Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı
-
evet aynen öle havanlara hakeret gibi oldu ama benzer nitelikler taşıyorlar yinede söyletmesin kanı bozuklar
-
Esas bu CHP neuin pesinde anlamadim. Isler karisti
-
CHP bir takım ataklarla mevcut bulunduğu durumdan yükselişe geçmek için gerçekten ne yapacağının şşaırmış durumda parti anlayışının çok farklı yerlere doğru çekmekteler ama yine bir fayda etmemekte
sol camiaya sempatik görüneceğim diye 3-5 BDP nin oyunu alacağım diye onca şehide karşılık pkk nın elini sıkmak gerekmiyor
Kılıçdaroğlunun 'nun uludere olayındaki tutumu beni bir kez hayal kırırklığına uğratmıştı zaten sonrada hüseyin aygünün bu yaptığı kendi tabanını bile soğutmuştur chp den eminim
Bir yandan şehit cenzelerine katılıp teröre lanet okuyacaksın diğer yandan pkklılarla öpüşüp koklaşıp sarılacaksın bu olmaz işte bunca zamandır teöröe destek veriyor müzakere ediyor vs diye eleştirdiğin akp den senin ne farkın kalıyor eleştiriyorsun kendinde benzerini yapmayacaksın Hüseyin Aygün'ün videosundaki konuşmasının bitirirken son sözlerinin direk yazıyorum buraya hüseyin aygünün insan hakları adına derin devlete rağmen verdiği mücadeleden dolayı desteklerdim her zaman ama bu tavrı tutumu beni hayal kırıklığına uğrattı gerçekten aynen aktarıyorum...
Sarıldılar Öptüler burada bulunan kardeşlerini sakın unutma abi dediler.Senden destek istiyoruz dediler"BENDE ONLARA DESTEK VERECEĞİMİ BARIŞIN SAĞLANMASI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİME SÖZ VERDİM"Bu ne oluyor şimdi sormak istiyorum. Hüseyin Aygün nca şehidimize rağmen terör örgütü mensuplarına nasıl bir destek verecek neyin desteği bu hüseyin aygün burada söyle bir tutum takınsaydı silahlarınızı bırakıp teslim olduktan sonra bu dökülen kanların sona ermesi bu anlamsız çatışmaların sona ermesi için destek vereceğim ama silahlar elinizde olduğu sürece benden hiçbir destek alamazsınız dese bi nebzeydi ama bu olmadı...
-
ben bu adamın kaçırıldığından bile şüpheliyim.
Köyledeki akrabalarınıda ziyarete gitmiş olabilir.
LÖ VADAAAAAAAAA :)
-
VBDream bunu yazdı
dertleşmeye gitmiştir.
VBDream gibi bu tür mesaj atan arkadaşlar zamanında "cık cık cık milletin vekili hakkında nasıl konuşuyorsun" diye çok taşlandı ama sonunda görüldü ki konudaki en doğru ve en gerçeğe yakın tespit bu çıktı. Ha tabi diğer arkadaşlar da "önyargı ile yaklaşmayın meseleye" demek istediler fakat çoğu zaman o önyargı dedikleri genellemeler tutar. Hele ki bu genellemeler uzun yıllara ve büyük bir popülasyona dayanıyorsa iş artık bilimsel bir hal almaya başlamıştır. Bu sebeple mesele olacağına vardı.
anonim6918524 tarafından 15/Ağu/12 12:35 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
CHP bir takım ataklarla mevcut bulunduğu durumdan yükselişe geçmek için gerçekten ne yapacağının şşaırmış durumda parti anlayışının çok farklı yerlere doğru çekmekteler ama yine bir fayda etmemekte
sol camiaya sempatik görüneceğim diye 3-5 BDP nin oyunu alacağım diye onca şehide karşılık pkk nın elini sıkmak gerekmiyor
Kılıçdaroğlunun 'nun uludere olayındaki tutumu beni bir kez hayal kırırklığına uğratmıştı zaten sonrada hüseyin aygünün bu yaptığı kendi tabanını bile soğutmuştur chp den eminim
Bir yandan şehit cenzelerine katılıp teröre lanet okuyacaksın diğer yandan pkklılarla öpüşüp koklaşıp sarılacaksın bu olmaz işte bunca zamandır teöröe destek veriyor müzakere ediyor vs diye eleştirdiğin akp den senin ne farkın kalıyor eleştiriyorsun kendinde benzerini yapmayacaksın Hüseyin Aygün'ün videosundaki konuşmasının bitirirken son sözlerinin direk yazıyorum buraya hüseyin aygünün insan hakları adına derin devlete rağmen verdiği mücadeleden dolayı desteklerdim her zaman ama bu tavrı tutumu beni hayal kırıklığına uğrattı gerçekten aynen aktarıyorum...
Sarıldılar Öptüler burada bulunan kardeşlerini sakın unutma abi dediler.Senden destek istiyoruz dediler"BENDE ONLARA DESTEK VERECEĞİMİ BARIŞIN SAĞLANMASI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİME SÖZ VERDİM"Bu ne oluyor şimdi sormak istiyorum. Hüseyin Aygün nca şehidimize rağmen terör örgütü mensuplarına nasıl bir destek verecek neyin desteği bu hüseyin aygün burada söyle bir tutum takınsaydı silahlarınızı bırakıp teslim olduktan sonra bu dökülen kanların sona ermesi bu anlamsız çatışmaların sona ermesi için destek vereceğim ama silahlar elinizde olduğu sürece benden hiçbir destek alamazsınız dese bi nebzeydi ama bu olmadı...
Hoca yeni bir parti şart. Fakat Atatürkçü kesim Chp ile Atatürkçülüğü özdeşleştirmeyi bırakmadıkça bu mesele böyle devam edecek. Bu sebeple potansiyel taşıyan adamlar, partiler görmezden geliniyor. Chp, rezil ve niteliksiz bir parti olmasına rağmen yıllardır sırf Atatürk'ün isminden ekmek yiyor. Sinirleri bozan da bu. Bu sebeple dinin ekmeğini yiyen ampulden farkı yok. Hele ki şu zamanda iyice cinsini cibiliyetini kaybetti.
-
@firex:
sistem komple değişmesi lazım yeni parti kururlsa ne olacak kururacak yeni parti tam amanasıyla kendisinin ifade etmesi şart bugün kendisini ifade etmesi için en büyük etken nedir basın ve yayın kururluşları dır bugün bu sektörler kimlerin tekelinde dir o büyüyk basın kuruluşları elbetteki yabancıların elindedir şimdi bu adamlar kalkıp kendi kendilerinin tekerine çomak sokulmasına müsade ederlermi etemzler
örnek veriyorum cem uzandan pay biçin adamın 2 tane tv kanalı ve gazetesi vardı müzik kanalında bile kendi mitinglerinin yayınladı 24 saat adam %9 luk bir başarı aldı o zaman dsp saadet vb partileri bile geçmişti düşünün
şuan bence denemesi gereken partiler var en azından mecliste olması gereken partiler halkın en azından onları tanıması için bunun içinde %10 luk barajın %5 e indirilmesi şart diye düşünüyorum -
xzxz bunu yazdımaycamp85 bunu yazdı
bu örgüt dediğiniz 3 beş çapulcu kürt değildir onlar 2 si israilli 2 si amerikalı 2si rus arasında türkünde kürtünde olduğu oş işlerin peşinde koşan bi gurup kendi emelleri için türkle kürtü birbirine katıp türkiyeyi içten vurmak isteyenlerdir tek kürtler olarak bakmamak lazım olaylar doğuda değilşde batıda olsaydı ne olcaktı????? sağlam düşünmek lazım bilmem kimi içeri almışlar yahu adam içeride vardır bi önemli zaat onu görmeye gitmiş belliki emniyetinde onunda işine geliyo bu durum haber konusu oluyo ne güzel memleket be herkes bi telden çalıyoo....
güzel kardeşim, kürtlerin en büyük silahı "bizde sizdeniz" yalanı olduğunu yakın zamanda idrak etmeni diliyorum. kürt olmasa terör olmazdı , tüm bu pisliğin altında kürtlerin biz türklere karşı birikmiş kini var fakat bu iğrenç "kardeşlik" türküsü söylenmeye devam ettikçe daha da içine sinecekler daha da cesaret bulup güçlenecekler ve önce türklerle eşitiz sonra türkleri "vatanımızdan" atacağız diyecekler
ben kardeşimle aynı dili konuşurum, 30 senedir uzaylılarla değil kürtoğlukürt soysuz köpeklerle savaşıyor bu ülke , düşmana düşman demek ırkçılık değildir
Sen ne saçmalamışsın yine. Biz Bu Vatanın Ortağıyız. Anladınmı Biz Hiç Bir Zaman Sizdeniz Demedik Demiyecez. Biz Biziz Sizde Sizsiniz. Düşmanımıza Düşmanız Dostumuza Dostuz Anladınmı.? Kürt Düşmanına Kürdün Düşman Olmasından Daha Ahlaki Yaklaşım olamaz.!!!
Bu Vatan Hepimizin Al bayrakda Öyle. Bölücülük yapan Söylemleri Sen yapmaktasın. XzXz Hocam. Sözlerin Fikir olmaktan Bazan çıkıyor. Amacını Aşan Hakarete Ulaşıyor. Böyle Devam etme.
Artık Kürt Düşmanları Kürtlere Düşmanlık besleyenler Hukuk Önünde Hesap Verecek Duruma Geldi. Bunu Unutmayın. Kışkırtıcılık ve Bölücülüğü Körüklemekten Ceza Alabilecek Duruma Geldiler. Türkiye Eski Türkiye değil. 3 yada 5 Çapulcunun Bir Milleti Ayaklandırabileceği Türkiye Geride Kaldı.
ShockMan tarafından 15/Ağu/12 13:44 tarihinde düzenlenmiştir
Artık Kürtleri Kimse Ayaklanmaya Kaldıramayacak. Bu Böyle Biline.!!! -
kaçırılanında a.q
kaçıranında a.q
Önceki konuda mesaj attık bir sürü sildiniz konuyu sileninde Gözlerinden öpeyim :)
-
böyle vekilin ta....
chp bu adamı nasıl barındırıyor?
yarın da sezgin tanrıkulu kaçırılırsa ve o da "Arkadaşlarla şemame oynadık. Eğlenceliydi. Benden toprak istediler. Kısmet, hayırlısı dedim." gibi bir açıklama gelebilir mesela.