Gizli İlimler Kitabı Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spy-met
    Spy-met's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:
    -----------------------------

Spy-met bunu yazdı:

dostum senin bilimsel olarak araştırılman lazım

Ne bilimseli kardeş ben olanların çoğunuda yazmadım beni ayakta tutan ve saldırmalarını önleyen tek şey Allah'a ettiğim

dualardır ve nas,felak,kevser ve ayet'el kürsiydi.Bunun şakası yok zati ilk başta geldiklerinde bende meraklıydım diye onlara

bakıyordum ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışıyordum.Ondan sonra gündüzleri ben onlara deli ediyordum taki yatağa girip

yatmaya çalıştığımda bunlar bana saldırıyorlardı.En son beni gafil yakalayıp içime girdikten sonra hocaya gittim.Bu dediğim şeyler 6 - 7ay

sürdü.Bana gelenler ibranice konuştukları için söyledikleri hiç bir şeyi anlamıyordum.Benim sadece angelofhope olan müride tamam meraklı olabilirsin

araştır ama o kitaptan uzak dur.Çünkü yanına gelen ne olacağı bellideğil bakarsın en güçlülerinden biri gelir yada normal bi tanesi haytın zehir olmadan uzak dur.

İmkansız Sadece Biraz Zaman Alır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

Spy-met bunu yazdı:

Kardeş sorduğun kitap kenzül havas'tır.800 yıllık cin kitabıdır.Benim sana tavsiyem uğraşma çünkü onu okumaya

başladığından etrafına doluyorlar.bir ikinci okurken bimeden diğer alemden kap açıyorsun onları bu dünya ya

sokuyorsun ve günahtır.Bende geçen yıl senin gibi meraklıydım böyle işlere bana bi musallat oldular anlatamam

millete 1 yada 2 tane olur bende 7-8 taneydi.beni rahatsız edeni mi diyor yada ne bilim nereye gitsem peşimde

geleni mi yada içlerinde dişisinin bana aşık benimle ilişkiye girerek abdestim bozularak diğerlerinin bana saldırması

millette hoca 1 tane muska yapar ban 2 tane yapıldı halen üzerimde taşıyorum ve ara sıra yine bi tanesi yanıma gelip

gidiyor beni dinlersen hiç uğraşma bu yazdıklarım daha bişey değil beni kendi hayatımdan geçirmişlerdi.Yani senin okuyacağın

kitap onlara iş yaptırmayla ilgili bi defa arapça okuma yazma bilmen şart çünkü iblisve ifritlere iş yaptırıyorsun en ufak bi hatada seni oyarlar.

Günahtır Allah'ın izni olmadan başkalarına bişey yaptırmaya çalışıyon ve o kitaptaki çoğu şey eksiktir yani silinmiştir.Yapılan çoğu şeyde eskidir onalrı bulmanda bi mesele bu kadar şeyden sonra halen yapmak istiyorsana vay haline senin benden sana son olarak uğraşma bu işlerle ve işin ehli değilsen çünki senin karşına hangisi gelecek belli ddeğil gelende çoğu zamana artık kötülükten başka bişey bilmeyenler gelir insanlardan nefret edenler uğraşma bunlarla

geldiğini nasıl anlıyordun ?

Koca hestiy aya bedenem ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spy-met
    Spy-met's avatar
    Erkek

batuhan14 bunu yazdı:

geldiğini nasıl anlıyordun ?

Bazen yarım yamalak konuşma gibi sesler bazende kül ile sanki pis bir şey karışımı gibi koku oluyordu.

Yada ne bilim hani filmlerde efektler olurya bişey bööyle hızla geçer ve etrafta sanki herşey bi anda yerinden

oynayıp geri yerine oturuyor gibi oluyordu.Ama o kitaptan uzak durun günahtır az sayıda affı olmayan günahlardan

birini işlersiniz.Onu okuduğunuzda bilmeden bu dünyada yaşayanları değil diğer tarafta bu boyuta geçemeyenleri ve

insandan nefdret edenleri çağırırsınız.SEmum adlı filmi seyretmişsinizdir ona benzer olaylar olur ben son anda kurtuldum

kendi benliğimden geçmiştim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

isimlerini öğrendin mi yada diğer tarafa dair ne biliyosun :D

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spy-met
    Spy-met's avatar
    Erkek

malasef öyle sormaya fırsatım olmadı geldiklerinde kzıyordum onlara  neye geliyonuz ibranice konuştukları için bişey anlamıyordum konuştuklarında kuş cıvıltısına benzer sesler geliyordu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

beyler büyü müyü ıvır zıvır bunların hepsi cehalet örneğidir  Allaha şirk koşmakla aynı konumdadır yapmayın böyle şeyler okuyun okumayı Allah yasak etmemiştir ilim öğrenmek serbesttir fakat nefsinize yenik düşüpte yanlış şeyler yapmayın lütfen..  ben biraz göz attım arkadaşın verdiği linkten bizim üst kat komşunun nasıl hastalığı iyileştirdiğini öğrendim misal onuda çağırdım dedim sendeki kitap bundan mı hyr bendeki daha farklı dedi ve onunki tamamen arapça bu türkçe..  bence bi meal gibi falan bu kitap ama icindeki şeylerin tehlikeli olduğunu söyledi bana okuduk beraberce yararlı şeyler var ama sakıncalı şeyler çok

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

beyler okudum bu kitapta bi şe yok. çekinmeyin okuyun merağınızı giderin burun kanamasına tedavi ebced hesapları vs. burçlar, tahta kurusunu kaçırma , impulse 101, noclip, god gibi değişik oyun hileleri mevcuttur :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek

ben arıyordum :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam hiç bişe yok o kitapta ya bu tür kitap satan her yerdede bulunur. çekinmeden okuyabilirsiniz

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 30931 Toplam Mesaj: 150