Gizli İlimler Kitabı Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Haci niye öyle diyon, ben büyü öğrensem tüm abd hükümetini senatosunu ermenileri yahudileri :D herkesi öldürürüm. Manyak bir güç. Süpermiş araştırayım o büyüyü. Peki ille saç filan olması gerekiyomu, sanırım cinler elemanı tanısın diye eskiden kalma şeyler, şimdi fotoğrafla da halledilebileceği kanısındayım. Cinler için de teknoloji işe yarar mı bilmem ama.

Bir de cinlere nasıl zarar verebileceğimi merak ediyorum. Cinlere eziyet çektirilebilecek ayetler filan var mı bildiğin ya da duyduğun.

Bu arada ben de 7. sınıfa giderken (8 sene önce) bir kitapta bir şey görmüştüm, geneli yeşil bir kitaptı, üstünde de gül resimleri filan vardı. İşte sureler var içinde, birde altında faziletleri yazıyor. Bir de en sonunda kaybolan şeylerin geri gelmesi için, sivilce için, diş ağrısı için gibi bölümler vardı.

Ben de bir gün test etmek için denemiştim. Babamın 3. sınıfta aldığı gri bir flütüm vardı, varlığını bile zor hatırlıyordum, onun için denemiştim, ertesi gün, kataratiğin arkasında bulmuştum.

Sonra kız kardeşim sanal bebeğini kaybetmişti (ozamanlar meşhurdu :)) herkese kaybettiğiniz bişey varmı diye soruyodum. Neyse onun içinde okudum, ertesi gün annem bulmuştu onuda :)

Baya ilginçti ama bunun dışında bir ilginçlik olmadı, merak ediyorum belki de tesadüftü. O kitap nerde bilmiyorum ama bulursam yazarım. Sadece bir kaç cümle okuyordum ama, internette arattım, herkes önce iki rekat namaz kıl sonra şunu binkere oku gibi uzun şeyler yazıyor, tüm hepside aynı, ama benim okuduğum iki cümle birşeydi ve namaz filan da yoktu.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Sonrada islâm ve bilim birbirinden ayrılmaz diyorsunuz hass.ktirin derim bende

Başlıklara baksanıza

1. gece uykusuzlugu icin...
    2. evladi olmayanlara ....
    3. erkekligi baglanmislar icin ...
    4. findik veya zeytin daliyla defina aramak icin....
    5. burclar...
    6. ayin hangi burcta oldugunu bulma.....
    7. yildizlarin serefleri.....
    8. ruh ve cin davetleri
    9. tahta kurularini yok etmek
    10. elenmek isteyen kizlar dullar bekarlar icin
    11. kolay dogum yapa bilmek icin

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Ulan bu kitabın orjinali sanırım bizdeki rafta çok eski bir kitap var dökülüyo kitap resmen Havas-ül Kur'an ve Kenz-ül Havas yazıyor kapağındada :|

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

ya arkadaş herkesin evinde de bu kitaptan varmış meğerse. ne büyü muska meraklısı milletmişik.

kur'an okuyun.islam'a  inanmıyosanız gidin felsefe kitabı okuyun. o da olmadı roman okuyun. büyüymüş,gizli ilimmiş; boş işler aq

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

kitabın 4. cildini inceledim birazde bi olay yok kitapta.adam islamla ilgili yazmış birşeyler.öyle korkup abartmayın zaten okusanız bile pek birşey anlaşılmıyo=)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:
    -----------------------------

Ulan bu kitabın orjinali sanırım bizdeki rafta çok eski bir kitap var dökülüyo kitap resmen Havas-ül Kur'an ve Kenz-ül Havas yazıyor kapağındada :|

kac sayfa ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

n2n2 bunu yazdı:

beyler ben tam okumak için ilk sayfasını çevirirken (geceydi) masa lambası yere düştü söndü ben de ışığı yaktım noldu diye eğilip bakarken ışık da söndü sonra cep telefonumu aldım elime onun ışığıyla koridora doğru ilerlerken kapı arkamdan kapandı dönüp baktım ne göreyim böyle yeşil gibi kırmızı gibi acayip bir yaratık sen kimsin dedim (tabi titriyorum) dedi ki WHATSUP BRO iyidir dedim senden naber SAME SHIT DIFFERENT ASSHOLE MAN dedi ne anlama geldiğini bilmiyordum sanırım arapça bi büyüymüş sonra ikimizde titreyerek boşaldıK OKUMAYIN!!!11

ahahahah :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek

buradan aldıgım linklerle kitabı komple indirdim (1820 sayfa) sonra basladım kitabı okumaya.. ve sonuna kadar bir göz attım..

sonuc:

kitabın adı gizli ilimler kitabı degil "zavallılar kitabı" olmalıymıs..

kitap komple; evden kacan karı eve nasıl geri döndürülür, disin agrıyorsa agrı nasıl kesilir gibi komedi dalında oskara aday konulardan olusmakta.. yahu evden kacan karının cümle alem aq'sun ne yapayım evden kacan karıyı ondan hayırmı gelir artık.. sittirsin gitsin onun gibi sahsiyetsiz horrospuyu eve getirip ne yapcam sanki :D

disin agrıyorsa 100de 100 cürüktür git dis doktoruna adam yirmi dakikada halletsin bunun icin bir milyon dua okuyup otu boku ictikten sonra cürük iyilesmis mi oluyor yapmayın Allah askına..

kitap tam bir komedi ve hitap ettigi cevre ezikler ve zavallılar.. eger sizde ezik ve zavallı biriyseniz tam size göre bir kitap her derde deva var :D

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

MetaFizik (Parapskoloji) gbi bişey 

Ben bu insanları anlamıyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ek olarak bu kitap gibi tonla kitap var piyasada. Bildiğiniz koca karı kitabı. Büyü bozmak için bunu okuyun, kocanızı eve bağlamak için bunu okuyun türünden şeyler :D Bu kitapta hapisten çıkma, hakimi etkileme, cin padişahını çağırma :D, yoldan geçen kadını etkileme, kızlara koca bulma gibi şeyler öne çıkıyor. Burçlardan falan karakter analizi de var. Tam işsiz güçsüz ev hanımlarının ağzına layık bir kitap.

λ
Toplam Hit: 30653 Toplam Mesaj: 150