Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı
-
Salussa bunu yazdı
Dikkat ederseniz Türk kelimesini ters çevirdiğimizde kürt oluyo.
Nasıl yani?
-
drakan bunu yazdı
Her Kürdü Pkk gibi gören zihniyet ya evinden memleketinden kafayı çıkartıp dışarı bakmamış yada gerçekten tedaviye ihtiyacı var. Bi kürtle evlenmeden önce bende öyleydim aslında çünkü medya öyle göstermişti bize. ama gidip gördükçe göründüğü gibi olmaadıgını farkediyosun.
Gidin Malatya adıyaman urfa vs illere ordakilerde kürt kökenli ama pkk nın zerresini bulamassınız. saymadıgım iller dışındakilerde yokmu sanki var ama adları çıkmış bi kere pkk itlerinin yüzünden kurunun yanında yaşda yanıyor malesef . bdp mitinglerinde toplanan kalabalığın yarısı ya olayı bilmiyo davul zurna var diye gelio yada korkularındna silah baskısından okadar kalabalık toplanıyo.
katılıyroum ve ekliyorum 15 senedir esenyurttayım bilmeyenler sözlüklerden bakabilir buraya
-
Salussa bunu yazdıHeadBanger bunu yazdıdrakan bunu yazdı
Her Kürdü Pkk gibi gören zihniyet ya evinden memleketinden kafayı çıkartıp dışarı bakmamış yada gerçekten tedaviye ihtiyacı var. Bi kürtle evlenmeden önce bende öyleydim aslında çünkü medya öyle göstermişti bize. ama gidip gördükçe göründüğü gibi olmaadıgını farkediyosun.
Gidin Malatya adıyaman urfa vs illere ordakilerde kürt kökenli ama pkk nın zerresini bulamassınız. saymadıgım iller dışındakilerde yokmu sanki var ama adları çıkmış bi kere pkk itlerinin yüzünden kurunun yanında yaşda yanıyor malesef . bdp mitinglerinde toplanan kalabalığın yarısı ya olayı bilmiyo davul zurna var diye gelio yada korkularındna silah baskısından okadar kalabalık toplanıyo.
katılıyroum ve ekliyorum 15 senedir esenyurttayım bilmeyenler sözlüklerden bakabilir buraya
Hocam esenyurtta midyecilerden dayak yiyen 2 arkadaşım var ona ne diceksin. Bir de mardin köyünde arkadaşa taş attılar durduk yere. Ona ne diceksin
ya ne diyecek diyecek birşey yok o arkdaşın hiç durduk yere bir türkle münasebet yaşamamışmı!!!!!!
ankaradan öteye gidip o insanların arasına girmeden batıdan havlayan faşizan tiplere ayar oluyoum!!!
benim babamın emekli bir albay olmasına rağmen bunu ben görebiliyorum.
çünkü erzincanda büyüdüm erzurumda büyüdüm kürd ler nasıl insanlar bilirm.
kimse kusura bakmasın. ben türklerde görmediğim sıcaklığı bu insanlarda gördüm.dostluk nedir paylaşmak nedir sözü özü bir ne demektir bu insanlarda gördüm..
aa derseniz ki ama bölünmek isteyenler var.
kusura bakmayında türklerde bölünmek istiyor. pkk dediğiniz grup nasıl bölücü bir grupsa atıyorum aşırı sağ görüşlü türk insanıda en az onlar kadar ki bence daha fazlası bölücüdür .
-
salusa haketmişsen bende söverdim takip etmedim
onun harici kimse kimseyi boş yere dövmez taşlamaz beyler
bunun dışında evet patates gibiyim bende akrabalarımdan görmediğim sevgiyi şefkati onlardan gördüm..benide bilen bilir
-
Salussa bunu yazdıpatates bunu yazdı
ankaradan öteye gidip o insanların arasına girmeden batıdan havlayan faşizan tiplere ayar oluyoum!!!
benim babamın emekli bir albay olmasına rağmen bunu ben görebiliyorum.
çünkü erzincanda büyüdüm erzurumda büyüdüm kürd ler nasıl insanlar bilirm.
kimse kusura bakmasın. ben türklerde görmediğim sıcaklığı bu insanlarda gördüm.dostluk nedir paylaşmak nedir sözü özü bir ne demektir bu insanlarda gördüm..
aa derseniz ki ama bölünmek isteyenler var.
kusura bakmayında türklerde bölünmek istiyor. pkk dediğiniz grup nasıl bölücü bir grupsa atıyorum aşırı sağ görüşlü türk insanıda en az onlar kadar ki bence daha fazlası bölücüdür .
Hocam bana hakaret etmişin. Yönetim gereğini yapacaktır.
Peki aramıza hoşgeldin diyeyim o zaman şimdiden yönetim gerğini yapınca söylemeyemem şimdiden söyleyeyim dedim.
-
Salussa bunu yazdı
Hocam kürtler 1800lerde İngilizlerin uydurduğu bir ırk. Türkleri anadoludan atmak isteyenlerin oluşturdukları bir etnik grup. Dilleri de arap alfabesi ile ingiliz alfabesinin karışımı. Dikkat ederseniz Türk kelimesini ters çevirdiğimizde kürt oluyo. Karşıt olarak üretilmiş bir grup sadece. Bunu sağır sultan bile duydu. kürtlerin ana kökeni mezopotamya süryani, kermanşi topluluğundan gelmektedir.
şu yazını bi tekrar oku yazının başında uydurma diyorsun. Sonrasında ana kökeni diyorsun?
-
HeadBanger bunu yazdı
bunun dışında evet patates gibiyim bende akrabalarımdan görmediğim sevgiyi şefkati onlardan gördüm..benide bilen bilir
Sağolun arkadaşlar Bende onu anlatıyorum Sadece Kürtler Değil Vatandaşlarımızın Geneli. Lazıda Çerkezide Romanı da Pırlanta gibidir. Sadece Kürtleri Değil Hiçbir Vatandaşımızı Kötülemelerine İzin vermeyelim. Suç İşleyenlerin Defteri zaten Dürülüyor Kimse Merak Buyurmasın.
Suç İşleyenler Var Diyede Suç İşlemek Normal Görünemez. Devlet Çetelere Teslim Edilemez.
-
Salussa bunu yazdıShockMan bunu yazdıHeadBanger bunu yazdı
Sağolun arkadaşlar Bende onu anlatıyorum Sadece Kürtler Değil Vatandaşlarımızın Geneli. Lazıda Çerkezide Romanı da Pırlanta gibidir. Sadece Kürtleri Değil Hiçbir Vatandaşımızı Kötülemelerine İzin vermeyelim. Suç İşleyenlerin Defteri zaten Dürülüyor Kimse Merak Buyurmasın.
Suç İşleyenler Var Diyede Suç İşlemek Normal Görünemez. Devlet Çetelere Teslim Edilemez.
Hocam postlarını okudum sen iyi kürtlerdensin tebrik ederim
Hocam Canım Kardeşim Eyvallahda İyi Kürt Söylemide Yanlış ama. E Yani Bende Senin İçin İyi Türk Dersem Hoş Olurmu Diğer Türkler Kötümü yani. Gerçekten Bunlar Yanlış Arının yahu. Böyle Durumlara Girmekten arının Lütfen.
-
ShockMan bunu yazdıSalussa bunu yazdıShockMan bunu yazdıHeadBanger bunu yazdı
Hocam postlarını okudum sen iyi kürtlerdensin tebrik ederim
Hocam Canım Kardeşim Eyvallahda İyi Kürt Söylemide Yanlış ama. E Yani Bende Senin İçin İyi Türk Dersem Hoş Olurmu Diğer Türkler Kötümü yani. Gerçekten Bunlar Yanlış Arının yahu. Böyle Durumlara Girmekten arının Lütfen.
Hepsini geçtim bu arkdaş iyi türk iyi kürt kararını verme yetkisini nasıl kendinde bulabiliyor? :)
-
ShockMan bunu yazdıMuritcan bunu yazdı
bu kadar ırkçılık yapanlara;
arkadaşlar ortadoğuda parası olan herkes silahı çok rahat bulabilir neresi olursa olsun.
madem bu kadar düşmansınız demirtaşa, baydemire v.s v.s.. alın silahlarınızı gidin öldürün de göreyim sizi klavye delikanlılığına gerek yok.
bakın bugün 15 şubat pkknin ilk saldırı mı ne öyle bir günüymüş az önce haberlerde gördüm.. izmirde istanbulda taksimde mutlaka bunlar toplanıp gösteri yapacaktır kendinize güveniyorsanız madem "sabunsuz...." bilmem ne yaparız diyorsunuz gidin yapın kardeşim yönetim bu konuları yasaklamıştı diye biliyorum(konuyu açan arkadaşa değil lafım konuyu siyasete çekenlere) neden izin veriliyor biraz yumuşama olmuş sanırım..
Hocam Kafatasçı Söylemlere Yanıt Vermek durumunda kaldım. Siyasete Çekenlerden Değilim. Ve Bu Konuda Sana Katılıyorum.
Tatlı tatlı konuyu Tartışacaklarına Yurdum Kürdüne Sarıyorlar. Allahım yarebbim yahu.
desteğin için teşekkür ederim hocam, seni eskiden beri bilirim yorumlarını okumuşluğum var kaç yıl öncesinden.. üniversitede imar hukuku dersinden tut, tarihe, edebiyata, konum ölçmelerinde, yükseklik ölçmelerinde hangi ders olursa olsun hep konu Kürtlere sarıyor anlamıyorum gitti... bıktım usandım artık yemin ediyorum sonunda çıkıp ben amerikanım diyecem gidecem amerikaya bittim usandım artık bu kısır döngü tartışmalara.. ha lafta kalmayıp icraat olursa istersen öldürsün isterse katliam yapsın "vay be helal olsun" derim yalan söylemiyim ama herkes bi yandan küfür ediyor iş icraata gelince herkes pısırık... neyse hocam iftarı yeni açtım mutluyum huzurluyum unutuyorum bu konuyu :D