folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Şu yorumlara bak..

Yazık.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

Kaçırılan milletvekili hakkında iyi şeyler düşünmeyebilirsiniz bir oyun olduğu fikrine kapılabilirsiniz ki belkide doğrudur körü körüne değildir yada öyledir diyecek değilim ama adı üstünde "MİLLETVEKİLİ" teröristler tarafından kaçırılan bir devletimiz varken hala birilerini savunmak için yok şöyledir yok böyledir diye cümle kuruyorsanız... nese banlanmayalım  durup dururken

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek
    Suan tuncelideyim kobralar etrafi bombaliyor ovacikta umarim arada milletvekilini vurmazlar :D

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne olucak hiç en fazla sınırdışı bir operasyon ama pkkyı bitiricek bir operasyon olmıycak oda kanımca

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

hassiktir geldiğimiz noktaya bakın

kaçırılma olayından çok yorumlar şaşırttı beni

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı

Bunca aydır sayısız kamu görevlisi, asker kaçırıldı. Kimsenin umrunda değildi. Bu adamın da gözümde onlardan bir farkı yok. Milletvekiliymiş diye üzülecek değilim. Allah kurtarsın.

Ek olarak milletvekilimiz, önemli adamımız kaçırılmış diyenler olabilir. Devlet onurumuz zedeleniyor gibisinden. Üzgünüm ama ben bu duyguları hissedemiyorum. Zira milletvekili denilen bu adamların benim gözümde zerre kadar değeri yok. Diğer konu hangi devlet onuru? Nerede bu onur? Doğu illerinde millet elinde pkk bayrağıyla geziyor hala otoritesiz, çapsız bir hale sokulmuş devletin onurundan bahsediliyor.

ben bu müride son zamanlarda baya baya katılmaya başladım. Bir iş var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ampulü savunarak şu konu hakkında konuşanlara denecek hiçbir şey yok da,

Bugün milletvekilleri kaçırılıyorsa bunun sorumlusu yine milletvekilleridir. Açılım politikaları, ayaklandırma çıkaracak eski defterlerin gündeme getirilmesi ve bu vesileyle doğuda yükselen anarşizm bizi bu hale getirdi. Bunun bayrağını taşıyan ampul olduğu gibi günümüzün sulandırılmış (çakma Atatürkçü) Chp yönetimi de buna uydu.

Bu vekil de Dersim katliamı zırvasının mimarlarından biri. Bunun gibi birçok şeye imza atmış. pkkya doğrudan destek vermiyor olabilir ancak anarşizm ateşine bir odun da kendisi atmış. 1930'lu yıllarda yaşanmış konuları bilip bilmeden meclise taşıyıp ortalığı aleve vermekteki amaç nedir?

Dediğim üzere daha bu sene sayısız kamu görevlisi, asker, polis kaçırıldı. Kimse bunların üzerine düşmedi. Ben bir tane vekilin çıkıp bu vatandaşlar için çaba sarf ettiğini hatırlamıyorum. Bu vatandaşlar bu adamdan daha mı değersiz yani? Her gün bir vatandaş kaçırılıyor.

Kendileri ettiler kendileri buldular. Devletin onurunu çoktan iki paralık ettiler. Güney Kıbrıstan Irak'tan ayar yiyecek hale soktular. Bu kadar şey olmuşken vekilin yasını tutmanın manası yok. Tabi buradaki partizanlığı da görmemek mümkün değil. Ampul yandaşları doğrudan Chp'li diye vekile serbest atışa geçerken, Chp'liler ise adamı bayrak gibi savunmuşlar. Olay zaten burada bitiyor. Yıllardır bıkmadılar şu vekillere bilmem nelere biat edip kullanılıp bir kenara atılmaktan...

anonim6918524 tarafından 12/Ağu/12 23:24 tarihinde düzenlenmiştir

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahrefk
    tahrefk's avatar
    Erkek
    diamonique bunu yazdı

tayyip başkan bu komploları yiyecek adam değil. hükümeti zorda bırakmak için yapılan danışıklı dövüş. pkkyı legalleştirmeye çalışan chpnin saçma stratejisi.

Böyle mal görüşlü insanlar olduktan sonra vay halimize.

Ayrıca adam sırf Tuncelili diye mi bu muamele yapılıyor.Arkadaş tunceliler herhalde zamanında bayağı iyi koymuşlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

demezlermi adama devamlı yol kestikleri yolda korumasız ne gezersin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bizi bu hale getirenler milletvekilleri değil miydi. Her allahın günü şehit haberleri gelirken sıradan bir olaymış gibi karşılanıyordu sanki birisi yolda yürürken ayağı kaydı düştü. Artık güzel yurdumun güzel insanları kanıksadı peh 3 tane daha şehit gitti geçende gittiydi. Geçen gün 3 asker kaçırıldı milletvekillerinin neredeyse gıkı çıkmadı. Bakalım bir de kendi içlerinden birisi aynı akıbete uğrayınca sesleri çıkacak mı !!! ?

Toplam Hit: 18884 Toplam Mesaj: 177