cin kitabıdır.Benim sana tavsiyem uğraşma çünkü onu okumaya
başladığından etrafına doluyorlar.bir ikinci okurken bimeden diğer alemden kap açıyorsun onları bu dünya ya
sokuyorsun ve günahtır.Bende geçen yıl senin gibi meraklıydım böyle işlere bana bi musallat oldular anlatamam
millete 1 yada 2 tane olur bende 7-8 taneydi.beni rahatsız edeni mi diyor yada ne bilim nereye gitsem peşimde
geleni mi yada içlerinde dişisinin bana aşık benimle ilişkiye girerek abdestim bozularak diğerlerinin bana saldırması
millette hoca 1 tane muska yapar ban 2 tane yapıldı halen üzerimde taşıyorum ve ara sıra yine bi tanesi yanıma gelip
gidiyor beni dinlersen hiç uğraşma bu yazdıklarım daha bişey değil beni kendi hayatımdan geçirmişlerdi.Yani senin okuyacağın
kitap onlara iş yaptırmayla ilgili bi defa arapça okuma yazma bilmen şart çünkü iblisve ifritlere iş yaptırıyorsun en ufak bi hatada seni oyarlar.
Günahtır Allah'ın izni olmadan başkalarına bişey yaptırmaya çalışıyon ve o kitaptaki çoğu şey eksiktir yani silinmiştir.Yapılan çoğu şeyde eskidir onalrı bulmanda bi mesele bu kadar şeyden sonra halen yapmak istiyorsana vay haline senin benden sana son olarak uğraşma bu işlerle ve işin ehli değilsen çünki senin karşına hangisi gelecek belli ddeğil gelende çoğu zamana artık kötülükten başka bişey bilmeyenler gelir insanlardan nefret edenler uğraşma bunlarla
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------
yaw konuları okumaktan sası oldum ya ne konuymus ama merak ettim sadece lütfen cidden bilen kişi yaz sın indirelim bakalımmı bakmayalımmı
-----------------------------İndir bak bakcaksan hacı oku beğenmezsen veya tuhaf bişey olursa (idda edildiği gibi ) kapat ben baya bi okudum bişey olmadı istersen indir bi bak belki senin işine yarayan şeyler vardır...
-
uz-i bunu yazdı:
yaw konuları okumaktan sası oldum ya ne konuymus ama merak ettim sadece lütfen cidden bilen kişi yaz sın indirelim bakalımmı bakmayalımmı
-------------------------okudugun hic bir bilgiden zarar gelmez kendi iradenden suphe etmedigin surece... birkac satir okumaklada muvafak olunmaz merak konusu olup kendini biraz arastirmaya adamali insan bir konu hakkindaki gerceklilik icin..ama abartili ama eksik anlatimlidir ama gercegin hurafesidir..
-
O kitapta cin padişahı çağırma gibi şeyler gördüm. Birisiyle başedemiyoruz kazara padişahı getirirseniz vay halinize :D Evinizi fethederler. Kelleniz tez vakitte vurdurulur :D
-
IRET bunu yazdı:
COURAGE_x bunu yazdı:
-----------------------------icindekilerden en basit birtanesi soyleyeyim kursun gecirmeyen nusha bu nusha gelen ne bir kursun ne bir bicak yarasi asla islemez.. simdi boyle birsey internet siteleri sahafcilar felan varin gerisi siz dusunun bu tarz seylerle urasmayin benden size tavsiye yine merak edip illa hoca ben kasiniyom diyen varsa benlen irtibat kursun ben yol gosteremde evrimi donsun..
-----------------------------hoja bunun testini reelde yapabiliriz, benim evin yakınında orman var :) sen bu nuskaları üstüne al gel, ben senin kafana ıslak sopayla vurayım, harbiden işlemezse benim arabanın anahtarını alır evine öyle dönersin, yok nuskalar tutmazsa hastaneye falan götürmem :) çektiğim videoyu da youtube'a koyarım.
-----------------------------ahahaha yarıldım :D
-
Kitap güzel aslında burçlar hakkaında falan bişiler diyor. Yalan söylemiyor :d
Meraklısıysanız okuyun . Korkacak birşeyde yok zaten :D
Yani kısacası dua edin diyor...
-
xursi bunu yazdı:
-----------------------------bu kitapta korkulacak birşey yok..
necromincon muydu neydi asıl korkulması gerekn o diye duydum ama :D
-
yapmayın yahu.indirin açın.hiç bişey olmuyo deneyin görün.saçma sapan şeyler var.göz ağrısı, baş ağrısı, erkek çocuk isteyenler için dualar falan var.tabi bahsettiğiniz gibi konularda var bi çocuğu alın dua okuyun bilmem napın fincanın içine mürekkep dökün sonra davet edin vs. ama abartılıacak bişey yok.
-
Spy-met bunu yazdı:
Kardeş sorduğun kitap kenzül havas'tır.800 yıllık cin kitabıdır.Benim sana tavsiyem uğraşma çünkü onu okumaya
başladığından etrafına doluyorlar.bir ikinci okurken bimeden diğer alemden kap açıyorsun onları bu dünya ya
sokuyorsun ve günahtır.Bende geçen yıl senin gibi meraklıydım böyle işlere bana bi musallat oldular anlatamam
millete 1 yada 2 tane olur bende 7-8 taneydi.beni rahatsız edeni mi diyor yada ne bilim nereye gitsem peşimde
geleni mi yada içlerinde dişisinin bana aşık benimle ilişkiye girerek abdestim bozularak diğerlerinin bana saldırması
millette hoca 1 tane muska yapar ban 2 tane yapıldı halen üzerimde taşıyorum ve ara sıra yine bi tanesi yanıma gelip
gidiyor beni dinlersen hiç uğraşma bu yazdıklarım daha bişey değil beni kendi hayatımdan geçirmişlerdi.Yani senin okuyacağın
kitap onlara iş yaptırmayla ilgili bi defa arapça okuma yazma bilmen şart çünkü iblisve ifritlere iş yaptırıyorsun en ufak bi hatada seni oyarlar.
Günahtır Allah'ın izni olmadan başkalarına bişey yaptırmaya çalışıyon ve o kitaptaki çoğu şey eksiktir yani silinmiştir.Yapılan çoğu şeyde eskidir onalrı bulmanda bi mesele bu kadar şeyden sonra halen yapmak istiyorsana vay haline senin benden sana son olarak uğraşma bu işlerle ve işin ehli değilsen çünki senin karşına hangisi gelecek belli ddeğil gelende çoğu zamana artık kötülükten başka bişey bilmeyenler gelir insanlardan nefret edenler uğraşma bunlarla
dostum senin bilimsel olarak araştırılman lazım -
angelofhope bunu yazdı:
xursi bunu yazdı:
-----------------------------bu kitapta korkulacak birşey yok..
necromincon muydu neydi asıl korkulması gerekn o diye duydum ama :D
-----------------------------yapma hocam ya necronomicon tamamen uydurma.ölüler kitabı demek ve ünlü bi gotik yazar olan lovecraft'ın kurgularından.