Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı
-
bir tanesini kaçırmış olması şanssızlık keşke kalanları da götüreymiş ,
netekim ne meclis ne vekilleri zerre kadar bi işe yarıyor öte yandan millet ile de alakaları sadece milletin parasını yemekle ilgili umarım sağ salim geri gelemez.
teröristi bu hale getiren meclisin kendisidir.
-
Sanki herşey olağan ve bir monotona bağlanmış da aman Allah'ım milletvekili kaçırıldı diyorsunuz. Giderek stratejik bir hal alan siyasetin bizi buralara getirmesi bence de doğal.
NaZi_ tarafından 13/Ağu/12 15:00 tarihinde düzenlenmiştir
Yorumlardan ve taleplerden çıkarılabilecek sonuç şu ki; Türk insanı olarak halen o geçmişimizdeki barbar karaktere sahibiz. Bu beni rahatsız etmiyor. Aksine kendimi güçlü hissediyorum. Ancak bazı ince meselelerde olaya bodozlama atlamak iş bitiriciliğimizi yok eder.
Kavgayı kazanan kızgın bir kurt da olabilir, kurnaz bir tilki de. -
dağdan iner geri döner kendi birşey olamz
edit
Terör örgütü PKK, CHP Tunceli Milletvekili Aygün'ü serbest bırakacağını açıkladı.
mqstar tarafından 13/Ağu/12 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
ZoRKaYa bunu yazdısaqeslanger bunu yazdı
kimilerine müstahaktır lakin bu ülke için dökülen kanlara yazıktır sırada da bu varmış hüseyin çelikten açıklama: "Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız"
Adamlar tatil yapiyodur amk niye gelsinler ki. Hay Allahim ya....http://www.tahribat.com/Forum-Huseyin-Celikin-Aciklamasinda-Ilginc-Ayrinti-163232/
bikaç cümle seçip oraya atmak çok yanlış ortada eleştirebilecek şeyler varken niye böyle yapılır anlamam...
mqstar tarafından 13/Ağu/12 17:58 tarihinde düzenlenmiştir -
bosverinsene o zaten pkk lı bir milletvekili
-
yarın bu anlaşmışlardır diyenlerin yarın eşi dostu kaçırılır tecavüze uğrar, sonra da devletin büyükleri bunlar şerefsiz beklenen şeyler der umarım
-
glaurung bunu yazdı
yarın bu anlaşmışlardır diyenlerin yarın eşi dostu kaçırılır tecavüze uğrar, sonra da devletin büyükleri bunlar şerefsiz beklenen şeyler der umarım
onlar gibi kindar bir neslin bireyi olsam eminim bizzat destek vermek isterdim bunun için
-
Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız. genç şakirtler buda komplo dimi.
-
terörist örgüt, "Gerekli idari ve hukuki işlemlerin tamamlanması ardından Hüseyin Aygün kısa bir süre içerisinde serbest bırakılacaktır" dedi.
o.ç ları ne sanıyorsalar kendilerini...
-
Harbiden Ohhaaa.. Bu Olaylardaki Tırmanış Nedeni Ne Olaki.?
Kişisel Kanatim Suriye. Bence.... Perde Arkasında Suriye var.