Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı
-
bizi bu hale getirenin vekiller olması ayrı bi konu. bana da kalsa hepsini vatandaşlıktan atmaya kadar giderim. ama öyle ya da böyle o bir mevki bir konum. sembolik olarak çok anlamı var. bunu kavramak lazım. yoksa meclisi komple dağa kaldırsalar, benim gözümde de bir şehidimiz kadar kıymetli değil.
-
Bu da oldu ya, bunu da gördük ya bu memlekette birşey diyecek lafım yok. yazıklar olsun
-
jayde bunu yazdı
demezlermi adama devamlı yol kestikleri yolda korumasız ne gezersin.
bende bu konuyu yazıcaktım.
devlet sana koruma veriyorda nedne kabul etmiyorsun?
devletin bir kusuru değildir.
-
Bkz:Kibar Feyzo minareden atlama sahnesi ve polim tespit uzmani Bilo.
-
diamonique bunu yazdı
olaylardan haberin yok, bir de aqp diyip hakaret ediyorsun: http://www.aktifhaber.com/pkklilar-sizi-misafir-edecegiz-dedi-646523h.htm
kafanı sikim demek isterdim ama banlanırım
misafir ediceğiz derken nazik yoldan seni kaçırıyoruz demişler işte
misafirlik olsa 45 dakika direnmez adam
DestinatioN tarafından 13/Ağu/12 00:39 tarihinde düzenlenmiştir -
diamonique bunu yazdısniperscope bunu yazdı
AQp ve ona oy verenlerin zihniyetini ...
Samil Tayyar denilen kahpe soyunun twitter'den attigi mesaja bakin.
“PKK CHP’li Aygün’ü misafir etmiş. Muhabbetiniz bol olsun, olsun da millet bu numarayı yemez”
Sizin zihniyetinizide, bu zihniyeti halen goremeyenleride, gordukleri halde AQp yandasi olaninda .... .... .... .... ....
olaylardan haberin yok, bir de aqp diyip hakaret ediyorsun: http://www.aktifhaber.com/pkklilar-sizi-misafir-edecegiz-dedi-646523h.htm
ulan cevap yazmayım diyorum diyorum ama kendime dinletemiyorum anlayışına sokayım senin ve senin gibilerin
1)orda kürtçe konuşanlar neden misafir edeceğini söylerken Türkçe konuşuyor
2)misafir edeceğiz birini alıkoyarken de söylenir
3)ortada strateji,komplo var evet hemde iki ayrı komplo biri akp, diğeri pkk tarafından akpnin hedefi chpyi bölmek, pkknın hedefi Türkiye'yi bölmek..
-
editKreyzi tarafından 13/Ağu/12 00:43 tarihinde düzenlenmiştir
-
edit: http://tahribat.com/Forum-Uctu-Uctu-Turk-Iha-Uctu-162952/2/ konusundan yine saçma bir mesajı var adam her yerde abuk subuk konuşuyor.
diamonique bunu yazdıBoş beyinler ancak eleştirir durur.
Son yıllarda savunma sanayisinde önemli gelişmeler ki millileşme yönünde oluyor. Biliyoruz ki bunlar sadece medyaya yansıtılan projeler. Bir de bunun gizlilikle yürütülenleri var.
slanger tarafından 13/Ağu/12 00:34 tarihinde düzenlenmiştir -
sniperscope bunu yazdı.
benim lafım sana değildi
diamonique nin yazısını alıntı etmek istedim ikinizinki gelmmiş
DestinatioN tarafından 13/Ağu/12 00:44 tarihinde düzenlenmiştir -
önemli değil aslında hiçbirimizin birbirine sövmesine gerek yok sadece laf ederken önce düşünmek lazım bu hepimiz için geçerli ister akp li olsun ister chpli
ama gel görki bazıları o kadar sığ kafalıki
ee onlarda haklı içerikten cok haberlerin başlıklarına bakıp orada kalıyorlar
DestinatioN tarafından 13/Ağu/12 00:25 tarihinde düzenlenmiştir