Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı
-
he kardeş. dertleşmeye gitmiş
"TÜRKİYE’DEKİ AYDINLAR PKK’NIN KUYRUĞUNA TAKILMIŞLAR" PKK’yı da eleştiren bir noktadan bakmalıyız. Türkiye’deki aydınlar uzun süredir, PKK’nın kuyruğuna takılmış durumdalar. Eleştiri yapmıyorlar, sadece devlete, hükümete çağrı yapıyorlar. PKK’da yapsa, Uludere’de Türk savaş uçakları da yapsa, şiddeti her zaman reddetmeliyiz. Çok vicdansız buluyorum, devlet bir şey yaptığında yerden yere vuruyorlar, örgüt, bir sürü kişiyi, sorgusuz sualsiz kurşuna diziyor, tek bir kelam etmiyorlar. Bir sivili öldürmenin gerekçesi olabilir mi? Türk gençleri yönünden bakan da yok, sanki onları bir ana doğurmadı. Şiddete bir girdiniz mi, şiddet sizi mahveder, örgütü de askeri de mahveder.
-
aynı safta akp'ye karşı savaşıyor ikiside. Birbirinin kuyruğuna basacaklarını pek sanmam. Dertleşmeye yada yeni stratejiler öğrenmeye gitmiştir o..
-
alli bunu yazdı
he kardeş. dertleşmeye gitmiş
"TÜRKİYE’DEKİ AYDINLAR PKK’NIN KUYRUĞUNA TAKILMIŞLAR" PKK’yı da eleştiren bir noktadan bakmalıyız. Türkiye’deki aydınlar uzun süredir, PKK’nın kuyruğuna takılmış durumdalar. Eleştiri yapmıyorlar, sadece devlete, hükümete çağrı yapıyorlar. PKK’da yapsa, Uludere’de Türk savaş uçakları da yapsa, şiddeti her zaman reddetmeliyiz. Çok vicdansız buluyorum, devlet bir şey yaptığında yerden yere vuruyorlar, örgüt, bir sürü kişiyi, sorgusuz sualsiz kurşuna diziyor, tek bir kelam etmiyorlar. Bir sivili öldürmenin gerekçesi olabilir mi? Türk gençleri yönünden bakan da yok, sanki onları bir ana doğurmadı. Şiddete bir girdiniz mi, şiddet sizi mahveder, örgütü de askeri de mahveder.
Dertleşmeye gitmiştir öyle mi? Beyler siz her şeyi hakediyorsunuz. Sizlere jumbo boy birer filin yanında 2 metrenin üzerinde 4 er zenci yollansa anca tatmin olursunuz.
-
ne içiyonuzda bu kafayı buluyosun amk. milletvekili kaçırılıyo yorumlara bak. bi tek tayyip vatansever o ve onun yandaşları dışındaki herkes ergenekoncu terörist bölücü vs vs
-
bu yorumları hem de bu sayıda gördükten sonra bir daha ülkenin geleceğiyle ilgili umutlananı sikeyim
-
Herkes Hüseyin Aygün' e zarar verilmeyeceğini biliyor değil mi ? Bi süre tutar sonra bırakırlar. Yapacak çok bi şey yok sanırım :/
-
Hüseyin Aygün 1990'larda derin devletin tehdidi altında Tunceli'de kelle koltukta insan haklarını savunmuş bir insan memleketimin geldiği noktaya bir bakın pkkya o kadar yüz veriliyorki ülkemde vekil bile kaçırabiliyor yazık...
-
-
milletvekili kacırılıyor ve su yazılan yorumlara bak.
dertlesmeye gitmismis, tayyip'e komplo kuracaklarmısmıs.
yazık gercekten.
-
Bunca aydır sayısız kamu görevlisi, asker kaçırıldı. Kimsenin umrunda değildi. Bu adamın da gözümde onlardan bir farkı yok. Milletvekiliymiş diye üzülecek değilim. Allah kurtarsın.
Ek olarak milletvekilimiz, önemli adamımız kaçırılmış diyenler olabilir. Devlet onurumuz zedeleniyor gibisinden. Üzgünüm ama ben bu duyguları hissedemiyorum. Zira milletvekili denilen bu adamların benim gözümde zerre kadar değeri yok. Diğer konu hangi devlet onuru? Nerede bu onur? Doğu illerinde millet elinde pkk bayrağıyla geziyor hala otoritesiz, çapsız bir hale sokulmuş devletin onurundan bahsediliyor.