folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı

http://haber.mynet.com/pkknin-yayin-organindan-flas-aciklama-645813-guncel/?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=fb

terörist örgüt, "Gerekli idari ve hukuki işlemlerin tamamlanması ardından Hüseyin Aygün kısa bir süre içerisinde serbest bırakılacaktır" dedi.

o.ç ları ne sanıyorsalar kendilerini...

puahah adamlar kürt ceza kanunu kurmuş sanki :D

bu arada dertleşmeye veya plan yapmaya gitmiştir diyen arkadaşlar? Chp'li olduğu için mi böyle diyorsunuz yoksa Tunceli Milletvekili olduğu için mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı

http://haber.mynet.com/pkknin-yayin-organindan-flas-aciklama-645813-guncel/?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=fb

terörist örgüt, "Gerekli idari ve hukuki işlemlerin tamamlanması ardından Hüseyin Aygün kısa bir süre içerisinde serbest bırakılacaktır" dedi.

bu arada dertleşmeye veya plan yapmaya gitmiştir diyen arkadaşlar? Chp'li olduğu için mi böyle diyorsunuz yoksa Tunceli Milletvekili olduğu için mi?

Bıyıkları olduğu içindir hacı, çok pis bıyık yapmış.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    IRET bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı

Bıyıkları olduğu içindir hacı, çok pis bıyık yapmış.

tabi ya ben bunu neden düşünemedim. Bi de badem bıyık değil ya, ondandır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

bu kürt teröristler tam salak ama tam salaklar ya 2 gündür gülüyorum mallıklarına

ulan olimpiyatların son günü

üstüne üstlük fb - gs derbisinin oldugu gün milletvekili kacırmak nasıl bir gerizekalılıktır ahahhaha

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

bence bi ziyarete gideyim demiştir :)) medyada bunu yanlış anlmıştır

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı

bu kürt teröristler tam salak ama tam salaklar ya 2 gündür gülüyorum mallıklarına

üstüne üstlük fb - gs derbisinin oldugu gün milletvekili kacırmak nasıl bir gerizekalılıktır ahahhaha

Allura Fb - Gs Derbisi ile Konuyu Nasıl Bağdaştırdın, İnan Anlayamadım. Ne Alaka Allahını Seversen.?

Birde Teröristler ile ilgili Konuların Başına Lütfen Kürt Koyma yahu. Çok Yanlış Bir Durum bu.

ShockMan tarafından 13/Ağu/12 22:05 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_mali
    asi_mali's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Harbiden Ohhaaa.. Bu Olaylardaki Tırmanış Nedeni Ne Olaki.? 

Kişisel Kanatim Suriye. Bence.... Perde Arkasında Suriye var.

bayan clinton geldiya  planlar devreye girdi.allah sonumuzu hayretsin:S

http://www.tahribat.com/forum/2017-mart-turkiye-ekonomik-krizi-223734/13 http://www.tahribat.com/forum/ulke-ekonomisi-doviz-ve-zamlar-genel-konu-224852/9
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Yapılan tartışma ve şikayetlerden dolayı dimonoque ve sniperscopeun mesajları silinmiştir.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

su an serbest.

anca gidersin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Allura bunu yazdı

Allura Fb - Gs Derbisi ile Konuyu Nasıl Bağdaştırdın, İnan Anlayamadım. Ne Alaka Allahını Seversen.?

Birde Teröristler ile ilgili Konuların Başına Lütfen Kürt Koyma yahu. Çok Yanlış Bir Durum bu.

Hacı gündemde derbi ve olimpiyatlar varya milletvekili haberine gölge düşürebiliyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 17156 Toplam Mesaj: 177