Gizli İlimler Kitabı Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Benzer konu mevcuttu forumda.Ayrıca bkz : www.tahribat.com/Murit-ricin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

bence onu winrar la otomatik exe haline getirip nsevmedimiz adamlara atalım acınca hardisk yansın :  )

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

arkadaşlar konuyla ilgili olarak... her zamanki gibi niyet önemli ama sakın ha sakın meraka kapılıp okuyum demeyin... zira merak lüzumlu olduğu yerde son derece iyidir ama söz konusu olan şey bu kitap ve içindeki ilim olduğunda önermiyorum kesinlikle...

Kitabı okumadım ancak okuyanlardan aldığım bilgi daha doğrusu okumayı başarmış birisine sormak gafletinde bulundum... olanları aynen aktarıyorum yanlız isim vermeyeceğim...

... Amca böyle bir kitap duydum sende vardır, olmasa bile hakkında bilgi sahibisindir. Rica etsem bana ne olduğunu anlatır mısın?(Şahsa karşı aynen böyle konuştum zira karakteri nedeniyle kendisiyle ne kadar samimi olursanız olun hep arada bir mesafe vardır.)

Önce gözlerime baktı derin derim sanırım bilerek yada bilmeyerek sorup sormadığımı anlamaya çalıştı ki zira gerçekten kitap hakkında birşey bilmediğimi öğrenmek amacıyla sorduğuma inanınca gözleri doldu birden...

Sormamış olmanı çok isterdim. Zira hayatımda bu kitabın adını ağzına alan 4-5 kişiden birisin. Çok genç çok toysun ve senin yaşındakiler için bu kitap gerçekten çok tehlikeli o yüzden boş ver adını unut varlığını unut...

Ama öğrendiğime göre gizli haber anlamına geliyormuş ki bir ilimmiş sanırım. Allah'ın emri değil midir peki ilim öğrenmek?

Besmele çekti gözlerime baktı gerçekten gözleri ıslaktı için için korktuğunu gördüm... kurandan bir parça okudu ve manasını söyledi : "Biz O'na bu ilmi öğrettik ve O bu ilmi kullanıp bize ihanet etmedi."

Anlamamış gözlerle baktığımda bana söylediği Hz. Süleyman'dan bahsediliyor... Bildiğin gibi Hz. Süleyman'ın cinlerden ve hayvanlardan oluşan bir ordusu vardı... Aynı zamanda büyü yapmaya muktedirdi. Lakin kendisi bu ilmi hiç kullanmadı. diyerek açıkladı.

Bahsi geçen büyünün ismi üç harfli olan varlıklara zorla hükmetmek suretiyle faaliyet gösterdiğini ve Allah'a şirk koşmak anlamına geldiğini bu nedenle kullananların ve bu ilme merak duyanların başına uyarı mahiyetinde türlü haller geldiğini söyledi.

Bu gelen haller tamamen uyarı niteliğindedir. Bir ihtimal kişi görür ve yaptığının yanlış olduğunun farkına varır bu halden kendisini kurtarır yeniden Allah'a döner... Zira bu ilim kullanılana kadar haram değlidir. Ne zamanki ilmi öğrenen nefsine yenilir affı olmayan az sayıdaki günahtan birisini işlemiş olur. Allah insan nefsini türlü şekilde iman eder Gökhan... Kimileri için kadınlardır, kimileri için yemeklerdir, Kimileri için uyuşturucu, içkidir... Ama nefs imtihanının en ağırı en zor olanı şüphesiz ki büyü ile olanıdır. Zira büyünün sınırları insan aklının çok ötesindedir. Bir çok ilimden kat be kat tehlikelidir, Sapkınlıkları insanların güç arayışıyla birlikte gün be gün artar. Nefsine yenilen ruhunu parçalamaya başlar... Yani Allah'ın sana emanet ettiği yegane şeydir ruhun... Zira Allah'ın yarattıkları içersinde en yücesidir ruh.

Böyle bir konuşma geçti arkadaşlar bende kendi kendime kitabı okumama kararı aldım... Ara ara aklıma geliyor böyle beynimi tırtıklıyor ama ben okumamak konusunda kararlıyım... Zira konuşmanın ilerleyen kısımlarında bu şahsa kitabı okuyup okumadığını sorduğumda hayatında bu kitabı okumak dışında hiç birşeye pişman olmadığını ancak Allah'ın sevgili kulu olduğuna inandığını bu sayede son anda tevbe ettiğini açıkladı. Okuğunda olanları sorduğumda bu konuyla ilgili ben birşey söylemeyeceğim senden de ricam lütfen sormamış ol dedi.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

google amcaya sordum, herkes ortak bi noktada bulusmus : "Okumayın !"

müridlerden okuyan varsa bi yazsın yahu, insanın merak duygusunu kamcılıyor bu kitap :/ 

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Bizim evde var lan kitaplıkta olayı ne bunun ? :|

Bizim tanıdık yaşlı bi abimiz vardı kanserden öldü 2 sene önce bende o aralar kitaplık oluşturmaya çalışan biriydim onun kitaplığında ne kadar kitap varsa getirip okumamıştım. Var lan bizde bu meraklandımda yimedi şu an açmaya _? :|

Avukat/Hukukçu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Şarlatan işleri, ders çalış kuran oku yararlı eserler oku,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu kitapta ruhlarla iletişim anlatılıyormuş. İslam'da ruhlarla iletişime geçmenin imkanı yok deniyor. Yani ölülerle konuşmanın yolu yok. Cin konusunu bilemem. Şehit efsanelerinden ibaret bir kitap. İnsanlar kitaptan değil çocukluklarından kalan yatakaltı canavarlarından korkuyorlar. Bunu okurken her an sağdan solan birşey atlayacakmış gibi tedirginleşiyorlar. Bir tıkırtı duysa 3 harfliler musallat oldu. Uyku bozukluğu yaşasa karabasan sanıyor vs. Bunları piyasaya yayan hacıların hocaların kendilerine hayrı yok. Kelin merhemi olsa önce kendi başına sürerdi.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scaryhim
    scaryhim's avatar
    Erkek

ilgilendiğin şeyi aşşağı yukarı tahmin edebiliyorum, bu kitaptaki bilgiler, senin ilgilendiğin konuda hiç bir işe yaramıyor.. bizzat denenmiştir...

Tarikatın Avukatı alicancicek@gmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

yani isteyen arkadaş istediği yorumu yapmakta özgürdür tabi ama şunu söyleyim her kim size kitabın içeriği şehit hikayesi vs gibi birşey söylemişse yalan söylemiş belkide sizlerin kitaba olan ilgisini yok etmek için söylemiştir. Ki zira zaten kitap ruhlarla yani ölülerle yada hiç yaşamamış olan insanlarla iletişim kurmak için değil onu kesin kez belirteyim.

Kitabın içeriği büyü ile alakalı olup içindekiler için gereken şartların harfiyen yerine getirilmesi gerekiyormuş en ufak bir eksiklik ya işe yaramamasına yada herşeyin en başından ters gitmesine yol açabilirmiş. Adı geçen üç harflilere hükmetmekten kasıt kitap içersinde bahsedilen bir takım bilgiler aracılığı ile o varlıklar üzerinde bir tür şantaj hakkı kazanmak yoluyla oluyormuş bu canlılar bu neden itaat ediyor ancak buldukları en ufak fırsatta kendilerini zorlayanlara bir takım zararlar veriyorlarmış... Not  bilgiler kulaktan dolma olmayıp konuyla ilgili çok ciddi anlamda bilgi sahibi olan insanlar tarafından verilmiştirki bu insanlar kesinlikle hacılık hocalık yapmayan insanlardır.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

hacılar daha tehlikeli olan 5 harfliler varken 3 harflilerden tırsmayın.

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
Toplam Hit: 32430 Toplam Mesaj: 150