GSS Borçlarının Sonu Ne Olacak ?
-
Ratbat bunu yazdısamaccc bunu yazdıRatbat bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bankadaki paranın hepsine birden el koyamazlar koyunlar ayaklanır. Belki taksitlerle kesebilirler.
Hocam zamanında 64 tl lik mahkeme harcıni ödemeyi unuttuğum için 7bin tl lik hesabıma bloke koydular bütün tutara. Parayi almıyorlar ama bloke koyuyorlar nedense
zorla olduğu için . kendin getir diye oyle yapıolar . şak die kesseler tam gasp .
Hepsinin çıktığı yere bilmem ne edeyim tam o.clugu
Hele bu gss muhabbeti tam bir pustluk, vatan hainligi a.k.
konu dağılıyor özür .
dask 1
gss 2
devletin ya seve seve ya xike xike dediği 2 olay
-
Tayga bunu yazdı
Hocalar benim durum biraz kritik hesaplarda para bulundurmam zaten yatırım hesaplarına da bloke konmaz tahsilatlar mevduat hesabından yapılır
Ama benimde üzerimde arsa tarla tapusu var onlara ipotek gibi bişey konur mu bilgisi olan var mı skem böyle işi mk kansız ibneler sarayın örtülü ödeneğini kessin piçler hemen bizi mi gördüler

hoca sen taksiye bin direk köprüye git atla :D bu ne emuğa goim
-
Tayga bunu yazdı
sen sabah 7 de bağlı olduğun aile ve sosyal yardımlaşma ya git sıra al gss ni yapılandır . borcunu silsinler .
-
samaccc bunu yazdıRatbat bunu yazdısamaccc bunu yazdıRatbat bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bankadaki paranın hepsine birden el koyamazlar koyunlar ayaklanır. Belki taksitlerle kesebilirler.
Hocam zamanında 64 tl lik mahkeme harcıni ödemeyi unuttuğum için 7bin tl lik hesabıma bloke koydular bütün tutara. Parayi almıyorlar ama bloke koyuyorlar nedense
zorla olduğu için . kendin getir diye oyle yapıolar . şak die kesseler tam gasp .
Hepsinin çıktığı yere bilmem ne edeyim tam o.clugu
Hele bu gss muhabbeti tam bir pustluk, vatan hainligi a.k.
konu dağılıyor özür .
dask 1
gss 2
devletin ya seve seve ya xike xike dediği 2 olay
Kaç dönem ise 45lira ile çarp onu
Gosterdigin Tabloda 43 donem saydim
Buna gore 2bin tl civari birseye düşecek tabi gelir testi yaptirirsan
aksata tarafından 14/Eyl/15 21:04 tarihinde düzenlenmiştir -
R10'daki haciz ya da bloke konulması olayını ben çok gerçekci bulmuyorum. 5 milyon GSS'li var. Zaten ülke terörden ötürü kaos durumunda ve herkesin hesabına bloke konursa vay ülkenin haline. Mevcut durumda borcu olanlar yapılandırmaya gittiğinde bir nevi ailesini bu borca ortak ediyor. Gitmesen, ödemesen ne yapacan... İki ucu karanlık. Allah bir an önce vatanını seven, halkına değer veren yöneticiler başımıza getirsin.
-
samaccc bunu yazdıTayga bunu yazdı
sen sabah 7 de bağlı olduğun aile ve sosyal yardımlaşma ya git sıra al gss ni yapılandır . borcunu silsinler .
sosyal yardımlaşma borcu silemez, gelirini hesaplayıp sgk ya bildirir, gelir tespiti hariç tüm işlemleri sgk yürütüyor.
-
pc_worm bunu yazdısamaccc bunu yazdıTayga bunu yazdı
sosyal yardımlaşma borcu silemez, gelirini hesaplayıp sgk ya bildirir, gelir tespiti hariç tüm işlemleri sgk yürütüyor.
Bu borç başa bela olcak ne yapılabilir bilgisi olan var mı zaten sgk dan umut yok yapılandırma dedikleri faizini silme oluyor
Arkadaş hayatımda toplamsam bu kadar para harcamamışımdır bu ne mk böyle skik iş mi olur
-
Tayga bunu yazdıpc_worm bunu yazdısamaccc bunu yazdıTayga bunu yazdı
Bu borç başa bela olcak ne yapılabilir bilgisi olan var mı zaten sgk dan umut yok yapılandırma dedikleri faizini silme oluyor
Arkadaş hayatımda toplamsam bu kadar para harcamamışımdır bu ne mk böyle skik iş mi olur
ipotek senin rızanla taşınmazın için başkası lehine yaptığın bir teminat işlemi hocam o yüzden ipotek olmaz. ama aracın falan varsa elektronik haciz koyarak satmanı engelleyebilirler. ya da dedikleri gibi banka hesaplarına bloke koydurabilirler.
-
samaccc bunu yazdıTayga bunu yazdı
ne diyorsun amk sdyv deki sikiller.bir boktan anlamiyor.
ben gittim gss icin g2 mi neydi yine g2 cikardilar.
e amk.resmi gelen gelir belli cikan belli.babamin ustune ev varmis diye vergi mukellefiyimis .
net gelir kisi basina bolunce g2 e gore cikiyor.
ikametim ailemin oldugu yerde.Vergi kacirmayip.kira jcin vergi veriyorsun adamlar.bu sefer babaniz emlakcilik gayrimenkul danismanligi alim.satim.isi yapiyor.bu yuzden dusmez diyorlsr tutar .yaptiklari isi sikeyim itiraz etmedim tekrar sgk den bildiri.alip.itiraz ediliyormus .hayir bunun daha yukseklisansi var doktorasi var ozaman ne yapacagiz .
ikamet degistirip yeniden gss testi yaptiracagiz ne zaman son basvuru
su konu linkinden r10 da bloke konulmus adamin hesaba benimde 3 bin tl.yakin borc var bir senelik.
ana hesabim yabanci bir banka buyuksehirler de 4 5 subesi anca.olan banka .ille yurtdisi bankasina tasicaz amk devlet gaspetmesin diye.
yarin gidip tum parayi cekip altina yatircam ayni bankada kasa kiralayacagim amk .
hipokondriyak tarafından 14/Eyl/15 22:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Tayga bunu yazdıpc_worm bunu yazdısamaccc bunu yazdıTayga bunu yazdı
ne kadar borcun var? şuan bir işte çalışıyor musun?