Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı
-
piradomim bunu yazdı
terörist örgüt, "Gerekli idari ve hukuki işlemlerin tamamlanması ardından Hüseyin Aygün kısa bir süre içerisinde serbest bırakılacaktır" dedi.
o.ç ları ne sanıyorsalar kendilerini...
puahah adamlar kürt ceza kanunu kurmuş sanki :D
bu arada dertleşmeye veya plan yapmaya gitmiştir diyen arkadaşlar? Chp'li olduğu için mi böyle diyorsunuz yoksa Tunceli Milletvekili olduğu için mi?
-
The_Cure bunu yazdıpiradomim bunu yazdı
terörist örgüt, "Gerekli idari ve hukuki işlemlerin tamamlanması ardından Hüseyin Aygün kısa bir süre içerisinde serbest bırakılacaktır" dedi.
bu arada dertleşmeye veya plan yapmaya gitmiştir diyen arkadaşlar? Chp'li olduğu için mi böyle diyorsunuz yoksa Tunceli Milletvekili olduğu için mi?
Bıyıkları olduğu içindir hacı, çok pis bıyık yapmış.
-
IRET bunu yazdıThe_Cure bunu yazdıpiradomim bunu yazdı
Bıyıkları olduğu içindir hacı, çok pis bıyık yapmış.
tabi ya ben bunu neden düşünemedim. Bi de badem bıyık değil ya, ondandır.
-
bu kürt teröristler tam salak ama tam salaklar ya 2 gündür gülüyorum mallıklarına
ulan olimpiyatların son günü
üstüne üstlük fb - gs derbisinin oldugu gün milletvekili kacırmak nasıl bir gerizekalılıktır ahahhaha
-
bence bi ziyarete gideyim demiştir :)) medyada bunu yanlış anlmıştır
-
Allura bunu yazdı
bu kürt teröristler tam salak ama tam salaklar ya 2 gündür gülüyorum mallıklarına
üstüne üstlük fb - gs derbisinin oldugu gün milletvekili kacırmak nasıl bir gerizekalılıktır ahahhaha
Allura Fb - Gs Derbisi ile Konuyu Nasıl Bağdaştırdın, İnan Anlayamadım. Ne Alaka Allahını Seversen.?
Birde Teröristler ile ilgili Konuların Başına Lütfen Kürt Koyma yahu. Çok Yanlış Bir Durum bu.
-
ShockMan bunu yazdı
Harbiden Ohhaaa.. Bu Olaylardaki Tırmanış Nedeni Ne Olaki.?
Kişisel Kanatim Suriye. Bence.... Perde Arkasında Suriye var.
bayan clinton geldiya planlar devreye girdi.allah sonumuzu hayretsin:S
-
Yapılan tartışma ve şikayetlerden dolayı dimonoque ve sniperscopeun mesajları silinmiştir.
-
su an serbest.
-
ShockMan bunu yazdıAllura bunu yazdı
Allura Fb - Gs Derbisi ile Konuyu Nasıl Bağdaştırdın, İnan Anlayamadım. Ne Alaka Allahını Seversen.?
Birde Teröristler ile ilgili Konuların Başına Lütfen Kürt Koyma yahu. Çok Yanlış Bir Durum bu.
Hacı gündemde derbi ve olimpiyatlar varya milletvekili haberine gölge düşürebiliyor.