folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bir tanesini kaçırmış olması şanssızlık keşke kalanları da götüreymiş  , 

netekim ne meclis ne vekilleri zerre kadar bi işe yarıyor öte yandan millet ile de alakaları sadece milletin parasını yemekle ilgili umarım sağ salim geri gelemez. 

teröristi bu hale getiren meclisin kendisidir. 

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Sanki herşey olağan ve bir monotona bağlanmış da aman Allah'ım milletvekili kaçırıldı diyorsunuz. Giderek stratejik bir hal alan siyasetin bizi buralara getirmesi bence de doğal.

Yorumlardan ve taleplerden çıkarılabilecek sonuç şu ki; Türk insanı olarak halen o geçmişimizdeki barbar karaktere sahibiz. Bu beni rahatsız etmiyor. Aksine kendimi güçlü hissediyorum. Ancak bazı ince meselelerde olaya bodozlama atlamak iş bitiriciliğimizi yok eder.

Kavgayı kazanan kızgın bir kurt da olabilir, kurnaz bir tilki de.

NaZi_ tarafından 13/Ağu/12 15:00 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dağdan iner geri döner kendi birşey olamz

edit

Terör örgütü PKK, CHP Tunceli Milletvekili Aygün'ü serbest bırakacağını açıkladı.

mqstar tarafından 13/Ağu/12 17:39 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı
    saqeslanger bunu yazdı

kimilerine müstahaktır lakin bu ülke için dökülen kanlara yazıktır sırada da bu varmış hüseyin çelikten açıklama: "Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız"

Adamlar tatil yapiyodur amk niye gelsinler ki. Hay Allahim ya....

http://www.tahribat.com/Forum-Huseyin-Celikin-Aciklamasinda-Ilginc-Ayrinti-163232/

bikaç cümle seçip oraya atmak çok yanlış ortada eleştirebilecek şeyler varken niye böyle yapılır anlamam...

mqstar tarafından 13/Ağu/12 17:58 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

bosverinsene o zaten pkk lı bir milletvekili

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

yarın bu anlaşmışlardır diyenlerin yarın eşi dostu kaçırılır tecavüze uğrar, sonra da devletin büyükleri bunlar şerefsiz beklenen şeyler der umarım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

yarın bu anlaşmışlardır diyenlerin yarın eşi dostu kaçırılır tecavüze uğrar, sonra da devletin büyükleri bunlar şerefsiz beklenen şeyler der umarım

onlar gibi kindar bir neslin bireyi olsam eminim bizzat destek vermek isterdim bunun için

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız.  genç şakirtler buda komplo dimi. 

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

http://haber.mynet.com/pkknin-yayin-organindan-flas-aciklama-645813-guncel/?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=fb

terörist örgüt, "Gerekli idari ve hukuki işlemlerin tamamlanması ardından Hüseyin Aygün kısa bir süre içerisinde serbest bırakılacaktır" dedi.

o.ç ları ne sanıyorsalar kendilerini...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Harbiden Ohhaaa.. Bu Olaylardaki Tırmanış Nedeni Ne Olaki.? 

Kişisel Kanatim Suriye. Bence.... Perde Arkasında Suriye var.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 18890 Toplam Mesaj: 177