folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Muritcan bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Muritcan bunu yazdı

bu kadar ırkçılık yapanlara;

arkadaşlar ortadoğuda parası olan herkes silahı çok rahat bulabilir neresi olursa olsun.

madem bu kadar düşmansınız demirtaşa, baydemire v.s v.s.. alın silahlarınızı gidin öldürün de göreyim sizi klavye delikanlılığına gerek yok.

bakın bugün 15 şubat pkknin ilk saldırı mı ne öyle bir günüymüş az önce haberlerde gördüm.. izmirde istanbulda taksimde mutlaka bunlar toplanıp gösteri yapacaktır kendinize güveniyorsanız madem "sabunsuz...." bilmem ne yaparız diyorsunuz gidin yapın kardeşim yönetim bu konuları yasaklamıştı diye biliyorum(konuyu açan arkadaşa değil lafım konuyu siyasete çekenlere) neden izin veriliyor biraz yumuşama olmuş sanırım.. 

Hocam Kafatasçı Söylemlere Yanıt Vermek durumunda kaldım. Siyasete Çekenlerden Değilim. Ve Bu Konuda Sana Katılıyorum.

Tatlı tatlı konuyu Tartışacaklarına Yurdum Kürdüne Sarıyorlar. Allahım yarebbim yahu.

desteğin için teşekkür ederim hocam, seni eskiden beri bilirim yorumlarını okumuşluğum var kaç yıl öncesinden.. üniversitede imar hukuku dersinden tut, tarihe, edebiyata, konum ölçmelerinde, yükseklik ölçmelerinde hangi ders olursa olsun hep konu Kürtlere sarıyor anlamıyorum gitti... bıktım usandım artık yemin ediyorum sonunda çıkıp ben amerikanım diyecem gidecem amerikaya bittim usandım artık bu kısır döngü tartışmalara.. ha lafta kalmayıp icraat olursa istersen öldürsün isterse katliam yapsın "vay be helal olsun" derim yalan söylemiyim ama herkes bi yandan küfür ediyor iş icraata gelince herkes pısırık... neyse hocam iftarı yeni açtım mutluyum huzurluyum unutuyorum bu konuyu :D

Allah Kabul etsin. Vallahi Doğru diyorsun. Yurdum Kürdü ile Uğraşa Uğraşa Pkk ya Eleman Yarattıklarını Bir Türlü Anlatamıyorum Bunlara. Tutturmuşlar Egemenlikte Egemenlik. Yahu Yurdum Kürdü ilede Egemenlik Bal Gibi Olur.

Fitneyi Taaaa İnönüden Bu yanadan sokmuşlar Kafalara. Sözüm Ona Türkleştirme Yapacaklar ya. Türkiyeyi Zayıflatacak Ne var Kürtler Var. Hadi bir Kaç Subayı Satın alalım. Gitsin Kürt Köylerinde Kürtlere Her gün Düzenli Sıra Dayağı Çeksin. Ardından İşte Örgütsel Gruplanmalar ve Günümüz Türkiyesindeki Kürt Olduğundan Bile Bi haber Kişiler Kürt Olduklarını Öğrenmiş oldular.

Kazanan Kim. Türkiyeyi Güçlü Görmek İstemeyen Devletler. Olan Halkın Çocuklarına Oluyor. Zengine Tuzu Kuruya Yine Bişey Olduğu Yok.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

şu konuyu gündemde tutmak bile istemiyorum ama:

Şu kısaca özetleyen ifade: (fakat tabi böyle sonradan oluşturulan görsellere sazanlık yapmıyoruz ve..)

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/482122_410796838980486_1780183540_n.jpg

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=410796838980486

Aha bu da videosu:

http://www.dailymotion.com/video/xsu2l9_batu-chp-de-yeterince-ucube-varmyy_news

Ne diye yaptım bunu. İlk sayfada bazı arkadaşlara yapıştırılan yaftalara cvp olsun diye. Ve belki bazı örümcek ağları artık kalkar diye..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

chp nin ne yapacagını merak ediyorum , bu şahıs dogru dersim olaylarında ATATÜRKün haberi vardı ve katliyam onun haberli yapıldı diye ima eden ciyaklıyan  bi şahıstı enterasandır chp de duran çıban başlarından birisidir...

konu başlıgının degiştirilmesi iyi olur bence, 

CHP Tunceli milletvekili şerefini siktimin Hüseyin Aygün, PKK'lı kardeşleri tarafından misafir edildi.

:) mutluyum, huzurluyum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Erkek
    buruksu bunu yazdı

chp nin ne yapacagını merak ediyorum , bu şahıs dogru dersim olaylarında ATATÜRKün haberi vardı ve katliyam onun haberli yapıldı diye ima eden ciyaklıyan  bi şahıstı enterasandır chp de duran çıban başlarından birisidir...

konu başlıgının degiştirilmesi iyi olur bence, 

CHP Tunceli milletvekili şerefini siktimin Hüseyin Aygün, PKK'lı kardeşleri tarafından misafir edildi.

gerçektende savunduğun şeyin arkasındaysan git araştır Atatürk'ün haberi varmıydı yokmuydu öğren ciğerim. hatta bu bombardımanda sabiha gökçende görev yapmış ve harekat sonrası
    tebrik edilmiştir. artık herkes bunu kabul ediyor uzatmanın manası yok. Dersim'de Zilan deresi başta olmak üzere cumhuriyet gazetesi kayıtlarına göre 15.000 geneli Kürt olmak üzere öldürülmüştür..

wipikedia linki verecem ama sadece kaynağı verilmiş olan bilgileri oku yok wipikediadan copy past yaptın muhabbetleri dolaşmasın diye lütfen sadece kaynak ve kaynağı devletn resmi kurumu olan yazıları oku

http://tr.wikipedia.org/wiki/Zilan_Katliam%C4%B1#cite_note-Mehmet-25

"

Türk Ordusu iki kolordu (7. Kolordu ve 9. Kolordu) ve 80 uçaktan oluşan hava gücü kullandı.[28] Cumhuriyet gazetesi özel muhabiri Yusuf Mazhar'ın aktardığına göre, isyana katılan bütün köyler yakılırken 15.000[29][30] kadar kişi Zilan Deresi'nde öldürüldü.[22][5][31]Sağ kalanların bir kısmı ise İran'a kaçıp katliamdan kurtulmayı başardılar. [32]

Cumhuriyet gazetesi 16 Temmuz 1930 tarhinde bu olayı "Ağrı Dağı tepelerinde tayyarelerimiz şakiler üzerine çok şiddetli bombardıman ediyorlar. Ağrı Dağı daimi olarak infilak ve ateş içinde inlemektedir. Türk’ün demir kartalları asilerin hesabını temizlemektedir. Zilan Deresi ağzına kadar ceset dolmuştur." şeklinde duyurmuştur.[22][31]

Birleşik Krallık Dışişleri Bakanlığına ait rapor, Erciş ve Zilan yakınındaki Türk başarısı 'nın birkaç silahlı adamlar ve büyük bir çoğunluğu oluşturan savaşçı olmayanlara karşı kazanıldığını aktarmaktadır.[33]"

gördüğn gibi herşeyin maddesi ve var devletin üniversitesinin, gizli belge özelliğini kaybetmiş dosyalarından alınmış! kabul et artık kardeşim Dersim'de bir katliam yapıldı. yapıldı. bu konudaki son mesajım bu çünkü Dersim'deki 15.000 Can aklıma gelinec elleriim titriyuor....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    Muritcan bunu yazdı

gördüğn gibi herşeyin maddesi ve var devletin üniversitesinin, gizli belge özelliğini kaybetmiş dosyalarından alınmış! kabul et artık kardeşim Dersim'de bir katliam yapıldı. yapıldı. bu konudaki son mesajım bu çünkü Dersim'deki 15.000 Can aklıma gelinec elleriim titriyuor....

yediğin kaba sıçarsan katliam değil soykırım bile farz.

ulan sizi bile konuşturuyorlar ya vay be ülkemin geldiği duruma bak. ama unutmayın her hükümet gibi bu da geçici. sizi azdıran size çanak tutan bu hükümette gidecek.

vatan sever bir hükümet geldiğinde ne bok yiyeceksiniz merak ediyorum. aslında biliyorum hemen kaypaklık yapıp vatansever i oynayacaksınız. ulan ne aşağılık adamlarsınız..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Atatürkün partisi denilen chp de ne kadar  ermeni dönmesi olduğunu görmekteyiz.

ulan bu terör yandaşı vekilin açıklamasına bakın : dağı özledim dağdaki gençler çok iyiler. stttir git dağa ammk. 

Atatürke laf edene karşı chp nin başındaki k.k sesini çıkaramıyor. almayın lan elinize Atatürkün resimlerini. 

bu pkk yandaşına diyeceğim tek şey : Atatürk soykırım yapsaydı sen anandan peydah olmazdın. keşke peydah olmasaydında bu millet böyle hain görmeseydi.

rappercms in dediği gibi : vatanı bayrağı dili dini daha çok milliyetçi vatansever bir hükümet geldiğinde eğer bokunu yiyim ayağını çekerseniz hepiniz  .............................................

kaygusuz tarafından 16/Ağu/12 10:01 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Necati
    Necati's avatar
    Erkek

chp & bdp prodüksiyon iftiharla sundu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Konunun başında vekile destek çıkanlar nedense konunun sonunda fikirleri değişti :)

ama bazıları hala inatla savunuyor neyi savunuyorsa

chp bdp anlaşıp bir işe giriştiler akp ve mhp bu oyuna gelmedi millet vekili üzerinden bdplilerin isteklerini meclise taşıyacaklardı meclis yeter sayısına ulaşmadı vekil serbest bırakıldı

olay bukadar basit daha neyin tartışmasındasınız anlamış değilim

bu olayı görmemek için ya kör olmak lazım yada At gözlükleriyle bakmak lazım (müridin biri bana konunun başında demişti ya)

Mantık Mantık Mantık.. oda yoksa konuşma rezil olma :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Atatürkün partisinin içine edildi bu son olayla ulan buna çocuklar inanmaz adam zaten inancı belli değil (bende aleviyim )  ama o ne olduğu belli ne alevi ne sunni tipe bak aq bizim yıllarca savunduğumuz partinin içine etti 2 günde madara etti haa meclisin toplanması gerekirdi ama böyle salakça oyunlarla değil.. günahım kadar sevmem bu tayyyipgilleri ama ne zaman zor duruma düşseler bu bizim chp gidip bi salaklık yapıp kurtarıyo akp yi yeter artık aq ya bi tane doru dürüst adam çıkmazmı bu memlekette başbakan olarak veya muhalefet lideri olarak

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

chp hüseyin aygün'ü bence ihraç etmeli  bu tavrından sonra çünkü parti tabanının tanıdığı hüseyin aygünle kaçırılma sonrası açıklama yapan hüseyin aygünle dağlar kadar fark var. nerede o gazeteye yaptığı açıklama nerde videodaki hüseyin aygün milletin elbette fikirlerinin değişmesine sebebp oluyor

bu gibi dururmlarar müsade ederek yandaşı iti köpeği bıyık altından güldürüryorlar ağzılarına laf veriyorlar  ortada bir şey olmasada milletin götünden komple teorileri uydurmasına müsade etmiş oluyorlar chp kendisine çeki düzen vermeli  bence

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 17131 Toplam Mesaj: 177